Polas 5 #51 Napisano 12 Września 2015 Często przewija się wymiar 40mm bez koronki. I taki by mi pasował. Nie wiem czy 42,5 nie będzie trochę za duży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #52 Napisano 12 Września 2015 Jeśli masz nadgarstek większy niż 16 cm to Seiko będzie idealne. Miałem podobne dylematy ale teraz wiem że 42 mm to mój rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #53 Napisano 12 Września 2015 Mam 17 - 17,5 ok. Plusem chyba jest to, że koronka jest na 4 a ni na 3 jak wiekszosci zegarkow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #54 Napisano 12 Września 2015 Przy takim nadgarstku to ja bym już miał dawno Seiko Sumo. Jeśli będziesz miał jakiś problem z zakupem to pisz na PW pomogę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #55 Napisano 12 Września 2015 Wielkie dzięki Adam. Milo wiedzieć, że można liczyć na kogos z forum. Jeszcze raz dzieki:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #56 Napisano 12 Września 2015 Czy można bez obaw kupić tego skx007 ze sklepu CreationWatches.Com ? Macie jakieś doświadczenia z tym skepem? Czy lepiej skorzystać z innego sklepu, a jeśli tak to jakiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #57 Napisano 12 Września 2015 Ja kupowałem zegarki w click-a-watch / mywatcheshub i dutyfreeisland. Wszystkie 3 polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #58 Napisano 12 Września 2015 Kurcze, mimo wszystko wolalbym wersje japońska, a tką znalazłem tylko w CreationWatches.Com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #59 Napisano 12 Września 2015 Ja mam gorzej - nie wiem skx, czy niebieski ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #60 Napisano 12 Września 2015 Ja mam gorzej - nie wiem skx, czy niebieski ray Monster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #61 Napisano 12 Września 2015 Ja kupowałem zegarki w click-a-watch / mywatcheshub i dutyfreeisland. Wszystkie 3 polecam mywatcheshub daje tylko własną gwarancję czy wysyłają z kartą gwarancyjną? 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #62 Napisano 12 Września 2015 @tomaliusz dobrze piszesz Z tego co pamiętam to mywatcheshub daje kartę gwarancyjna seiko albo citizena. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #63 Napisano 12 Września 2015 Czy ktoś wie w jakim sprawdzonym sklepie można kupić Seiko skx007j2 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekhartson 0 #64 Napisano 13 Września 2015 Tyle przeczytałem na temat SKX007 i nadal mam wątpliwości przed jego zakupem? Czy ten zegarek to tylko nuras i wszyscy używają go do nurkowania czy na co dzień też bez problemu wygląda w porządku(bardzo mi się podoba na oryginalnej bransolecie, ale nie wiem czy tak nurasa na codzień nosić skoro z nurkowaniem nie mam nic wspólnego)? Również czytałem, że świetnie się prezentuje, ale tylko na zdjęciach i nie chce się rozczarować, gdy dojdzie do mnie paczka Czy pracę fizyczną zniesie, mam na myśli przenoszenie towarów(magazyn-spożywka), czasem jakaś mąka czy karton jak przenosze to wiecie może ubrudzić, nic mu nie będzie? :-DI gdzie najtaniej kupić czarne NATO i super oyster - tak na zapas jakby mi się nudziło to bym zmieniał?Czytałem także o opóźnieniach, że alo przyśpiesza albo się spóźnia ileś tam sekund - powinienem się tym martwić? Mój nadgarstek ok 16, czy 16.5cm, będzie pasować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #65 Napisano 13 Września 2015 Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź na forumw starych teamtach. Temat skx007 był już poruszany dziesiąt razy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #66 Napisano 13 Września 2015 Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie Yorkshire Watches.co.uk. ? Znalazłem tam : http://www.yorkshirewatches.co.uk/seiko-200mt-pro-divers-with-stainless-steel-bracelet-skx007j2-426-p.asp. Co o tym sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #67 Napisano 13 Września 2015 Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie Yorkshire Watches.co.uk. ? Znalazłem tam : http://www.yorkshirewatches.co.uk/seiko-200mt-pro-divers-with-stainless-steel-bracelet-skx007j2-426-p.asp. Co o tym sądzicie? Sądzę, że cena z przesyłką nie jest zbyt atrakcyjna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #68 Napisano 13 Września 2015 No niby tak, ale jakbym zamowił gdzie indziej i doliczyliby mi clo to wyszlo by podobnie, jesli nie drożej. Tym bardziej, że nigdzie indziej oprocz jeszcze CreationWatches.Com nie widziałem tego zegarka . A tam na 99% dolicza ponoć cło. Pytanie tylko czy sklep Yorkshire Watches.co.uk jest pewny i godny zaufania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMarciNn 0 #69 Napisano 13 Września 2015 Ja kupiłem swojego w novotime.pl i mogę polecić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ender 94 #70 Napisano 13 Września 2015 Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie Yorkshire Watches.co.uk. ? Znalazłem tam : http://www.yorkshirewatches.co.uk/seiko-200mt-pro-divers-with-stainless-steel-bracelet-skx007j2-426-p.asp. Co o tym sądzicie? Ja nie robiłem, ale to sklep stacjonarny, sprzedają ponoć od lat, no i strona na amazonie świadczy o ich jakości:http://www.amazon.co.uk/gp/aag/main?ie=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=&isCBA=&marketplaceID=A1F83G8C2ARO7P&orderID=&protocol=current&seller=A16ALDEGCLANDE&sshmPath= Raczej nie ma się czego obawiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polas 5 #71 Napisano 13 Września 2015 W Yorkshire Watches.co.uk już wykupiliostatnia sztukę. Pozostaje wiec CreationWatches.Com. Chyba, że znacie jeszcze jakis inny sklep. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19453 #72 Napisano 6 Października 2015 Zastanawiam się nad powrotem do 007, ale tylko i wyłącznie z małym modem. Potrafi mi ktoś podpowiedzieć gdzie można znaleźć tarczę od SKX171? Nie mam ochoty przeszukiwać internetów od góry do dołu, a cena tutaj: http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1768 łagodnie mówiąc... jest tragiczna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #73 Napisano 8 Października 2015 Zastanawiam się nad powrotem do 007, ale tylko i wyłącznie z małym modem. Potrafi mi ktoś podpowiedzieć gdzie można znaleźć tarczę od SKX171? Nie mam ochoty przeszukiwać internetów od góry do dołu, a cena tutaj: http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1768 łagodnie mówiąc... jest tragiczna. Kupowałem takie (nowe) tarcze od Roba z monsterwatches.eu.Raz EUR 35, raz 30, w zależności jak stoi YPN/EUR.Taniej to chyba tylko na forach znajdziesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19453 #74 Napisano 9 Października 2015 Dzięki, skrobnąłem do niego maila, Zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach