tommly 11601 #51 Napisano 25 Października 2015 A można wiedzieć ile Cię nowy w salonie kosztował, o ile to nie tajemnica? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolus1993 0 #52 Napisano 25 Października 2015 Nie mam czego ukrywać. Był w cenie 600 złotych, po lekkiej negocjacji kupiłem za 550. Z tego co zauwazyłem, oraz po odzewie w prywatnych wiadomościach, chyba dałem ' bardzo mało '. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #53 Napisano 25 Października 2015 Powiedziałbym ze to max ile ten sikor jest warty a ze juz produkcja zakończona i warty jest tyle ile ktoś za niego zapłaci heh to inna bajka tak czy siak latał chyba po 375pln w swoim czasie i nie kupilem (lol) bo bardziej mi się podobał jp TS, WC tylko ta cena heh (negatywy do mnie nie przemawiają pomijając serię MS ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #54 Napisano 26 Października 2015 Pomarańczowy King, oczywiście nówka latał po alle za 350 zeta. a czarnuch już za 450 zł.Nie zamieniał bo będziesz żałował, ewentualnie zamów same pomarańczowe gacie w zibi jak bardzo chcesz.Pomarańczowy King to najbardziej odbarwiający G ze wszystkich nawet białych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #55 Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Pomarańczowy King to najbardziej odbarwiający G ze wszystkich nawet białych. Bzdura Edytowane 26 Października 2015 przez dwatch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #56 Napisano 26 Października 2015 BzduraWcale nie bzdura tylko fakty. Zibi swego czasu po licznych reklamacjach wycofała ze sprzedaży właśnie Kinga w pomarańczowym odzieniu. Sam Kolega netruner (pracujący w zibi) tu się kiedyś bardzo udzielający to potwierdzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #57 Napisano 26 Października 2015 no nie wiem..do ciemnych ubran bym go nie zalozyl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #58 Napisano 26 Października 2015 Miałem 5 pomarańczowych GX-56, został mi jeden. Nosiłem je do jasnych i ciemnych ubrań (fakt że niezbyt często) i jakoś nie poczerniały. Tylko jeden z nich nosił lekkie oznaki zużycia (ale już takiego kupiłem, więc nie wiem, co przeszedł).Pozostała czwórka "brand new". pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #59 Napisano 26 Października 2015 Mam ubranko od Kinga pomarańczowego który 3 lata pracował na budowach, poza tym że jest okrutnie porysowane to jedynie na dole paska widać przebarwienie ale użytkowany był ekstremalnie.Kolega Netrunner był nieco specyficzny i akurat jego opinie i wiadomości się czasem mocno z prawda mijały.Jeżeli Zibi wycofała pomarańczowe Kingi bo się przebarwiały to powinna też usunąć z oferty wszystkie białe modele bo po 3-4 miesiącach intensywnego użytkowania na słońcu robią się kremowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #60 Napisano 26 Października 2015 Ja widziałem ze 3 pomarańczowe gx-56 i wszystkie były poprzebarwiane, nie licząc tych w gablocie w TT. Może to kwestia jakiś barwiących barwników w ubraniach ale też jestem zdania, że haczący o wszystko King przy codziennym użytkowaniu długo nie wytrzyma bez przebarwień. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #61 Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Kolega ma Kinga w pomaranczy i po 3 dniach już się upaćkał od czarnej kurtki Edytowane 26 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11601 #62 Napisano 26 Października 2015 Woow, a kto nosi Kinga do kurtki ? nie wyobrażam sobie tego, no chyba, że na kurtce, to tak 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5737 #63 Napisano 26 Października 2015 Ja kupiłem używanego pomarańczowego Kinga, zegarek ma trzy i pół roku i nigdy wcześniej nie widziałem tak przebarwionego g-shock'a, z tym że mnie zależało jedynie na module - niemniej nie polecam wersji pomarańczowej, jeśli ktoś ma zamiar używać zegarka na co dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11601 #64 Napisano 29 Października 2015 -1 wersja GX-56-1aer poszedł pa pa, proszę o odjęcie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #65 Napisano 29 Października 2015 56-1AER (czerwony) ------------------------ 5 zegarów56-4ER (pomarańcz) ----------------------- 3 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 2 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 --------------------------------------------- 11 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 14 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarówPiowa ------------------------------------ 2 zegaryDower ------------------------------------ 2 zegary Tommly ---------------------------------- 1 zegaeElixir --------------------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegarWichu79 ---------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichu79 4 #66 Napisano 29 Października 2015 A co z kolegą ARTORIUS? Z tego co wiem to chyba już ma jedną sztukę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #67 Napisano 29 Października 2015 Ma, bo ode mnie kupił. 8-) 56-1AER (czerwony) ------------------------ 6 zegarów56-4ER (pomarańcz) ----------------------- 3 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 2 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 --------------------------------------------- 12 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 15 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarówPiowa ----------------------------------- 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Tommly --------------------------------- 1 zegaeElixir -------------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarWichu79 --------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARTORIUS 2 #68 Napisano 1 Listopada 2015 hehe, lekko przysnąłem z wpisem, dzisiaj zaglądam, a tu już dopisany - dzięki. Potwierdzam, mam 56-1AER i dobrze się miewa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichu79 4 #69 Napisano 1 Listopada 2015 Czuwałem i pamiętałem.....Zgłosiłem więc i już po sprawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R356 0 #70 Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Witam i przedstawiam swojego króla.">http:// Edytowane 1 Listopada 2015 przez R356 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #71 Napisano 1 Listopada 2015 56-1AER (czerwony) ------------------------ 7 zegarów56-4ER (pomarańcz) ----------------------- 3 zegary56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 2 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 --------------------------------------------- 13 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 16 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarówPiowa ----------------------------------- 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Tommly --------------------------------- 1 zegaeElixir -------------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarWichu79 --------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajperek 0 #72 Napisano 17 Listopada 2015 Witamwkońcu mogę pochwalić się moją rodzinkądwie marchewki ,GB i 1AER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichu79 4 #73 Napisano 17 Listopada 2015 Piękna kolekcja.Pozazdrościć tylko.Masz podium 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #74 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) 56-1AER (czerwony) ------------------------ 8 zegarów56-4ER (pomarańcz) ----------------------- 5 zegarów56-1BER (pozytywny) ----------------------- 3 zegary56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 3 zegary56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 --------------------------------------------- 17 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 3 zegary W sumie ------------------------------------ 20 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarówSnajperek ------------------------------ 4 zegaryPiowa ----------------------------------- 2 zegaryDower ----------------------------------- 2 zegary Tommly --------------------------------- 1 zegarElixir -------------------------------------- 1 zegarDaito ------------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------ 1 zegarWichu79 --------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa Edytowane 18 Listopada 2015 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wro3000 0 #75 Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) To i ja dopisuję się do listy właścicieli.Czy aktualnie można jeszcze ten model kupić nowy gdzieś w sklepie lub w necie? Na allegro nie ma już od dawna, na stronie time trend także już nie ma :/ Edytowane 22 Listopada 2015 przez wro3000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach