GitBit 660 #51 Napisano 16 Września 2015 Piowa to jaki to sikor? Bo specjalnie remont przerwałem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #52 Napisano 16 Września 2015 Ze względów technicznych Kuba (Diego04) nie dopisał się a miejsce przepadło - ja moje miejsce mogę podzielić z nim na pół - 3 dni u mnie - 3 u KubyMyślę, że nic się nie stanie jak będzie 21 miejsc, zamiast 20 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartecky 1 #53 Napisano 16 Września 2015 1. Piowa2. GitBit3. Waldzior4. Lawnowerman5. kornel916. zmisz7. Tomasz Nowak 8. tomaliusz9. mikolaj7810. dingo11. Michał Lipiński12.barteq89113. liscak14. Sol15. zbytek16. Majkk17. Enkil18. Bartecky19. Diego0420. tommly21. PIOWA chyba bardziej tak ale ja się nie znam ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #54 Napisano 16 Września 2015 Czekamy na zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #55 Napisano 16 Września 2015 Na tej liście Piowa jest dwa razy, więc spoko 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartecky 1 #56 Napisano 16 Września 2015 Teoretycznie jest poza 20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #57 Napisano 16 Września 2015 piowa wsiąkł albo nie wie jaki zegarek kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #58 Napisano 16 Września 2015 Na tej liście Piowa jest dwa razy, więc spoko 2x umownie, bo zegar do niego wraca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #59 Napisano 16 Września 2015 Wróci gdzieś w styczniu, jak wróci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #60 Napisano 16 Września 2015 Tak, rozumiem ideę, dlatego jest wciąż 20 osób 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #61 Napisano 16 Września 2015 Ni zdążyłem, więc poczekam na drugą edycję zabawy, a tym czasem będę śledził Wasze poczynania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #62 Napisano 16 Września 2015 Nie daj się prosić...cóż to za wynalazek ? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #63 Napisano 16 Września 2015 Jeszcze nie pokazał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #64 Napisano 16 Września 2015 Dajcie żyć. Nie samym forum człowiek żyje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #65 Napisano 16 Września 2015 Chciałeś napisać:Nie jednym forum piowa żyje 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #66 Napisano 16 Września 2015 Na WUSie siedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #67 Napisano 16 Września 2015 Ta-dam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #68 Napisano 16 Września 2015 Eeee. Mój typ był lepszy i bardziej klasyczny ale oczywiście Ty wybierałeś więc respektuje jak najbardziej Teraz czas na pojechane foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #69 Napisano 16 Września 2015 Casio kalkulator - super Jak pamiętam, było to marzenie wielu moich rówieśników z czasów szkoły podstawowej . 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2283 #70 Napisano 16 Września 2015 Doskonały wybór Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #71 Napisano 16 Września 2015 Eeee. Mój typ był lepszy i bardziej klasyczny ale oczywiście Ty wybierałeś więc respektuje jak najbardziej F-91 jest spoko, ale: the Casio F-91W digital watch was declared to be 'the sign of al-Qaeda' and a contributing factor to continued detention of prisoners by the analysts stationed at Guantánamo Bay. Briefing documents used to train staff in assessing the threat level of new detainees advise that possession of the F-91W – available online for as little as £4 – suggests the wearer has been trained in bomb making by al-Qaeda in Afghanistan. United States Military intelligence officials have identified the F91W as a watch that terrorists use when constructing time bombs. Oczywiście wszystko mocno 8-) Zawsze chciałem mieć zegarek z kalkulatorem. Kumpel miał trzydzieści kilka lat temu i był królem na dzielni.8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8917 #72 Napisano 16 Września 2015 Casio kalkulator - super Jak pamiętam, było to marzenie wielu moich rówieśników z czasów szkoły podstawowej .Podobnie, miłe wspomnienia Nasuwają się wytapatalkowane...szukam tarczy do amfibii beczki 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #73 Napisano 16 Września 2015 Casio z kalkulatorem też jest super i miałem kiedyś takie lub podobne.Będzie bardziej przypałowe na nadgarstku w tych latach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #74 Napisano 16 Września 2015 Casio kalkulator są super, też zazdrościłem kumplom w szkole .Ostatnio te po głowie mi chodziły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #75 Napisano 16 Września 2015 Casio z kalkulatorem też jest super i miałem kiedyś takie lub podobne.Będzie bardziej przypałowe na nadgarstku w tych latach Ja tam będę nosił z dumą ,@tomaliusz - "złoty" to "oldskul" pełną gębą 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach