piowa 265 #3676 Napisano 21 Maja 2017 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. Wąski88 - zielony5. Elixir - czarny6. Ziko739 - zielony7. Cinekr - żółty8. Floyd - czarny9. Davidofx - zielony10. Bujman - zielony11. Frommert - żółty 12. Kapral172 - żółty13. Login - zielony 14. Marcin128gb - zielony15. Bakus80 - czarny 16. Sebastian1 - żółty17. Majkk - żółty18. Romseyman - zielony19. Zetrov - zielony20. Kjawor - żółty21. Rangy67 - zielony22. Piszczo122 - zielony23. memOK - żółty24. Romseyman - złoty25. Jasny - zielony26. Emuezo - zielony27. Rado S - zielony28. Arcoss - żółty29. Wacha56ks - zielony30. Grzesiek 8111 - zielony31. Ponurykosiarz - czarny32. Artek90 - czarny33. Diodes - czarny34. Lisek - zielony35. _jendraz - zielony36. Szyra - zielony37. Heckler - zielony38. Szubekkrzys - zielony39. Melkor1410 - zielony40. Wlochaty - zielony41. Insane_infinity - żółty42. Argentorat - żółty43. Raphael - zielony44. Bazyliszek - żółty45. Igorro - czerwony46. Bocian11 - Maharishi47. Swajur - żółty48. Roberto18 - zielony49. Makrys - czarny50. bb203 - żółty51. lobuz1 - zielony52. KaoG-Shock - zielony53. Host - czarny54. Snoopy_1 - zielony55. szuwar1978 - zielony56. Yacek66 - piaskowy camo57. Michał60sek - żółty58. Kyo - Maharishi59. Tommly - zielony60. Mber - złoty61. Daito - zielony62. 19Damian83 - zielony63. Matej - Maharishi64. G-Mario - zielony65. Arthoor - piaskowy camo66: Arthoor - zielony67. John.doe - zielony68. Mistrz17 - zielony 35 zielonych15 żółtych10 czarnych3 Maharishi2 złote2 piaskowe camo1 czerwony 2MM - Romseyman, Arthoor pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygal 9 #3677 Napisano 22 Maja 2017 Ten GWG to naprawdę taki kozak ? Mam teraz GW 9400 i myślałem o zakupie GG 1000Ale może zamiast tych dwóch to właśnie GWG 1000... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #3678 Napisano 22 Maja 2017 Ten GWG to naprawdę taki kozak ? Dla mnie nie Przepraszam posiadaczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11570 #3679 Napisano 22 Maja 2017 Tomasz nie znasz się Jest kozak, z jakiegoś powodu mam go już 2 raz Note 4 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #3680 Napisano 22 Maja 2017 I pewnie drugi raz sprzedasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11570 #3681 Napisano 22 Maja 2017 I pewnie drugi raz sprzedasz Nie nie skąd. No a przynajmniej nie planuję Note 4 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #3682 Napisano 22 Maja 2017 Może nie na temat ale kogoś zainteresuje. Właśnie Garmin wypuścił nową serię Garmin Fenix 5 i między innymi 5X na który zachorowałem miłością wielką. Wcześniej wahałem się między Mudmasterem a Garminem Fenixem 3. Mudmaster jak dla mnie wygrywa bezapelacyjnie wyglądem, dizajnem i wielkością, Fenix 3 wygrywa bezapelacyjnie funkcjonalnością ale brakowało mi w nim pełnych map z nawigacją i właśnie wyszedł Garmin Fenix 5X który obsługuje w pełni mapy i może służyć za normalną nawigację obsługuje min. mapę PLTopo 2017 pełną dużą wersję i ma chyba 12 GB pamięci wewnętrznej jest też ładny i duży i Pragnę go Tylko ta cena niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11570 #3683 Napisano 22 Maja 2017 Może nie na temat ale kogoś zainteresuje. Właśnie Garmin wypuścił nową serię Garmin Fenix 5 i między innymi 5X na który zachorowałem miłością wielką. Wcześniej wahałem się między Mudmasterem a Garminem Fenixem 3. Mudmaster jak dla mnie wygrywa bezapelacyjnie wyglądem, dizajnem i wielkością, Fenix 3 wygrywa bezapelacyjnie funkcjonalnością ale brakowało mi w nim pełnych map z nawigacją i właśnie wyszedł Garmin Fenix 5X który obsługuje w pełni mapy i może służyć za normalną nawigację obsługuje min. mapę PLTopo 2017 pełną dużą wersję i ma chyba 12 GB pamięci wewnętrznej jest też ładny i duży i Pragnę go Tylko ta cena niestety A ekran ile ma cali 8, czy 10 ten Fenix? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3684 Napisano 22 Maja 2017 WARTO!! zegarek bardzo wygodny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #3685 Napisano 22 Maja 2017 Wcześniej wahałem się między Mudmasterem a Garminem Fenixem 3. Ale że niby porównywałeś ogłupiacz z g-shockiem? Przecież tego się porównać w ogóle nie da - Garmin to gadżet który ma wyciągnąć kasiorę od "naiwnych" - GWG to solidna przemyślana konstrukcja. Jak w ogóle można nazwać zegarkiem coś co działa 13h na baterii???Przeraża mnie to jak obserwuję którą stronę się ten świat "cywilizowany" posuwa - tydzień bez prądu i "cywilizację" szlak trafi bo się "inteligenci" pogubią w lesie, no chyba że go wcześniej wytną :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #3686 Napisano 22 Maja 2017 Daito a w ogóle widziałeś Garmina albo chociaż czytałeś o nim. To na prawdę fajne urządzenie bo w sumie to urządzenie wielofunkcyjne nie zegarek. A tak na marginesie potrafi trzymać długie tygodnie przy funkcji samego zegarka choć im więcej korzystasz z wielu funkcji tym krócej. Ale jak nie korzystasz z nawigacji tylko z całej reszty z tydzień pociągnie. Jak ktoś uprawia sport co ja skromnie czynię to super komputerek do treningów. Poza tym fajnie wygląda i jest bardzo dobrze wykonany zwłaszcza z szafirowym szkiełkiem i metalową branzelotą . Wiem że G-shock a Garmin to trochę dwa różne światy ale Garmin według mnie jest najlepszym ni to smartwachem ni to komputerkiem jaki obecnie jest dostępny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #3687 Napisano 22 Maja 2017 Diodes, jesteś na forum casio a dokładnie w temacie GWG, nie licz że ktoś Ci przyklaśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #3688 Napisano 22 Maja 2017 Daito a w ogóle widziałeś Garmina albo chociaż czytałeś o nim. To na prawdę fajne urządzenie bo w sumie to urządzenie wielofunkcyjne nie zegarek. A tak na marginesie potrafi trzymać długie tygodnie przy funkcji samego zegarka choć im więcej korzystasz z wielu funkcji tym krócej. Ale jak nie korzystasz z nawigacji tylko z całej reszty z tydzień pociągnie. Jak ktoś uprawia sport co ja skromnie czynię to super komputerek do treningów. Poza tym fajnie wygląda i jest bardzo dobrze wykonany zwłaszcza z szafirowym szkiełkiem i metalową branzelotą . Wiem że G-shock a Garmin to trochę dwa różne światy ale Garmin według mnie jest najlepszym ni to smartwachem ni to komputerkiem jaki obecnie jest dostępny. Diodes - nie zrozum mnie źle, ALE jak coś jest do wszystkiego to... jest do niczego, nie trawie smartwach'y bo "tworzą mit" który w rzeczywistości okazuje się najsłabszym ogniwem, jeśli chodzi o zabezpieczenia i przez nie najłatwiej włamać się do urządzeń z którymi są "sparowane" to po pierwsze, po drugie jestem z pokolenia które do biegania czy jazdy na rowerze nie potrzebuje tony elektroniki, "inteligentnych butów" i podkoszulka który "oddycha" - tętno też potrafię sobie zmierzyć przy pomocy zwykłego sekundnika, nie gubię się w lesie, a do orientacji w terenie wystarcza mi kompas i mapa - nie mam pojęcia jaki Ty sport uprawiasz, ale jeśli do niego potrzebujesz tak precyzyjnych "wskaźników" to może lepiej po treningu "śmignąć taryfą" do jakiegoż ZOZ'u i EKG i EEG pyknąć a przy okazji może jakiś holter założyć...Urządzenia typu Garmin po prostu się u mnie nie sprawdzają, bo jak mam biegać 10 km to po prostu biegnę, jak mam zrobić rozgrzewkę to ją robię, a jak mam dwie godziny treningu to trenuję i nie potrzebuje wiedzieć ile kalorii spaliłem albo ime kroków zrobiłem, nie potrzebuje też urządzenia żeby wiedzieć czy jestem zmęczony oraz czy mam już dość czy może mogę "lać po ryju gostka w czerwonym" dalej, w życiu nie nazwałbym ich zegarkiem, a Garmin Fenix 5 technologicznie nie odbiega jakoś szczególnie od trójki... Poza tym jak patrze na dostępne funkcję tego "czegoś" to mi się włos na klacie jeży... i z grzeczności nie napiszę co myślę o kimś kto twierdzi że takie urządzenie jest mu potrzebne: https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/gps-na-rower/urzadzenia-gps/p,zegarek-fenix-5-sapphire-stalowoszary-z-metalowa-bransoleta-garmin,655336.html?gclid=CIvokZGbhNQCFRjgGQodYQABzg Powiem tak - z moich obserwacji - "goście" z takimi gadżetami na łapie z reguły nie przychodzą na drugi trening... ale to świetnie że takie cuda na łapie zakładają bo wiadomo że na pierwszym trzeba ich skasować za cały miesiąc z góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #3689 Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) Zastanawia mnie w Garminie sama nawigacja-jak można prowadzić samochód i jej używać na ręcę-za każdym razem wpatrywać się w mały wyświetlacz?Oczywiście może komuś będzie wygodnie ale ja raczej wolę podwieszoną na stałę.Nie neguję samego wynalazku ale wolę mieć na ręcę mojego GWG a pod szybą telefon z nawigacją.Do nikogo oczywiście nie piję żeby nie było-rozpatruję tylko sprzęt.Pozdrawiam. Tapnięte z MI 5s Plus. Edytowane 22 Maja 2017 przez wacha56ks 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #3690 Napisano 22 Maja 2017 Zastanawia mnie w Garminie sama nawigacja-jak można prowadzić samochód ...Jaki samochód?Wacha nie rozpędzaj się Nawi w tym ustrojstwie raczej jest przewidziana na piesze wycieczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #3691 Napisano 22 Maja 2017 No widzisz nawet nie wiem jaka nawi siedzi w tym gadżecie dlatego tak daleko pojechałem a nie mam kiedy sprawdzić bo jestem w robocie poza domem.Ale myślisz że by się nie zdała Tapnięte z MI 5s Plus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygal 9 #3692 Napisano 23 Maja 2017 Pojechałem dzisiaj przymierzyć. No fajny ten GWG nawet bardzo fajny. Ale chyba odpuszczę : )Trochę ciężki mi się wydawał. Tak na od czasu do czasu na sportowo rower plaża góry to chyba wolę `GW 9400.Chyba dokupię GG 1000 mogę kupić za 1050 z PLI wtedy będę miał GW 9400 i GG 1000A tak to tylko i aż tylko miałbym GWG 1000 ( a w sumie potrzebuję stoper i datę ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #3693 Napisano 23 Maja 2017 Może zamiast GG weź 9300 z radiem w/g mnie to jeden z fajniejszych "G" - mnie osobiście bardziej "leży" niż Roman [/url] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygal 9 #3694 Napisano 23 Maja 2017 Mi Roman dobrze leży i lubię ten zegarek. Chciałbym coś z wskazówkami tez. Dlatego pomyślałem na początek i GWG ale musiałbym sprzedać Romana lub dokupić GG i mieć dwa g shocki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #3695 Napisano 23 Maja 2017 (edytowane) Mi Roman dobrze leży i lubię ten zegarek. Chciałbym coś z wskazówkami tez. Dlatego pomyślałem na początek i GWG ale musiałbym sprzedać Romana lub dokupić GG i mieć dwa g shocki No to może poluj na GW-A1000 w dobrej cenie - świetny zegar, wielkością nie odbiega dużo od Romana, a ma radio i solar - GG bym odpuścił bo, moim zdaniem, szkoda kasy... Edytowane 23 Maja 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #3696 Napisano 23 Maja 2017 Dodatkowo gg ma niestety tendencję to wadliwych modułów :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygal 9 #3697 Napisano 23 Maja 2017 Czas pokaże co z tego wszystkiego wyjdzie...Chociaż korci ten GWG : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #3698 Napisano 23 Maja 2017 Chociaż korci ten GWG : ) To poniekąd zrozumiałe - mnie wyleczył z ADHD zegarkowego, przynajmniej jak na razie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3699 Napisano 23 Maja 2017 Ja już trzeci raz wróciłem do GWG i powiem tak jeśli raz kupisz mudmastera to będzie zawsze ciągło Cię w jego strone dzięki uprzejmości kolegi z forum wczoraj znowu do mnie wrócił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygal 9 #3700 Napisano 23 Maja 2017 To jak się trafi to kupię : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach