kornel91 84690 #1351 Napisano 1 Lutego 2016 Żółte się nie dają.Irku zostaje ? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1352 Napisano 1 Lutego 2016 Jest ogromny poprostu aż dziwi że kukulki tam nie wsadzili żeby kukala co h hehe, jesteś moim fanem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #1353 Napisano 1 Lutego 2016 Zostaje, Marcin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84690 #1354 Napisano 1 Lutego 2016 A zielony znalazł nowy dom to czekamy kto się pochwali Pokaż jeszcze Mudmastera ze swoim Rangemanem No i gratuluję bo żółty świetny 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #1355 Napisano 1 Lutego 2016 A zielony znalazł nowy dom to czekamy kto się pochwali Pokaż jeszcze Mudmastera ze swoim Rangemanem No i gratuluję bo żółty świetny Dzięki Zdjecia to może jak wyjdzie trochę słońca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1356 Napisano 1 Lutego 2016 Zrobiłem test zostawiłem mojego mudmastera w lodówce na 2 godziny gdy go wyjąłem osłona sensora przestała tykać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1357 Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Spróbuj teraz na trzy zdrowaśki do piekarnika. Edytowane 1 Lutego 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1358 Napisano 1 Lutego 2016 Do mikrofalówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1359 Napisano 1 Lutego 2016 Wole kropelke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #1360 Napisano 1 Lutego 2016 Mój przestał tykać, chyba się zatkał brudem;-) ale całkiem poważnie przestał tykać. Być może dlatego że często go myję płynem do naczyń... iOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #1361 Napisano 1 Lutego 2016 Dostał poślizgu od płynu, czyli kto smaruje, ten jedzie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #1362 Napisano 2 Lutego 2016 Przestało tykać bo sensory się zepsuły 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #1363 Napisano 2 Lutego 2016 A u mnie roman też tyka i jakbym w waszym wątku o tym nie przeczytał, to nawet bym nie wiedział o tym. Jednak mi to nie przeszkadza, bo jak tyka to znaczy, że jest na chodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1364 Napisano 2 Lutego 2016 Ale u Ciebie pewnie tyka mechanizm auto podswietlenia a w MM pewnie zaślepka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #1365 Napisano 2 Lutego 2016 Mnie od strony sensora, więc nie wiem co tyka, ale mnie to nie przeszkadza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1366 Napisano 2 Lutego 2016 Waldzior mial racje. Trzeba bylo zalozyc osobny temat o tym tykaniu bo piana az wyplywa z ekranu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1367 Napisano 2 Lutego 2016 W TT już jest złoty MudMaster GB. Cena 3900.8-(Jest też złoty Gulfman za 3000 i złoty GPW za 4500. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryf54 0 #1368 Napisano 2 Lutego 2016 Witam wszystkich , pierwszy mój wpis na forum Szukam instrukcji do MM , pomoże ktoś gdzie znaleźć.Za dwa tygodnie będę miał zielonego MM i chyba bez instrukcji będzie ciężko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1369 Napisano 2 Lutego 2016 Witam wszystkich , pierwszy mój wpis na forum Szukam instrukcji do MM , pomoże ktoś gdzie znaleźć.Za dwa tygodnie będę miał zielonego MM i chyba bez instrukcji będzie ciężko. Pierwszy wpis i pudło zobacz w dziale przeznaczonym na instrukcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryf54 0 #1370 Napisano 2 Lutego 2016 Dzięki , znalazłem str.30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1371 Napisano 2 Lutego 2016 NP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #1372 Napisano 3 Lutego 2016 A może Wy tam macie manualnie nakręcane werki w tych MM i dlatego tyka? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamem 3 #1373 Napisano 5 Lutego 2016 Byłem dzisiaj w TT w Łodzi. Oglądałem MM i porównałem z Moim Romkiem. Niestety Roman wygląda jak zegarek dla biedoty w Zimbabwe, w porównaniu do Majstra. Trzeba będzie sprzedać Romka i "uciułać" na MM. Szkoda tylko, że żona była ze mną i poznała cenę. Już nie powiem, " że tylko 1500 zł." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #1374 Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Roman wygląda jak zegarek dla biedoty w Zimbabwe, w porównaniu do Majstra.Nie podoba mi się to porównanie i nie bronie w tym przypadku Rangemana Edytowane 6 Lutego 2016 przez Dzidu79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1375 Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Byłem kilka raz w czarnej Afryce (chociaż nie w Zimbabwe), widziałem jak wygląda prawdziwa bieda i nigdy w życiu nie użyłbym takiego porównania. Apeluję o więcej szacunku dla ludzi, którzy żyją za jednego dolara dziennie. pozdrawiam, Piowa Edytowane 6 Lutego 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach