Gość romseyman #1751 Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Czujnik ciśnienia i dotyczy innych modeli również. Sensor też. Są tematy na WUS.Jasny, jeżeli Ci się podoba to kupuj. W Expedite mają chyba najlepszą cenę. Ja byłem trochę niezadowolony z powodu mojego czujnika ciśnienia ale jest już OK a mud mi się podoba nadal. Nawet zamówiłem sobie złotego na dokładkę. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1752 Napisano 19 Kwietnia 2016 Czujnik ciśnienia i dotyczy innych modeli również. Sensor też. Są tematy na WUS.Jasny, jeżeli Ci się podoba to kupuj. W Expedite mają chyba najlepszą cenę.Ja byłem trochę niezadowolony z powodu mojego czujnika ciśnienia ale jest już OK a mud mi się podoba nadal. Nawet zamówiłem sobie złotego na dokładkę. Chyba się zdecyduję. A Ty zamawiałeś z Anglii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1753 Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak bo tu mieszkam W Expedite. Kupiłem tam również obiektyw. Wszystko wysyłają elegancko zapakowane, z trackingiem. No i miałem okazję wypróbować reklamację. Bez zarzutu. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1754 Napisano 19 Kwietnia 2016 Wskazówki, czujnik ciśnienia, grzechoczący sensor, tajemniczy ring na tarczy i co jeszcze tam było ... ?No tak...a ten ring to dziwna sprawa, ja mam coś takiego w Nighthawku Citizena, wskazówka dobowa zarysowałaTak bo tu mieszkam W Expedite. Kupiłem tam również obiektyw. Wszystko wysyłają elegancko zapakowane, z trackingiem. No i miałem okazję wypróbować reklamację. Bez zarzutu.Sorry, że męczę ale ciekawe, czy mógłbym kupić go z Polski a poprosić ich o wysłanie do kolegi z Londynu, czy wysyłają tylko na adres z Pay Pal... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1755 Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie wiem. Zapytaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1756 Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem. Zapytaj. Tak zrobię Podoba mi się Twój żółty, ale chyba wybiorę oliwkowego ze względu na jaśniejsze indeksy i ,(jak widziałem na jakiejś fotce), na podobną jasność lumy, indeksy w żółtym i czarnym fosforyzują trochę ciemniej niż reszta (wskazówki, cyfry)...? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Jasny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1757 Napisano 19 Kwietnia 2016 Oliwkowego? Masz na myśli zielonego, tak?Mój jest zielony z indeksami, o których wspomniałeś. Zmieniłem mu pasek na lato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1758 Napisano 19 Kwietnia 2016 Oliwkowego? Masz na myśli zielonego, tak?Mój jest zielony z indeksami, o których wspomniałeś. Zmieniłem mu pasek na lato. Łuuups, rzeczywiście, jakoś tak za jasno mu świeciły indeksy w scenie balkonowej Cóż, w takim razie żółty pasek obowiązkowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1759 Napisano 20 Kwietnia 2016 MudMaster GG-1000 jest już w TT i MaxTime. Cena 1500 w TT i 1350 w MT. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1760 Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) No i zamówiony Aż mi się wierzyć nie chce, że będę go miał. Jak odbiorę pochwalę się zdjęciem Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Jasny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1761 Napisano 20 Kwietnia 2016 No i zamówiony Aż mi się wierzyć nie chce, że będę go miał. Jak odbiorę pochwalę się zdjęciem Niby fajnie,ale ale to jednak nie jest GWG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1762 Napisano 21 Kwietnia 2016 Niby fajnie,ale ale to jednak nie jest GWG Oj tam oj tam, Kolega kupił sobie fajnego G a drugi Kolega zazdrości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84771 #1763 Napisano 21 Kwietnia 2016 Czekamy na fotki 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1764 Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Ee tam, też się cieszę razem z kolegom. I spokojnie mógł bym nosić ten model,ale jednak nie jest to GWG I też czekam na sesje ''reczną'' Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1765 Napisano 21 Kwietnia 2016 Niby fajnie,ale ale to jednak nie jest GWG Ee tam, też się cieszę razem z kolegom. I spokojnie mógł bym nosić ten model,ale jednak nie jest to GWG I też czekam na sesje ''reczną'' Żaden GWG to nie jest MTG czy GPW Jeżeli jasny wziął GG w negatywie to moim zdaniem dobrze wybrał 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1766 Napisano 21 Kwietnia 2016 Ma się rozumieć,że tylko negatyw mam nadzieję,że takiego właśnie wybrał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1767 Napisano 21 Kwietnia 2016 Niby fajnie,ale ale to jednak nie jest GWG Ee tam, też się cieszę razem z kolegom. I spokojnie mógł bym nosić ten model,ale jednak nie jest to GWG I też czekam na sesje ''reczną'' Żaden GWG to nie jest MTG czy GPW Jeżeli jasny wziął GG w negatywie to moim zdaniem dobrze wybrałNo ale nie wiemy co kolega Jasny zamowil. Czy GG czy GWG? Przeciez nie napisal jednoznacznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1768 Napisano 21 Kwietnia 2016 Czy GG, czy MTG.Wrzucaj fotkę, nie martw się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1769 Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) No ale nie wiemy co kolega Jasny zamowil. Czy GG czy GWG? Przeciez nie napisal jednoznacznie. Ależ ja właśnie GWG kupiwszy... Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Jasny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1770 Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) no trudno Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1771 Napisano 21 Kwietnia 2016 No i super ,teraz zazdroszczę Jak wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1772 Napisano 21 Kwietnia 2016 No i super ,teraz zazdroszczę Jak wersja?Zielony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1773 Napisano 21 Kwietnia 2016 Najlepszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1774 Napisano 21 Kwietnia 2016 Każdy fajny, a tymczesem na WUS-ie niejaki DSD ma już czteryfoto: DSD na WUS-ie pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1775 Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Każdy fajny, a tymczesem na WUS-ie niejaki DSD ma już czteryNo to niezły kolekcjoner Myślę, że tak jest - każdy fajny, z każdym mam nico inne skojarzenia. Żółty to morze, lato, słońce, przygoda... Czerwony to dla mnie arktyka, zima, wysokie góry, sople lodu na brodzie...Czarny - antyterroryści, działanie nocą, czarny helikopter... Zielony to egzotyczna przygoda, dzika natura, dżungla, lesiste góry, wilgoć, służby leśne...Wszystkie kojarzą mi się z profesjonalizmem.Jedynie ze złotym mam problem, może kosmos? Mam skojarzenie z foliami otulającymi elementy satelity... Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Jasny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach