tomaliusz 23179 #26 Napisano 3 Września 2015 Do mnie już jedzie A recenzja spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #27 Napisano 30 Września 2015 Witam wszystkich... Mam mozliwosc kupna tego modelu za 450zl, czy jest to waszym zdaniem dobry cena czy czekac az trafie taniej? Z gory dzieki za odpowiedz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #28 Napisano 30 Września 2015 Witam wszystkich... Mam mozliwosc kupna tego modelu za 450zl, czy jest to waszym zdaniem dobry cena czy czekac az trafie taniej? Z gory dzieki za odpowiedzCześć, nowego modelu nie kupisz taniej. Jeżeli chcesz czekać to tylko używka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #29 Napisano 1 Października 2015 Witam wszystkich... Mam mozliwosc kupna tego modelu za 450zl, czy jest to waszym zdaniem dobry cena czy czekac az trafie taniej? Z gory dzieki za odpowiedzTaniej raczej nie ale 450 zł. z wysyłką płaciłem z TT także jeśli to nieoficjalna dystrybucja to nie i tylko brać z TT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #30 Napisano 15 Października 2015 Witam was, Wiec tez sie pochwale nowym GW M5610 I to w powalajacej cenie....nie cale 400zl Oj warto bylo czekac na okazje bo zegarek miodzio. Pozdrawienia dla wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #31 Napisano 15 Października 2015 Udowodnij 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #32 Napisano 15 Października 2015 Bez zdjęcia się nie liczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #33 Napisano 18 Października 2015 Niech wam bedzie....oto fotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #34 Napisano 18 Października 2015 No i pięknie, teraz możemy pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek71207 1 #35 Napisano 18 Października 2015 Super recenzja:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #36 Napisano 31 Października 2015 Jak juz jestemy przy temacie zakupu. W zibi zegarek kosztuje okolo 600-700. Na allegro widze za 400-500. Czy z nimi wszystko ok? Np. http://allegro.pl/zegarki-meskie-19865?id=19865&order=p&string=5610&search_scope=category-19732&bmatch=s0-fas-1-4-0923 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37 Napisano 31 Października 2015 Wszystko ok.W zibi zawsze możesz negocjować cenę, jeśli bardzo zależy Ci aby kupić z oficjalnej dystrybucji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #38 Napisano 31 Października 2015 Tak wszystko z nimi okey, tak jak z pozostałymi modelami u sprawdzonych sprzedawców z allegro tańszymi o te kilka stowek w porównaniu do cen z TT. Kupując np u sequndusa otrzymujesz dokładnie taki sam kompletny zestaw jak w salonie TT z polska instrukcja obsługi oraz 3 letnią gwarancją Zibi chonorowana w każdym salonie TT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #39 Napisano 31 Października 2015 Ok. Dzieki wielkie.Ide wiec negocjowac cene w sklepie, a jak nie to jakos wytrzymam te dwa dni na przesylke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #40 Napisano 31 Października 2015 Cenę mozesz negocjować tylko na stronie TT po wcześniejszym zalogowaniu się, w salonie raczej nic nie ugrasz. Po wynegocjowaniu ceny i zakupie możesz odebrać zegarek w dowolnym salonie TT lub wybrać opcję przesyłki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #41 Napisano 31 Października 2015 E tam.W salonie też można z powodzeniem urwać 10-20% jak się umie rozmawiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #42 Napisano 31 Października 2015 Mi najwiecej miła Pani w TT urwała 5% od ceny ze strony za paprocha pod szkłem i tyle, chyba nie umiem rozmawiać albo za mao było paprochów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #43 Napisano 31 Października 2015 http://www.royaltime.pl/pl/p/CASIO-GW-M5610-1E/23075914 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #44 Napisano 31 Października 2015 Mimo wszystko ide ponegocjowac Smaczna ta cena wyzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81435 #45 Napisano 11 Grudnia 2015 Planuję kupić GWm5610 do okazyjnego noszenia na rower, wakacje i takie tam bardziej "inwazyjne" okazje. Jak wygląda czas pracy baterii jeżeli zegarek z solarem nie jest używany regularnie i na co dzień leży w szufladzie? Czy zegarek wymaga jakiegoś cyklicznego naświetlania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11643 #46 Napisano 11 Grudnia 2015 Jeżeli masz włączone wygaszanie ekranu (PS) to może dłuugo leżakować. Jeżeli nie, to co jakiś czas wypadałoby go wystawić na słonko.Moje wszystkie "solary" mam tak poustawiane i np. te nieużywane od wakacji są cały czas na H 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konik11 0 #47 Napisano 13 Grudnia 2015 Jeżeli ktoś ma konto w banku śląskim ING to pewnie wie co to Bankujesz-ZyskujeszKupiłem ten zegarek za 399 zł i około 230 pkt. - dystrybucja ZIBI Wysyłka kurierem 9 zł więc to dobra cena chyba. No i mam jeszcze jedno pytanie: jak długo trzeba go :naświetlać: żeby bateria była na H bo ja co dzień wystawiam go do okna na 30 minut i wieczorkiem spada mi na M czy to normalne ? Wyczytałem na stronie producenta że bateria w nim potrafi naładowana do pełna wytrzymać nawet 8 m-cy czy to prawda ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #48 Napisano 13 Grudnia 2015 Cena ok, co do reszty wątpliwości polecam lekturę instrukcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #49 Napisano 9 Sierpnia 2016 A jaka jest teraz dobra cena za uzywany GW-5610? I w trakcie tej dyskusji nikt nie wypowiedzial sie na temat G-5600 Solar. Z tego, co widze to taki GW-5610 bez WC. Co w ogole oznaczaja te literki G, GW, DW, AGW... nigdzie nie moge tego znalezc. Czy jest u Casio jakas logika w oznaczeniach serii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #50 Napisano 9 Sierpnia 2016 GW oznacza radio i solar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach