Diodes 4 #2651 Napisano 6 Września 2016 (edytowane) A co cię tam obsługa w TT negocjujesz przez internet kupujesz przez internet płacisz przez internet a odbierasz od razu w domu Jeżeli chodzi o negocjacje przez internet złego słowa nie powiem w godzinach pracy TT nie czekałem dłużej jak 15-30 minut na zapytanie Było miło i ciekawie Trochę sprytu i humoru i zszedłem poniżej 2600 złI tak szczerze próbowałem negocjować w innych sklepach typu Otozegarki itp nikt się nie odezwał do dzisiaj Edytowane 6 Września 2016 przez Diodes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #2652 Napisano 6 Września 2016 Ja kupiłem z watches2u i zapłaciłem 450 funtów. Przesyłka za darmo. Aktualnie nie jest dostępny ale co jakiś czas wznawiają sprzedaż. Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solomita 3 #2653 Napisano 6 Września 2016 Miałem brać z expedite... ale skoro taka szopka to albo poczekam albo w TT dali mi 2650 złotówek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11571 #2654 Napisano 6 Września 2016 A może nie lubią już Polaków po BREXICIE i dlatego nie chcą sprzedawać i wysyłać poza wyspy 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #2655 Napisano 6 Września 2016 A może nie lubią już Polaków po BREXICIE i dlatego nie chcą sprzedawać i wysyłać poza wyspy Jak ja kupowałem to MUDEK był dostępny tylko dwa dni. Wszystkie dostępne rozeszły się w 1.5 dnia. Mój egzemplarz był ostatni bo brat chciał kupić i wywaliło mu że już nie ma zegara dla niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlochaty 2 #2656 Napisano 6 Września 2016 Dziękuje za porady Szukam zegarka do tyrania, ale jeśli miałbym dać za GWG 2650 zl wolałbym dołożyć i kupić MTG z www.watches2u.com i jakiegoś tańszego G-Shocka juz typowo do tyrania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #2657 Napisano 6 Września 2016 Wlochaty dziwne interesy robisz najtanszy MTG z twojego linku 600 funtow a to jakies 3100 w złotówkach a w TT jak sie postarasz dostaniesz go za 3200 no ja tyle wynegocjowalem bez spinki tak dla sportu tak ze cie nie rozumiem. Ten MTG za 1049 funtow w TT bez negocjacji jest za 5000 zl a spokojnie te 800 zl utargujesz tak ze w twoim linku to ceny bardzo malo atrakcyjne a niektore nawet droższe. Wolisz dac za granica 2420 za MM niz z Polskiej oficjalnej dystrybucji jakbys sie postaral 2600 dla mnie dziwne troche Polska pelna gwarancja jednak warta doplaty tych 200 zl jak cos padnie momentalnie sie zwroci a i glowa spokojniejsza jest. Za granica to w okolicach 2000 to dobra cena ale moge sie mylic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlochaty 2 #2658 Napisano 6 Września 2016 @Diores jutro sprawdze moje umiejetnosci w negocjowaniu, zobaczymy jak mi pojdzie. Dziekuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2659 Napisano 7 Września 2016 (edytowane) A dlaczego stąd nie bierzeta, po grzyba przepłacać? Zielono jeszcze dostępny http://www.skywatches.com.sg/reviews/catalogsearch/result/?cat=&q=GWG-1000 Edit: a jednak nie bo po wejściu w zegar pokazuję out of stock No ale trzeba tam zaglądać bo często się tam pokazują Edytowane 7 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2660 Napisano 7 Września 2016 Out of stock. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2661 Napisano 7 Września 2016 Zdążyłem edytować info przed Twoim postem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2662 Napisano 7 Września 2016 W wersji mobilnej strony napis ten jest na zdjęciu zegarka, bez wchodzenia głębiej.Szkoda, że nie ma bo bym sam kliknął a tak muszę kupić coś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2663 Napisano 7 Września 2016 Z drugiej strony to o wiele pewniejszym sklepem jest WatchesZon bo tam są ilości podane na stocku i automatycznie po zamówieniu ładnie schodzi ze stanu i wiesz ile mają aktualnie na stanie Na Skywatches nie mają czasami nawet na stanie zegarki widniejące jako dostępne, podobnie jak teraz jest na expedite Kupiłem na Sky swego czasu Romana i jak się upomniałem o tracking po tygodniu to dostałem zwrot kasy na PP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #2664 Napisano 7 Września 2016 http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-mudmaster-gwg-1000rd-4ajf-i6476181564.htmlJak by ktoś szukał,tyle że używany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2665 Napisano 7 Września 2016 Fota z wczorajszego WRUW-a na WUS-ie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2666 Napisano 7 Września 2016 Jaki pastuch? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2667 Napisano 7 Września 2016 Żadna praca nie hańbi. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #2668 Napisano 7 Września 2016 Żadna praca nie hańbi. 8-))Też tak myślę piowa 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2669 Napisano 7 Września 2016 Ze specjalną dedykacją dla ZTKK (Zakonu Tropicieli Kamiennych Kręgów). 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #2670 Napisano 7 Września 2016 Żadna praca nie hańbi. 8-))Zwłaszcza jak jest tak dobrze płatna że można sobie pozwolić na MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2671 Napisano 7 Września 2016 To raczej kwestia kraju, a nie pracy. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2672 Napisano 7 Września 2016 To raczej kwestia płacy a nie kraju.Dobry polski pastuch zarabia krocie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2673 Napisano 7 Września 2016 Anyway fota fajna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #2674 Napisano 7 Września 2016 http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-mudmaster-gwg-1000rd-4ajf-i6476181564.htmlJak by ktoś szukał,tyle że używany A mojego to z forum nikt nie chciał tylko każdy pytał o gwarancję Pl. A tylko szlufka i klamerka trochę porysowane a tak był malina. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #2675 Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Marcin, tak to już jest W tym tygodniu sprzedawałem 5 zegarków i dwóch potencjalnych kupców po negocjacjach i zapewnieniu przelewu wycofali się w ostatniej chwili a blokowali zegary po dwa dni Robi się z bazarku OLX, już ostrzegłem potencjalnych sprzedających i nabywców o których wiedziałem.Szkoda że nie ma tu opinii o plusach i minusach transakcji jak na czwratym Edytowane 7 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach