draki 0 #126 Napisano 3 Października 2015 draki potwierdzasz obecność? Tapnięte z fona.Ja od tygodnia o niczym innym nie myślę a Ty się pytasz czy będę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #127 Napisano 3 Października 2015 To super Siedziałeś cicho to się zaniepokoiłem Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #128 Napisano 3 Października 2015 A może jakieś spotkanie w Łodzi zorganizować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #129 Napisano 3 Października 2015 A może jakieś spotkanie w Łodzi zorganizować?Masz na myśli zjazd ogólnopolski? Inaczej to chyba we dwóch byśmy posiedzieli, no chyba, że się mylę...Tak, czy inaczej, ja ewentualnie się piszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #130 Napisano 3 Października 2015 Jeśli Ktoś byłby chętny przyjechać do Łodzi to czemu nie . Tylko zdaję sobie sprawę że ciężko będzie coś takiego zorganizować.Kolega zetrov też jest z Łodzi, mało się udziela ale czyta forum na bieżąco .Napiszę do Niego PW aby zajrzał w temat To może tak, pozwolę sobie wstępnie zapisać chętnych na łódzką ustawkę (termin do ustalenia): 1. tomaliusz2. xenocratex3. zetrov 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #131 Napisano 3 Października 2015 Zawsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #132 Napisano 3 Października 2015 he he szybki jak błyskawica ... a jeszcze szybszy na bazarku edit: Kolega dopisany Zapraszam chętnych do wpisywania się na listę 1. tomaliusz2. xenocratex3. zetrov4. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #133 Napisano 3 Października 2015 Jest grubo Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #134 Napisano 3 Października 2015 Coś bym wybrał Ale żadnego mechanika ani nic poza G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #135 Napisano 3 Października 2015 Łohoho! No fajnie się bawicie! Pozdrowienia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #136 Napisano 3 Października 2015 boję się tylko, żebym z takiego spotkania nie wrócił z nowym G:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #137 Napisano 3 Października 2015 boję się tylko, żebym z takiego spotkania nie wrócił z nowym G:)... albo bez swojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #138 Napisano 3 Października 2015 Coś bym wybrał Ale żadnego mechanika ani nic poza G Bo mnie nie ma :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #139 Napisano 3 Października 2015 ... albo bez swojego tak też może być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #140 Napisano 3 Października 2015 Wrzucam dwie foty, bo żadna nie jest w całości choć trochę dobra. 5 osób, 30 zegarów i kilka piw. Dzięki Panowie i do następnego razu. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #141 Napisano 3 Października 2015 Ja właśnie wracam do domu Było zacnie, full towaru, miny ludzi i kelnerów bezcenne, podobno gadali już o nas na zewnątrz piowa fajnie że wpadłeś z partyzanta i posegregowałeś zegarki Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #142 Napisano 3 Października 2015 Parę fotek ze spotkania Zakrętki I budzik Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versus 4 #143 Napisano 3 Października 2015 Fajne zegary Panowie, Kingi się nieźle wyróżniają A i widzę naklejkę Zibi na jednym deklu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86701 #144 Napisano 4 Października 2015 Bardzo fajne spotkanie. Widzę, że małych kwadratów było sporo. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #145 Napisano 4 Października 2015 tja, nalepka zibi Kozak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #146 Napisano 4 Października 2015 Ja zawsze odklejam te durne naklejki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #147 Napisano 4 Października 2015 Co to za budzik? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #148 Napisano 4 Października 2015 Co to za budzik? No name Złożyłem go na jednym z warsztatów. Ładnie pokazuje zasadę działania mechanizmu z manualnym naciągiem i fajnie cyka Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #149 Napisano 4 Października 2015 he he szybki jak błyskawica ... a jeszcze szybszy na bazarku edit: Kolega dopisany Zapraszam chętnych do wpisywania się na listę 1. tomaliusz2. xenocratex3. zetrov4.Tomaliusz załóż osobny temat bo w jednym temacie Warszawa i Łódź nie ma sensu. Będzie się myliło a poza tym więcej osób będzie mogło zobaczyć każdy temat osobno niż szukać jakiej lokalizacji dotyczy spotkanie. Bez urazy oczywiście chodzi mi tylko o ład i porządek Bartek prośba - jeśli nie masz nic przeciwko, bo Ty jesteś założycielem tego tematu - dopisz w nazwie tematu że dotyczy Warszawy. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #150 Napisano 4 Października 2015 Gratuluję. Fajny, ale jeszcze dodaj system antywstrząsowy i kopertę 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach