cam3ridge 35 #826 Napisano 10 Października 2017 Z dnia na dzien blizej celu Króle już u ciebie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #827 Napisano 11 Października 2017 Króle już u ciebie ?4 u mnie ,a kolejne 4 u mamusi Brat przylatuje za tydzien w piatek ,to wszystkie beda u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #828 Napisano 11 Października 2017 Interesowało by mnie porównanie wyświetlaczy w GB i BB , gdybyś dał rade jakieś foty strzelić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #829 Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Kopię w sieci od kilku dni i nic konkretnego nie znalazłem więc pozwolę sobie zapytać ma ktoś jakiś schemat budowy GXW-56 (chodzi o model z WC) ? Ewentualnie czy ktoś go "rozbierał"? Chodzi mi konkretnie o to jak wyglada przestrzeń między modułem a kopertą - czy jest tam tylko podkładka jak w 5610 czy jakoś inaczej jest to rozwiązane - gdzieś czytałem o "żelowej osłonie modułu" ale nie mogę tego znaleźć. Ostatecznie mógłbym rozebrać swojego Kinga i sprawdzić, ale wolałbym tego uniknąć...Także jak ktoś coś to będę zobowiązany. Edytowane 13 Października 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #830 Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Jest fimik na YT jak kolo rozkłada króla na części pierwsze. Zaraz grzebne i podlinkuje. https://youtu.be/chvkKw-5e0s https://youtu.be/T5178aajEPY Edytowane 13 Października 2017 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11931 #831 Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Żelowa osłona modułu Piotr to ta "gumka" widoczna na zewnątrz na rogach i po środku ekranu Kiedyś rozbierałem swojego jak zaparował i robiłem fotki, ale za cholerę nie mogę teraz ich znaleźć Pierwsze zdjęcie u wujka googla https://www.google.pl/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1440&bih=828&tbm=isch&sa=1&q=gx-56+disassembly&oq=gx-56+disassembly&gs_l=psy-ab.3...25205.30822.0.31357.15.13.2.0.0.0.124.1419.0j13.13.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.YydDgksVxDY#imgrc=wKPMLBkWEzIHqM: i rozbiórka na czynniki pierwsze Edytowane 15 Października 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #832 Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Dzięki Tomek - znalazłem filmik: Teraz dyskutuję z zibi w kwestii możliwości zakupowych poszczególnych części GXW-56KG Edytowane 15 Października 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11931 #833 Napisano 15 Października 2017 Teraz dyskutuję z zibi w kwestii możliwości zakupowych poszczególnych części GXW-56KG To nie jest monolog? Znaczy sie zabrzmiało to tak, jakbyś otrzymywał od nich odpowiedzi na bieżąco, jak w komunikatorze 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #834 Napisano 15 Października 2017 To nie jest monolog? Znaczy sie zabrzmiało to tak, jakbyś otrzymywał od nich odpowiedzi na bieżąco, jak w komunikatorze Przez telefon gadałem, się ma jeden taki umyślny dowiedzieć czy mogę zamówić tą kopertę czy nie, wiem że samo szkło można bo już raz zamawiałem - tyle że do GX - KG. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9397 #835 Napisano 15 Października 2017 Ja raz zapytałem o możliwość zamówienia modułu i koperty do GXW-56BB, to otrzymałem odpowiedź, że nie ma takiej możliwości. Widocznie nie mam takich chodów w Zibi, jak Piotrek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #836 Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Ja raz zapytałem o możliwość zamówienia modułu i koperty do GXW-56BB, to otrzymałem odpowiedź, że nie ma takiej możliwości. Widocznie nie mam takich chodów w Zibi, jak Piotrek. Z tego co gdzieś ktoś to kilku chłopaków kupiło moduły od GXW-56-1A i wpakowało je do GX'ów chyba na CW było o tym rozmawianie. W Zibi jest dziwnie, czasem coś "się da" a czasem "się nie da" - w ubiegłym roku zamówiłem sporo części i między innymi elementy bezela do GPW bo się podobno dało, a po trzech miesiącach jak zacząłem się dopytywać to się okazało że zamówienie całe zostało anulowane bo zamówiłem części do "nowego modelu który jest nie osiągalny w RP" nie dowiedziałem się dlaczego całe zamówienie anulowano, czyli również części do GW-7900, 9400 i czegoś tam jeszcze tak że różnie to może być... A chodów żadnych nie mam... Edytowane 16 Października 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #837 Napisano 16 Października 2017 Dzięki Tomek - znalazłem filmik: https://www.youtube.com/watch?v=T5178aajEPY Teraz dyskutuję z zibi w kwestii możliwości zakupowych poszczególnych części GXW-56KG Jak co ,to napisz do ADAM LEPA na FB.Ma bardo duzo czesci ,troszke drozej ale dostepne od reki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #838 Napisano 16 Października 2017 Jak co ,to napisz do ADAM LEPA na FB.Ma bardo duzo czesci ,troszke drozej ale dostepne od reki Nie mam konta na FB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #839 Napisano 16 Października 2017 Nie mam konta na FB Jak co ,to napisz czego potrzebujesz ,moge go zapytac ... jesli chcesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5917 #840 Napisano 17 Października 2017 (edytowane) Jak co ,to napisz czego potrzebujesz ,moge go zapytac ... jesli chcesz Ja nie mam jakiegoś napięcia, jak się nie uda przez Zibi w częściach zamówić to nadal będę polował, jak pokazuje doświadczenie - wcześniej czy później się uda trafić w określonej cenie. Niemniej dzięki za propozycję Edytowane 17 Października 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #841 Napisano 17 Października 2017 Interesowało by mnie porównanie wyświetlaczy w GB i BB , gdybyś dał rade jakieś foty strzelićNie moje fotki ,ale sa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #842 Napisano 17 Października 2017 Dziękuje, ciężko powiedzieć który lepszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #843 Napisano 17 Października 2017 Dziękuje, ciężko powiedzieć który lepszy Z fotek na moje "GB" ,ale juz w weekend bede mial okazje oceanic "na zywo". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #844 Napisano 17 Października 2017 Koniecznie podziel się opinią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #845 Napisano 19 Października 2017 Juz jutro dojada do mnie 4 KINGI.PIowa mozesz dopisac kolejne dwa GXW56-BB i kolejny GX56-1AER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #846 Napisano 20 Października 2017 Trochę już się pogubiłem. Dojadą 4, a mam dopisać 3. 8--))Może po prostu wrzuć fotę całej jedenastki jak już będzie. Anyway gratuluję bardzo bardzo. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #847 Napisano 20 Października 2017 Trochę już się pogubiłem. Dojadą 4, a mam dopisać 3. 8--))Może po prostu wrzuć fotę całej jedenastki jak już będzie. Anyway gratuluję bardzo bardzo. pozdrawiam, Piowa4 które jutro dojada juz sa dopisane ,te kolejne 2 beda u mnie dopiero w grudniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #848 Napisano 20 Października 2017 ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #849 Napisano 21 Października 2017 4 dotarly ,jeszcze dwa w drodze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #850 Napisano 21 Października 2017 Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach