X-Ray 95 #3051 Napisano 4 Listopada 2016 Jak dla mnie tylko trzech wspaniałych Pierwszy i drugi od góry, później ostatni(pomarańczowy) po małej modyfikacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3052 Napisano 4 Listopada 2016 Msz czarny wciąż na fotelu lidera. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3053 Napisano 4 Listopada 2016 Się wie, że czarny to numer 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84683 #3054 Napisano 4 Listopada 2016 Chyba żółty Panowie to lider 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #3055 Napisano 4 Listopada 2016 Czarny i tylko czarny potem zielony, złoty i co tam kto lubi Swoją drogą to trochę granda że zmieniają trochę kolor tu i tam i podnoszą cenę dość znacznie nic nie dokładając do funkcji Mudmastera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2222 #3056 Napisano 4 Listopada 2016 Żółty jest dla tęczowych chłopców . 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #3057 Napisano 4 Listopada 2016 Tjaaaa, tylko czarne a przydałoby się .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #3058 Napisano 4 Listopada 2016 Tomaliusz toś trafił 10/10 poddaje się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #3059 Napisano 4 Listopada 2016 Jak dla mnie też żółty na fotelu lidera, a potem zielony i czarny.Polot i finezja - rewelka !!! 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #3060 Napisano 4 Listopada 2016 Ten camo to za wiele można wyrwać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3061 Napisano 4 Listopada 2016 Znalazłem za 660 prezydentów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #3062 Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Masz jakiś namiar na ten sklep? Edytowane 5 Listopada 2016 przez Andrzej78 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3063 Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) e-bay 660 usdshoppinginjapan 712 usd Edytowane 5 Listopada 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek90 1 #3064 Napisano 6 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3065 Napisano 6 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #3066 Napisano 6 Listopada 2016 Dzisiaj też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael 1 #3067 Napisano 7 Listopada 2016 No to też z dziś. Nosi się bardzo dobrze już ręka przyzwyczajona. Noszę bez przerwy odkąd dotarł. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazyliszek 0 #3068 Napisano 7 Listopada 2016 Posiadacze żółtych GWG, doświadczyliście już jakichś przebarwień lub tym podobnych rzeczy na pasku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja doswiadczylem , i jest lekko masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argentorat 0 #3069 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Ja doswiadczylem , i jest lekko masakra Ja niestety też. Po prostu porażka. W moim pomarańczowym GA 1000 pasek tragicznie odbarwił. Reklamowałem wymienili na nowy. Po dwóch miesiącach ponowna reklamacja niestety w odpowiedzi napisali, iż mogą ale odpłatnie bo farbują mi ubrania . Na moje, że noszę białego GA 110BC od dwóch lat i nic nie zabarwiło to jakim cudem ten zabarwił nie zrobiło na nich wrażenia. Sprzedawczyni w TT powiedziała, że mają bardzo dużo reklamacji w związku z przebarwieniami ale centrala w większości je odrzuca.Ja już nie wiem z czego oni robią te paski. Mam też Nauticę na żółtym pasku i nic się z nią nie dzieje, a tutaj Obawiam się, że żółty będzie wyglądał po pewnym czasie jak pomarańczowy. Niestety o ile pomarańczowego idzie już kupić za 60 zł to do MM ok 200zł Edytowane 7 Listopada 2016 przez argentorat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael 1 #3070 Napisano 7 Listopada 2016 No to faktycznie lipa trochę z tymi przebarwieniami, nie ukrywam że w planach miałem zakup żółtego paska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toXic PL 3 #3071 Napisano 7 Listopada 2016 Jak dla mnie w zegarku za te pieniadze to nie powinno miec miejsca! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael 1 #3072 Napisano 7 Listopada 2016 Jak dla mnie w zegarku za te pieniadze to nie powinno miec miejsca!Nic dodać nic ująć. W tym aspekcie całkowicie się z Tobą zgadzam. Tapnięte z Raphaelo phone One+3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toXic PL 3 #3073 Napisano 7 Listopada 2016 Az boje sie kupowac gwx 5600 czerwonego. Mam nadzieje, ze tam nie bedzie takiego problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84683 #3074 Napisano 7 Listopada 2016 Bazyliszek a pokaż jakieś foto ?? Też nosiłem gwg i może minimalnie coś było na rogu jak na zdjęciu kolegi. GA-1000 ma niestety pasek z innego rodzaju materiału i też widziałem pomarańczowy w strasznym stanie. Mam gdf-100 czerwony i po 4 latach nie jest źle. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazyliszek 0 #3075 Napisano 7 Listopada 2016 Bazyliszek a pokaż jakieś foto ?? Też nosiłem gwg i może minimalnie coś było na rogu jak na zdjęciu kolegi. GA-1000 ma niestety pasek z innego rodzaju materiału i też widziałem pomarańczowy w strasznym stanie. Mam gdf-100 czerwony i po 4 latach nie jest źle. Zakupilem go Od goscia ktory mial go z Rok czasu kupowal w Stanach . Mial minimalne przebarwienia paska . Potem dzieki mojej bluzie wsytarczyly nie cale 2 tygodnie .I mamy taki o to efekt :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach