Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie ma co badać to nie pole minowe ;) tu trza działać kupować i pokazywać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Ja zamówiłem czarny cena 180zl

Wysłane z gnb_logo.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świątecznie z mudmasterem :)

post-64221-0-34263300-1450550924_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrze na Wasze mudmastery i cos czuje ze gulfmaster bedzie mial kolege za jakis czas :) wtedy juz w ogole Romana nie bede nosil,i tak juz przegrywa zdecydowanie z gulfem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrze na Wasze mudmastery i cos czuje ze gulfmaster bedzie mial kolege za jakis czas :) wtedy juz w ogole Romana nie bede nosil,i tak juz przegrywa zdecydowanie z gulfem

To co bazarek ? :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem kupić gulfmastera to piękny g shock ale jak wyszedł mudmaster to musiałem go mieć :) i już nie wyobrażam sobie życia bez niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co bazarek ? :D

Z Romanem? Na razie nie ale jak bede zbieral sie juz do muda to pewnie poleci w swiat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to się nie dziwię,zmiana z dobrego na bardzo dobre :) MM naprawdę jest kozak, ogólnie nie podobają mi się wskazówkowce ale MM według mnie roz...ł system-może kiedyś się dorobie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Romanem? Na razie nie ale jak bede zbieral sie juz do muda to pewnie poleci w swiat :)

Mój Romek też już od dłuższego czasu zalicza pudełko, szkoda mi go :)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Romek też już od dłuższego czasu zalicza pudełko, szkoda mi go :)

Co u Ciebie wygryza Romka?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie konkurencja: CITEK i Monstery oraz GIEZ, ale mam nadzieję, że wkrótce się to jeszcze zmieni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny teaser dla niezdecydowanych. 8-)

GWG-68jpg_snppwwh.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam jestem zdecydowany ale niedawno kupiłem GW A1100. Nie będę kupował w tej chwili zegarka o podobnym stylu i przeznaczeniu. Poczekam, sprzedam Aviatora i wtedy. Wiem, że to może trochę być wróżenie  z fusów niemniej jak widzicie ewentualny spadek ceny  MM w przeciągu roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny Rangemana i Gulfmastera spadły o ok 30% z oficjalnej dystrybucji więc może doczekamy takiej obniżki także w tym przypadku. Ciekawe czy trafi kiedyś do sequndusa albo czy będzie go dotyczyła wyprzedaż w TT.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Panowie chciałbym wszystkim złożyć zyczenia, wesołych swiat spedzonych w rodzinnym gronie oraz spełnienia marzeń. Niech mikolaj wam przyniesie wymarzony zegareczek :)

Wysłane z gnb_logo.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesołych zdrowych i radosnych świąt dla całej zegarkowej braci :) życzy Ziko z gwg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również wszystkim Wam życzę wesołych Świąt!

No i jak już tu jestem to mam pytanie :D Jakimi argumentami przekonacie człowieka do mudmastera , który ma G-9300 uważa , że G to jedynie cyfrowy i nie trawi analogowo cyfrowych wyświetlaczy --- > czyli mnie ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy założyć go na rękę. 8-)

A najlepiej ponosić przez jeden dzień. 

Miałem tak samo z GXW-56-1B. 

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz piowa ale z całym szacunkiem dla twojej osoby mudmastera przymierzałem i nadal uważam że jest paskudny. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie tak jak mówisz :)

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi