X-Ray 95 #276 Napisano 29 Lipca 2016 Do Twojego GDF-A nic się równać nie może ,takiego za...go zegara w negatywie to już chyba Casio nie zrobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #277 Napisano 29 Lipca 2016 Chyba, że zrobią 9400bb 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #278 Napisano 29 Lipca 2016 Może ,ale negatyw w Romanie słaby jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #279 Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Dzieki;) ogolnie myśle ze zegarki w negatywie zwłaszcza wlasnie w stylu stealth nie powinny mieć solara bo ten fioletowy panel nieco psuje efekt "czarności" Ale Roman w wersji BB rzeczywiście mógłby mocno pozamiatać Edytowane 29 Lipca 2016 przez kacprzak1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11581 #280 Napisano 29 Lipca 2016 Mam Romka w negatywie i nigdzie tam nie widzę fioletowego panela. Podobnie z czytelnością, jest mega OK. Ja tam nie wiem o co Wam chodzi i nie widzę żadnych minusów 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_Turek 0 #281 Napisano 29 Lipca 2016 Jest między bezelem a wyświetlaczem,kolor fioletowy czyli ogniwa widać tylko pod pewnym kątem. A z tym negatywem,też mam i już przywykłem,ale myśle źe jeśli ktos miał w pozytywie to na negatywa się nie przesiądzie Wysłane z Galaxy Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11581 #282 Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Mam i pozytywa (był jako pierwszy) i teraz dokupiłem negatywa. Negatyw jest fajniejszy, więc nigdy nie mów nigdy Edyta: Ale dosyć OT w wątku o Królach. Edytowane 29 Lipca 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23160 #283 Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) A może by kupić Kinga?Tylko nie byłby do noszenia, tylko do pudełka.No nie wiem Edytowane 29 Lipca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #284 Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Witam, miałem 15 Króli (13 negatywnych i 2 pozytywne). Obie opcje mają oczywiście swoje zady i walety. Pozytyw - zawsze jest widoczny, ale czasem wydaje się "nudny". Na szczęście pozytywny Król ma zielonkawy, czyli ciekawszy wyświetlacz. Negatyw - wygląda super, ale czasem (znaczy się wieczorem) nie jest widoczny. MSZ 1A jest trochę lepszy niż pomarańczowy, który z kolei deklasuje GB. CIekawe, jak wyjdzie BB. Podobno jest lepszy od 1A. pozdrawiam, Piowa PS. Zostawiłem sobie tylko jednego Króla (GXW-56-1B), bo "fajny" negatyw mam w GWG-1000. 8-)) PS2. TOMALIUSZ, kupuj, ale nie tyko do pudełka. Odkąd nawróciłem Andrzeja na Króla, czuję się jak młody Bóg. 8-)) Edytowane 29 Lipca 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11581 #285 Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) To może i ja wrócę znowu do tematu Króla Edytowane 29 Lipca 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #286 Napisano 29 Lipca 2016 Wracajcie wszyscy, lista czeka. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #287 Napisano 1 Sierpnia 2016 To i mnie mozna dopisac do listy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #288 Napisano 1 Sierpnia 2016 56-1AER (czerwony) ----------------------- 17 zegarów56-4ER (pomarańczowy) ----------------- 5 zegarów56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 4 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- 56BB (czarny) ---------------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 27 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 30 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegary Yokaszin -------------------------------- 3 zegary Snajperek ------------------------------ 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Piowa ----------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarPiter_26 ---------------------------------- 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarTajson1 ---------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegarZibi ---------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #289 Napisano 1 Sierpnia 2016 No to można mnie dopisać do listy. Po wszystkich trudnościach i jeszcze wczorajszej przegranej licytacji. Udało się kupić przypadkowo z ogłoszenia na olx. Jestem zadowolony dużo osób mówiło, że mam za mały nadgarstek na ten zegarek. Jest świetny gx-56-1AER. Teraz poluje na model z radiem. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #290 Napisano 1 Sierpnia 2016 Widzę Ziom, że fura naprawiona. 8-)) 56-1AER (czerwony) ----------------------- 18 zegarów56-4ER (pomarańczowy) ----------------- 5 zegarów56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 4 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- 56BB (czarny) ---------------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 28 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 31 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegary Yokaszin -------------------------------- 3 zegary Snajperek ------------------------------ 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Piowa ----------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarPiter_26 ---------------------------------- 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarTajson1 ---------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegarZibi8 --------------------------------------- 1 zegarZiom4671 ------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #291 Napisano 1 Sierpnia 2016 Widzę Ziom, że fura naprawiona. 8-))56-1AER (czerwony) ----------------------- 18 zegarów56-4ER (pomarańczowy) ----------------- 5 zegarów56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 4 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- 56BB (czarny) ---------------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegarGX-56 ------------------------------------------- 28 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegaryW sumie ------------------------------------ 31 zegarówDwatch ---------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 4 zegaryYokaszin -------------------------------- 3 zegarySnajperek ------------------------------ 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Piowa ----------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarPiter_26 ---------------------------------- 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarTajson1 ---------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegarZibi8 --------------------------------------- 1 zegarZiom4671 ------------------------------- 1 zegarpozdrawiam, PiowaOj tak na szczęście. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11581 #292 Napisano 1 Sierpnia 2016 Mam i ja (po raz czwarty chyba) 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #293 Napisano 1 Sierpnia 2016 Ciekawostka nr 1: wszystkie GXW na naszej liście to 1B.Ciekawostka nr 2: wszystkie 1B na naszej liście to GXW. 8-) 56-1AER (czerwony) ----------------------- 19 zegarów56-4ER (pomarańczowy) ----------------- 5 zegarów56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 4 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- 56BB (czarny) ---------------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 29 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 32 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegary Yokaszin -------------------------------- 3 zegary Dower ----------------------------------- 2 zegary Snajperek ------------------------------ 2 zegary AndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegarPiowa ----------------------------------- 1 zegarPiter_26 ---------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarTajson1 ---------------------------------- 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarTommly ----------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZibi8 --------------------------------------- 1 zegarZiom4671 ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegar Tomaliusz, Waldzior, Diego04, Dingo, GitBit, czekamy na Was8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #294 Napisano 8 Sierpnia 2016 Dziś się dowiedziałem w Demus.pl ze BB będzie dostępny od połowy września w PL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #295 Napisano 8 Sierpnia 2016 GX czy GXW? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #296 Napisano 8 Sierpnia 2016 GX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #297 Napisano 8 Sierpnia 2016 Czyli srebrna sprzączka zamiast czarnej matowej. 8-(( Jak cena? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #298 Napisano 8 Sierpnia 2016 No właśnie tego jeszcze nie jest w stanie powiedzieć, powiedziała mi tylko , że jak będę zainteresowany zegarek zostanie dla mnie sprowadzony do sklepu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #299 Napisano 9 Sierpnia 2016 W Demusie cena Romka właśnie spadła z 2000 PLN na 1800 PLN, więc obstawiam, że cena GX-56BB będzie w granicach 2500 PLN. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #300 Napisano 9 Sierpnia 2016 Obyś się mylił heheh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach