Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

O,to ja mam pytanie,czy takie bullbarsy bedą pasowaly do dw5600 i czy można je tam kupić?

Pozdr

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą pasowały.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwadracik ;)

06_11_06_37_59.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, szkoda jednak że nie zrobili mu czarnych cyfr bo byłby owiele bardziej czytelny. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, chociaż tak jak pisałeś, przez okulary z polaryzatorem widać jak to by było z czarnymi cyframi i wygląda to zachęcająco. Może się kiedyś pobawię

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żona baaardzo szczęśliwa - zegarek pasuje jej do kaloszy :) (do ręki też!) 

post-91063-0-73072300-1465932752_thumb.jpg

Tak, że chwilowo większość rodziny w kwadratowych czasomierzach Casio :D

BTW - fajny ten alarm wibracyjny! :)

Pozdrawiam. 

PS. dwa górne zegarki nabyte dzięki radom z tego forum - jeszcze raz dziękuję! :) 

No i dzięki lekturze, F105 pójdzie w silikon (no i silikon w niego), jak tylko zamówione pół litra oleju przyjdzie :) Syn się ucieszy, że będzie mógł w nim pływać bez skrupułów. :) 

Edytowane przez marmez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kilkanaście dobrych lat temu CASIO F-106, nosiłem go non stop w podstawówce, wręcz nie zdejmowałem go z łapy. Wakacje nie wakacje, kąpiele w morzu, jeziorze i nigdy mi się nie zalał ani nie zaparował także bez obaw o ta 105kę.  ;)

Co do alarmu wibracyjnego to jestem tego niezmiernie ciekaw i chyba kiedyś sprawie sobie jakiegoś casio'ka z tą funkcją.  :)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie w tvn zobaczyłes :P teraz jakas cyganska moda panuje na te złote kwadratowe casio, już u kilku prezenterów widziałem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwych cyganów już nie ma :D

Hajtam się w lipcu, tak  a propos żony, to moja przyszła zdissowała mnie, że takie zegarki w latach 80-ych stare dziadki nosiły :D

Jak sama przymierzyła to powiedziała zdegustowana, że dla niej za masywny, a na mojej ręcę wygląda jak damski :D

Damn, szczerze to myślałem, że te współczesne retro Casio są ciut większe - gdzieś bliżej DW-5600, jednak gruby jestem (90kg) i rozmiarem to jest podobne do Seiko 5, ale Seiko 5 jakoś lepiej mi na nadgarstek pasuje tak już abstrahując od koloru ;]

Telewizji nie oglądam, myślałem, że to bardziej hipsterzy noszą niż prezenterzy TVN, miałem brać srebrny, ale podkusiło. Wziąłem go tak dla skeczu bo myślałem, że przyoszczędzę na złotym Rolku ;D Jakieś zaćmienie umysłu miałem. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mam kwadraty na ręce do żona zawsze określa je jako dziadkowe :D tylko jeden jej się podobał ze względu na pasek....Gw s5600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

...pewnie dlatego ze byl ladny z wzorkiem i kolorowymi napisami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

u mnie tez dzien jak codzien :P - zdjecie malofinezyjne,ale zdjecie jest :P

FyU5nk6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również :)

W sumie to jak co dzień..  ;)

Maciek ... bo przez Ciebie będę robił trzecie podejście do kwadrata :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciek widzę nowość - fota nadgarstkowa

Mrovka nieźle zmęczony GW-5000, nie ma lekko u Ciebie co widać także po protektorach.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie w jak najniższej cenie można kupić jakiegoś screwback'a?

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze niedawno można było wyrwać DW-5030C (limitka) w PL ceny oscylowały w granicach 800-900zł

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi