Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, 7 dni i był u mnie. Od razu go przebrałem.081714c46fbb90f6c2494d7a9c7106d8.jpg

Edytowane przez artsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem obejrzec zegarki gwg-1000 i gwg-100.

Wrazenia mialem mieszane,bo tak naprawde nie pottzebuje kompasu itd.,ale najbardzie zawiodlem sie na podswietleniu gwg-1000. Niby sklep jasny,niby zaslanialem reka,ale podswietlenie indeksu bylo niewidoczne. Co do wrazen trzymajac oba to ogladajac filmiki,spodziewalem sie wiekszego olsnienia,a tego nie bylo. Musze sie jeszcze raz przejsc,bo tak bylem zdecydowany na gwg-1000 a tu widze ze mialbym dola pozakupowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do lumy w MM nie mam zastrzerzeń, przynajmniej w wersji zielonej. Do podświetlenia również.

SzmZOFh.jpg

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze zdjec,to fakt,ze luma ladnie daje,ale sie wygasza. Natomiast podswietlenie, to jak zauwazylem, przy cefrze 6 ostro daje i zaglusza wszystko. Moze wydadza gwg-1000 z oswietlenim jak w gwg-100. Wtedy pewnie sie skusze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po dwuletniej przerwie. Chciałbym pochwalić się jak wygląda zegarek po dwóch latach gdzie nie był zdejmowany z ręki. Szczególnie dla tych którzy zastanawiają się nad jego trwałością Praca: strażak.

Warunki: pożary, powodzie, smary i ropa, jazda motocyklem typ cross.

Dzisiaj pierwsza zmiana bezela. Pod nim pół kilo błota. Jedyne trwałe ślady to mikro ryska na szafirze i gruba rysa znaczniku miast. Poza tym jak nówka. Pozdrawiam e78f88a7d0c84d0ae738fa401c4e78b2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po dwuletniej przerwie. Chciałbym pochwalić się jak wygląda zegarek po dwóch latach gdzie nie był zdejmowany z ręki. Szczególnie dla tych którzy zastanawiają się nad jego trwałością Praca: strażak.

Warunki: pożary, powodzie, smary i ropa, jazda motocyklem typ cross.

Dzisiaj pierwsza zmiana bezela. Pod nim pół kilo błota. Jedyne trwałe ślady to mikro ryska na szafirze i gruba rysa znaczniku miast. Poza tym jak nówka.

Noooo, i to ja rozumiem, to jest prawidłowo i zgodnie z przeznaczeniem wykorzystywane G! A nie to co ja: w robocie deskdiving, a w wolnych chwilach jazda na rowerze z córką. :)

Super, że Ci się sprawdził i że dobrze się trzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, stałem się kolejnym posiadaczem tego zegarka w wersji zielonej. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Dziwi mnie tylko jedna rzecz. Na wszystkich zdjęciach w necie na deklu jest widoczny tylko jeden numer- kod fabryki. Mój egzemplarz ma natomiast jeszcze jeden numer oprócz ww kodu. Czyżby teraz gwg miał indywidualny numer seryjny?6b202e02833be96f94a330a8f0050b86.jpg

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Kamillo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jam mam 328 dzień 2017 roku, Ty 355/2017, ale też tego nie mam.

Edytowane przez artsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jam mam 328 dzień 2017 roku, Ty 355/2017, ale też tego nie mam.

No właśnie też się zastanawiałem czy może od drugiego półrocza zaczęli wybijać. A ta sama fabryka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam tylko jeden numer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten drugi numer to jakiś taki niechlujny, grawerowany przez pierwszego właściciela - jakiś symbol/kod .

Pewnie to jakiś zwrot do sklepu, pewnie nawet nie wiedzą że tam nie powinien być to przyjęli  :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kamillo

Ja również mam dwa numery. Pewnie to jakieś wersje wyjątkowe, które są bardziej wytrzymałe i dokładne oraz mają więcej funkcji niż MM z jednym numerem. Słyszałem też, że można je prać w pralce ;)

A tak serio, gdybyś nie poruszył tego tematu, to nawet bym się nie zorientował :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może to egzemplarze, które były brane na stres testy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłem temat na FB, zobaczymy co wyjdzie z burzy mózgów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłem temat na FB, zobaczymy co wyjdzie z burzy mózgów.

Podaj link jak możesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi