Diodes 4 #2976 Napisano 26 Października 2016 Witam mam pytanko do użytkowników GWG 1000 bo coś czuję że moje zauroczenie do Mudmastera może skończyć się pierwszą poważną kłótnią. Od ponad tygodnia zegarek nie chce synchronizować czasu za każdym razem wychodzi Error. Nie mam już pojęcia czym to jest spowodowane. Próbowałem tak jak zawsze w domu na dworze co by lepszy zasięg był zegarek zdjęty założony na rękę itp. idt. i nic. Może to zła ostatnio pogoda albo jakieś problemy w samym nadajniku w Niemczech czy gdzie on tam jest. Nadmieniam że alarm burzowy oczywiście mam wyłączony. Macie jakieś pomysły czy to jednak tfuuu awaria cholery I tak na marginesie czy wasze zegarki ostatnio normalnie synchronizują czas czy też macie z tym problemy ? Bo może to jednak problem pogody lub ogólny oby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #2977 Napisano 26 Października 2016 U mnie lata jak ta lala, co noc aktu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #2978 Napisano 26 Października 2016 Mój w ostatnich dniach z kolei synchronizuje się wyjątkowo poprawnie. Leży w pokoju na ławie i co noc jest synchronizacja. Wcześniej musiałem kłaść na parapecie. Przypuszczam, że to kwestia warunków atmosferycznych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #2979 Napisano 26 Października 2016 Nie mam Mudmastera,ale Romek co noc łapie synchronizację bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlochaty 2 #2980 Napisano 26 Października 2016 Mudmaster oraz drugi posiadany prze ze mnie zegarek z synchronizacja, czyli Protek, bez żadnych problemów synchronizują się co noc. Zegarki na szafeczce nocnej sobie leżakują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2981 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Diodes, Pewnie słabe warunki atmosferyczne lub coś w pobliżu zakłóca sygnał Sol, już podawał instrukcję łapania synchro, spróbuj HejTu masz instrukcję jak łapać synchro J Kolega nowy to nie wie jak najlepiej, więc wrzucam jeszcze raz zdjęcie instruktażowe: http://i288.photobucket.com/albums/ll193/ccxxe/20151024_105041_zpskvbnvmxt.jpg 1. Szukasz okna wychodzącego na zachód2. Kładziesz na noc na parapecie jak powyżej - klamerką w stronę zachodu3. Jutro rano możesz mi podziękować 4. A później sprawdzisz sobie półki i inne miejsca, ważne by klamerką w stronę zachodu i okaże się, że też łapie synchro Edytowane 26 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #2982 Napisano 26 Października 2016 W GW-A1100 normalnie łapie sygnał w większości miejsc w domu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2236 #2983 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Ja kładę szkłem do dołu na noc, i zawsze łapie synchro, inaczej nie ma szans. Ofc zegarek leży w szafce:). Edytowane 26 Października 2016 przez floyd 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #2984 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Wielkie dzięki szkłem do dołu i klamrą do okna ruszyło uff ulżyło mi. Najdziwniejsze że wcześniej łapało na spokojnie w tych miejscach co teraz nic a nic nawet na dworze nie chciało ruszyć i tak ponad tydzień. Bałem się że coś strzeliło ale wydaje się ok, myślę że to jednak pogoda czuła ta bestia coś bardzo na pochmurne i deszczowe dni Tak przy okazji czyżby pierwsze zapowiedzi ogłaszanej onegdaj podwyżki. http://luxtime.pl/casio_mudmaster_GWG-1000 Cena katalogowa 3890 zł - cena po rabacie 3500 zł W ten sposób jeszcze ze dwie takie podwyższ i Mudmaster będzie Super Hiper Mega Exclusive chodź już teraz cena w Polsce jest lekko za duża . Oj coś czuję że za te 20 lat w ten sposób będzie to Super kolekcjonerski wypasiony zegareczek w cenie niezłego samochodu wart umieszczenia w testamencie Piękna jest cholera ale jednak tej ceny nie warta Dobrze że funt leci na łeb i szyję to osoby kupujące w UK mają coraz taniej Edytowane 26 Października 2016 przez Diodes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #2985 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Widzieliście taki numer tak sobie grzebałem i takie cudo znalazłem GWG 1000 FERRARI MODEL. Czego to ludzie o skośnych oczach nie wymyślą http://mr.shoes/Shoes/Watches-/52048-Casio-G-Shock-GWG-1000-Ferrari-Model.aspx Oczywista oczywistość że to FAKE Edytowane 26 Października 2016 przez Diodes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #2986 Napisano 26 Października 2016 W Katowicach jakbym gwg nie położył to zawsze się synchronizuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2987 Napisano 26 Października 2016 "Piękny inaczej" ten Ferrari, ale może warto napisać, że to FAKE, bo jeszcze ktoś sobie zamówi. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #2988 Napisano 26 Października 2016 A najlepiej to do odpowiedniego działu toto w...ać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #2989 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) U mnie nie mógł załapać prawie przez miesiąc , jakos mnie to nie ruszyło , parę dni temu wyniósłem do innego pokoju i cyk załapał wszystko, o dziwo leży razem z Romkiem ,a on jakoś częściej łapie tą synchronizację.Ktoś mi powie dlaczego ?? Edytowane 26 Października 2016 przez Yokaszin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #2990 Napisano 26 Października 2016 Wielkie dzięki szkłem do dołu i klamrą do okna ruszyło uff ulżyło mi. Najdziwniejsze że wcześniej łapało na spokojnie w tych miejscach co teraz nic a nic nawet na dworze nie chciało ruszyć i tak ponad tydzień. Bałem się że coś strzeliło ale wydaje się ok, myślę że to jednak pogoda czuła ta bestia coś bardzo na pochmurne i deszczowe dni Tak przy okazji czyżby pierwsze zapowiedzi ogłaszanej onegdaj podwyżki. http://luxtime.pl/casio_mudmaster_GWG-1000 Cena katalogowa 3890 zł - cena po rabacie 3500 zł W ten sposób jeszcze ze dwie takie podwyższ i Mudmaster będzie Super Hiper Mega Exclusive chodź już teraz cena w Polsce jest lekko za duża . Oj coś czuję że za te 20 lat w ten sposób będzie to Super kolekcjonerski wypasiony zegareczek w cenie niezłego samochodu wart umieszczenia w testamencie Piękna jest cholera ale jednak tej ceny nie warta Dobrze że funt leci na łeb i szyję to osoby kupujące w UK mają coraz taniej Funt powoli odrabia straty Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #2991 Napisano 26 Października 2016 YokaszinU mnie gdy leżał razem z Romkiem to MM łapał zawsze a Romana musiałem przenosić i szukać miejsca w domu. Roman miał jedno niezawodne miejsce na podwórku a MM łapie wszędzie. Dziabnięte Notem Czwartym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2236 #2992 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Z tą synchro jest dziwna sprawa w mieście mam problem musi być nieruchomo, natomiast jak wyjadę za miasto, to nie ma najmniejszego problemu z synchro, mogę nawet machać ręką i tak złapie. Edytowane 26 Października 2016 przez floyd 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #2993 Napisano 26 Października 2016 YokaszinU mnie gdy leżał razem z Romkiem to MM łapał zawsze a Romana musiałem przenosić i szukać miejsca w domu. Roman miał jedno niezawodne miejsce na podwórku a MM łapie wszędzie. Dziabnięte Notem CzwartymNo a u mnie jest na odwrót. Z Romkiem nie ma problemu a MM musi mieć osobny pokój do "medytacji " 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2994 Napisano 26 Października 2016 A u mnie jest tak, że już nawet nie sprawdzam czy coś się zsynchronizowało czy nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2995 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) A u mnie jest tak, że już nawet nie sprawdzam czy coś się zsynchronizowało czy nie. 500+Na samym początku sprawdzałem ale łapią zawsze a MTG to można zostawić wszędzie, nawet w podwójnym pudełku w szafie i łapie zawsze Edytowane 26 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2996 Napisano 26 Października 2016 Tomasz, już mi tysiaka wisisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2997 Napisano 26 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2998 Napisano 26 Października 2016 Zrób przelew, podzielimy się.Niech stracę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2999 Napisano 27 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #3000 Napisano 27 Października 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6581497985 na alledrogo o dziwo ale tanio , na gwarancji 6 lat . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach