tomaliusz 23171 #6401 Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) Czy to zdarza sie w przypadku nurkow Seiko?I ciekawe czy te problemy ze wskazowkami i z parowaniem zostaly skopiowane w „podrobkach”.Miałem ponad 400 zegarków i kilka zaparowało, nurek z Seiko też Zaparował mi też Tisell Sub a niektórzy twierdzą że to podróba Rolexa to jeśli jakikolwiek Rolex zaparował to tak, skopiowali Edytowane 30 Listopada 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6402 Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) No ok.Zaparowanie moze powstac w wyniku dostania sie wilgoci do srodka podczas uzytkowania zegarka. Albo podczas jego montazu.Ot, cos tam zawalono z uszczelkami albo rezimem pracy przy montazu.Niefajnie ale jestem w stanie zrozumiec.Ale wielokrotne wizyty w serwisie oznaczaja jakis grubszy blad konstrukcyjny. PSA co to byl za Seiko? Edytowane 30 Listopada 2019 przez T Atomicus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6403 Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) Tak orginał od Casio UK. To mój drugi i też parujący. Pierwszego mi wymienili po 7 razach w ich serwisie. Napisałem do nich, ciekawe co napiszą.Poprosiłem o foto dekla, bo byłem ciekaw jaka fabryka go składała. Po oznaczeniach spokojnie dojdziemy Edytowane 30 Listopada 2019 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz190 2 #6404 Napisano 3 Grudnia 2019 Cześć dzisiaj kolejne pytanie z gatunku "czy to norma że " w gwg jak zalecamy koronkę do końca to jest taki luz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #6405 Napisano 3 Grudnia 2019 Cześć dzisiaj kolejne pytanie z gatunku "czy to norma że " w gwg jak zalecamy koronkę do końca to jest taki luz?Tak miałem, wysłałem dla potwierdzenia do serwisu, wszystko ok. Podwójny system uszczelnienia to ma więc sprawdzili i odpisali że nic się nie dzieje. Tapnięte - Notem 10+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz190 2 #6406 Napisano 3 Grudnia 2019 Tak miałem, wysłałem dla potwierdzenia do serwisu, wszystko ok. Podwójny system uszczelnienia to ma więc sprawdzili i odpisali że nic się nie dzieje.Tapnięte - Notem 10+Ok dzięki A co zrobić z tym hologramem od Zibi zadrapać czy zostawić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #6407 Napisano 3 Grudnia 2019 Ok dzięki A co zrobić z tym hologramem od Zibi zadrapać czy zostawić?Zdrapać. To tylko dla Ciebie informacja, że zegarek został wprowadzony na nasz rynek przez Zibi S.A. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz190 2 #6408 Napisano 3 Grudnia 2019 Zdrapać. To tylko dla Ciebie informacja, że zegarek został wprowadzony na nasz rynek przez Zibi S.A. Ok Dzięki, ale mam takie wrażenie gdy nosze gwg i g9000 to gwg jest duzo większy i to widać ,ale dzięki tym skrzydelkom jest bardzo wygodny na swój rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #6409 Napisano 3 Grudnia 2019 Ok Dzięki, ale mam takie wrażenie gdy nosze gwg i g9000 to gwg jest duzo większy i to widać ,ale dzięki tym skrzydelkom jest bardzo wygodny na swój rozmiar.Bo dokładnie tak jest. Ja noszę GWG-1000 na 17-17,5cm nadgarstku i leży mi idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #6410 Napisano 3 Grudnia 2019 Cześć. Codziennie przychodzą mi na poczte powiadomienia o każdym wpisie w temacie GWG 1000. Jak to wyłączyć ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6411 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Sa rozne mozliwosci. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez T Atomicus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #6412 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć. Codziennie przychodzą mi na poczte powiadomienia o każdym wpisie w temacie GWG 1000. Jak to wyłączyć ???Musisz przestać obserwować temat, odznacz zakładkę na górze po prawej stronie tematu.W wersjach mobilnych i tapasrapa może być w innym miejscu Edytowane 3 Grudnia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #6413 Napisano 3 Grudnia 2019 dobra ogarnięte. Dziękuję za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6414 Napisano 3 Grudnia 2019 Jak w Tapatalku subskrybujesz temat, to domyślnie dostajesz powiadomienia o każdym wpisie. Jeżeli zależy Ci na subskrypcji tematu, to odsubskrybuj i zasubskrybuj ponownie w przeglądarce z zaznaczeniem opcji o braku powiadomień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #6415 Napisano 9 Grudnia 2019 Szybkie porównanie 1A3 i 1A1. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6416 Napisano 11 Grudnia 2019 Obydwa ładne ale ten z prawej lepiej wygląda nocą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekldz 2 #6417 Napisano 11 Grudnia 2019 I za dnia tez lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #6418 Napisano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Gold digger Edytowane 23 Grudnia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6419 Napisano 22 Grudnia 2019 Fajny ten dekiel - to jakaś limitowana wersja ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #6420 Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Jak na załączonym obrazku widać GWG-1000WLP Edytowane 23 Grudnia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6421 Napisano 23 Grudnia 2019 Już doszedłem - dekiel bardzo ładny, ale reszta nie w moim guście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #6422 Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Już siedzi na pasku z MH, leopard będzie na lato Edytowane 24 Grudnia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viniarsky 0 #6423 Napisano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć, Dziś rano spotkała mnie przykra niespodzianka. Przy zakładaniu zegarka zauważyłem, że wskazówka minutowa pokazuje nieprawidłowy czas względem wyświetlacza cyfrowego. Po chwili okazało się, że w ogóle się nie porusza i nie jestem w stanie jej uruchomić nawet poprzez manualny reset/kalibracje wskazówek. Odnoszę wrażenie, że próbowałem już wszystkich możliwych opcji.Moje pytanie czy słyszeliście kiedykolwiek o takim problemie? Dodam, że zegarek sprowadziłem ponad 2 lata temu z zagranicy, więc gwarancji brak..Jakieś pomysły co z tym zrobić, gdzie naprawić i ile $? Edytowane 3 Stycznia 2020 przez viniarsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #6424 Napisano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Uuuu, kolejny wadliwy MUD Jeśli rzeczywiście próbowałeś już wszystkich opcji (ustawienia początkowe wsk., reset przez wyciągnięcie baterii - w ostateczności jak inne próby zawiodą) to pozostaje zakup nowego modułu.Ceny obecnej nie znam ale ostatnio wywaliły w kosmos wszystkie części do G Edytowane 3 Stycznia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viniarsky 0 #6425 Napisano 3 Stycznia 2020 Baterii jeszcze nie wyciągałem.Czy ktoś tutaj na forum podjąłby się wymiany modułu czy zostaje oficjalny serwis? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach