unadarek 3339 #6726 Napisano 25 Listopada 2021 12 minut temu, -mrovka- napisał(-a): Chyba nikt z was tego nie chce .. ja chcę !!! .. a mnie tam się podoba - te same zdjęcia - nie mam zegarka ale jak pooglądam je tutaj non stop to jakby je miał - nawet już dwóch bym nie kupił bo mi się znudziły oglądając je tutaj - także fajne niby nie mam a zarazem czuje się jakbym miał ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6727 Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Jak dobrze pójdzie to jestem w stanie wkleić to samo foto do 6 tematów... 🙃 i jakoś się nad tym nie zastanawiam Edytowane 25 Listopada 2021 przez murcins 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 61709 #6728 Napisano 25 Listopada 2021 Dawaj😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6729 Napisano 25 Listopada 2021 13 minut temu, petruss napisał(-a): Dawaj😉 Co drugi dzień tak robię 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85654 #6730 Napisano 25 Listopada 2021 19 minut temu, murcins napisał(-a): Jak dobrze pójdzie to jestem w stanie wkleić to samo foto do 6 tematów... 🙃 i jakoś się nad tym nie zastanawiam Mój rekord na CW to chyba 13 ale z Hamiltonem 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6731 Napisano 25 Listopada 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #6732 Napisano 26 Listopada 2021 21 godzin temu, murcins napisał(-a): Jak dobrze pójdzie to jestem w stanie wkleić to samo foto do 6 tematów... 🙃 i jakoś się nad tym nie zastanawiam 21 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Mój rekord na CW to chyba 13 ale z Hamiltonem 😀 Obawiam się, że nie zrozumieliście panowie mojej koncepcij :P Bardziej mi chodziło o jakość, niż o ilość .. bo to że zobacze np 4 różne zdjęcia Muda, choćby minimalnie z innej perspektywy, absolutnie mi nie przeszkadza...wręcz wskazane, bo np każdy detal się inaczej prezentuje. - no wiecie....po to by wytworzyć większą ilość emocji, tym, którzy by chcieli ale się ciagle wachają :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1359 #6733 Napisano 26 Listopada 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6734 Napisano 28 Listopada 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5914 #6735 Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 25.11.2021 o 17:17, murcins napisał(-a): Jak dobrze pójdzie to jestem w stanie wkleić to samo foto do 6 tematów... 🙃 i jakoś się nad tym nie zastanawiam Ale powiedz mi po co? Przecież wszystkie te tematy przeglądają ci sami użytkownicy... efekt takiego "wklejania" jest taki jakbyś w kółko powtarzał ten sam dowcip - po którymś razie słuchający powie Ci żebyś spier...lał Edytowane 28 Listopada 2021 przez Daito 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6736 Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) 15 minut temu, Daito napisał(-a): Ale powiedz mi po co? Przecież wszystkie te tematy przeglądają ci sami użytkownicy... efekt takiego "wklejania" jest taki jakbyś w kółko powtarzał ten sam dowcip - po którymś razie słuchający powie Ci żebyś spier...lał Wklejam do każdego wątku do którego pasuje, nie będe robic 6 innycgh zdjęć, zabronione ? zresztą nie tylko ja Edytowane 28 Listopada 2021 przez murcins 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6737 Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) 32 minuty temu, Daito napisał(-a): Ale powiedz mi po co? Przecież wszystkie te tematy przeglądają ci sami użytkownicy... efekt takiego "wklejania" jest taki jakbyś w kółko powtarzał ten sam dowcip - po którymś razie słuchający powie Ci żebyś spier...lał teoretycznie - nie ma aż takiej ilości zegarków nowych u Forumowiczów aby cały czas były inne: wniosek- forum byłoby puste i bardzo ubogie jakby nie te powtarzalne zdjęcia - bo tak naprawdę za mało jest dyskusji o zegarkach a tylko wstawianie zdjęć - jest karuzela tych samych ale ..... zawsze coś się dziej zawsze jak pojawia się w innym temacie to samo zdjęcie to można dla odmiany np obrócić monitor o jakiś kont i zdjęcie już będzie troszeczkę inne oglądane z innej perspektywy - trzeba sobie jakoś radzić Edytowane 28 Listopada 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5914 #6738 Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) 19 minut temu, murcins napisał(-a): Wklejam do każdego wątku do którego pasuje, nie będe robic 6 innycgh zdjęć, zabronione ? Nie zabronione - ale nudne... masz sporo fajnych zegarków, spamowanie jednym zdjęciem po prostu nie jest dla mnie zrozumiałe - bez urazy... 19 minut temu, murcins napisał(-a): zresztą nie tylko ja To prawda... ale Ciebie znam i zakładam że się nie obrazisz w kwestii poruszonego tematu, a inni może się czegoś przy okazji nauczą... albo nie, Ale szczerze powiem mam to gdzieś - zawsze można ignorować użytkownika jak ten nie ma nic ciekawego do "powiedzenia" i nie widzieć jego postów - tylko trochę szkoda bo niektóre zdjęcia naprawdę są dobre no ale... włączenie funkcji "ignoruj" też nie jest zabronione... 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): bo tak naprawdę za mało jest dyskusji o zegarkach Bo o niektórych nie można nic ciekawego powiedzieć Edytowane 28 Listopada 2021 przez Daito 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6739 Napisano 28 Listopada 2021 18 minut temu, murcins napisał(-a): Wklejam do każdego wątku do którego pasuje, nie będe robic 6 innycgh zdjęć, zabronione ? zresztą nie tylko ja oj tam oj tam - lubię powtarzalne zdjęcia przynajmniej coś się dzieje zawsze na następnym mogę coś dostrzec co nie dostrzegłem na poprzednim a jak na tym nie dostrzegę to dostrzegło na następnym itd... ja tam lubię zegareczki a fajne zdjęcia robicie wiec spoko jest .... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6740 Napisano 28 Listopada 2021 49 minut temu, Daito napisał(-a): Nie zabronione - ale nudne... masz sporo fajnych zegarków, spamowanie jednym zdjęciem po prostu nie jest dla mnie zrozumiałe - bez urazy... To prawda... ale Ciebie znam i zakładam że się nie obrazisz w kwestii poruszonego tematu, a inni może się czegoś przy okazji nauczą... albo nie, Ale szczerze powiem mam to gdzieś - zawsze można ignorować użytkownika jak ten nie ma nic ciekawego do "powiedzenia" i nie widzieć jego postów - tylko trochę szkoda bo niektóre zdjęcia naprawdę są dobre no ale... włączenie funkcji "ignoruj" też nie jest zabronione... Bo o niektórych nie można nic ciekawego powiedzieć Oczywiście, że się nie obrażę, bez przesady 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ne3live #6741 Napisano 3 Grudnia 2021 Witam, co myślicie o wersji 1a3 z zielonym paskiem ale bezelem od MH ? 🤔 może ktoś już się pokusił o taka zmianę ?🤔😄😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156979 #6742 Napisano 4 Grudnia 2021 😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6743 Napisano 4 Grudnia 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156979 #6744 Napisano 4 Grudnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11890 #6745 Napisano 4 Grudnia 2021 27 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Mój tak ładnie nie świeci 7 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6746 Napisano 4 Grudnia 2021 Dorzucę swojego 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156979 #6747 Napisano 4 Grudnia 2021 1 minutę temu, tommly napisał(-a): Mój tak ładnie nie świeci Tomek, nie martw się, ten też jest oryginalny, tylko lumę nakładał w Twoim egzemplarzu Stevie Wonder😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6748 Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 13 Grudnia 2021 przez murcins 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6749 Napisano 14 Grudnia 2021 No to żółtek dziś 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8773 #6750 Napisano 24 Grudnia 2021 Żółtek uzależnia 😍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach