Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, w razie jakby ktoś był zainteresowany, to sprzedaje go mój kumpel, zegarek w pełni sprawny, z całym kompletem. Koleś też rzetelny złapał fazę na limitowane G, kupił do kolekcji. Znowu coś wynalazł wiec sprzedaje tego kwadrata.

@GitBit można złożyć taki zegarek, ale dla kolekcjonera liczy się też cały zestaw, gadżety, pudełka

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolekcjoner kupi na bank :) bo zestaw robi wrażenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie te bajery robią "robotę" zanim kupował tego, podesłałem mu linka do DW-5600BB i pokazałem różnice w cenie, ale go to nie odstraszyło. Gdyby nie nowy pomysł na zegarek na pewno by go zostawił.

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to kolekcjoner to okey, sam najwyraźniej nie jestem aż tak zapalonym kolekcjonerem żeby płacić drugie tyle za napis na pasku i kartonowe opakowanie sprawiające otoczkę limitowanej edycji.   :P

Ale ja to ja, jeśli Twój kolego jest aż takim fanem limitowanych G to jestem pełen uznania a zarazem ciekaw co tam ma jeszcze za limitki w swojej kolekcji. :)

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i pytam ;)

Za ile mogę kupić moduł do DW  5600 E?

Gdzie i jakiego numeru - modułu -  szukać?

Czy ktoś ma może na sprzedaż, może być używka?

Pozdrawiam

Edytowane przez doc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modułu 3229 do DW-5600E nie da się zamówić, tak twierdza Panie w Zibi natomiast moduł do DW-5030 można zamówić a jest to dokładnie ten sam moduł 3229 co w DW-5600 tylko wyświetlacz jest w nim lepszy, bardziej kontrastowy.. Koszt modułu do DW-5030 to ponoć 85PLN.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za informacje.

Wyślę więc zapytanie do Pań w Zibi o dostępność, cenę i czas oczekiwania na moduł 3229 do DW-5030 ;)

Jeszcze jedno pytanko, najlepiej kontaktować się przez ich stronę, czy są jeszcze jakieś inne możliwości.

Edytowane przez doc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 5030 siedzi dokładnie 3421. I o taki pytaj.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca w DW-5030 siedzi dokładnie moduł 3229, 3421 jest tylko wybite na deklu.  Ja też może nie dokońca jasno się wyraziłem. Zatem żeby zamówić moduł do DW-5600 należy zamowić moduł od DW-5030 czyli 3421 tak jak napisal Kuba. W praktyce jednak jest to ten sam moduł 3229 co w DW-5600 ;)

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A orientujecie się ile wyjdzie złożenie 5030D ? Najdroższy to chyba będzie pasek...chociaż to niekoniecznie bo w zwykłym czarnym przebraniu też wygląda fajnie :D no i jak z tym lcd bo jest chyba coś na styl tego jaki siedzi w gw-5630, coś tam pisałeś Gitbit żeby uzyskać taki efekt trzeba jakąś specjalna cześć zamówić której mogą nie mieć w zibi?

Tak głośno myślę bo mam DW-5600e i nie wiem czy go sprzedać czy przerobic :P

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam nadal na częsci do DW-5030D także jak dostane przesyłkę będe wiedzieć ile kosztuje jego złożenie. 

Zamawialem bez paska bo finalnie ma być na bransie jak pozostale DW-5030 razem z bezelem od DW-5030C. 

Z lcd jest tak że aby mieć ten opalizujący się efekt trzeba kupić cały moduł. 

Sam LCD da sie zamowić ale bez tej opalizującej blaszki która robi całą robotę. 

image.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 5030 siedzi dokładnie 3421. I o taki pytaj.

Nie do końca w DW-5030 siedzi dokładnie moduł 3229, 3421 jest tylko wybite na deklu.  Ja też może nie dokońca jasno się wyraziłem. Zatem żeby zamówić moduł do DW-5600 należy zamowić moduł od DW-5030 czyli 3421 tak jak napisal Kuba. W praktyce jednak jest to ten sam moduł 3229 co w DW-5600 ;)

No to teraz jestem w domu :)

Tak mi się wydawało, że to nie może być takie proste i oczywiste.

Jeszcze raz dzięki za wyjaśnienia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DW 5030D na bransie i z tym bezelem bedzie miód malina :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin jak byś puszczał 5600 daj cynka zanim trafi na bazar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie zostaje, coś czuję,że któregos dnia może się przydać:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Modułu 3229 do DW-5600E nie da się zamówić, tak twierdza Panie w Zibi natomiast moduł do DW-5030 można zamówić a jest to dokładnie ten sam moduł 3229 co w DW-5600 tylko wyświetlacz jest w nim lepszy, bardziej kontrastowy.. Koszt modułu do DW-5030 to ponoć 85PLN.[i/quote]

Z drugiej strony patrząc, to dziwna ta polityka casio.

Nie da się zamówić modułu do zwykłej wersji 5600e a da się do limitki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek, to nie polityka casio, tylko TT a w zasadzie braku kompetencji, bo na pewno są moduły dostępne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację. Kolejnym absurdem jest to, że w ZIBI można zamówić praktycznie wszystkie części do złożenia zegarka, a kompletnego zegarka już nie.

Czytałem wprawdzie, że to nie oni o tym decydują jakie zegarki "idą" na rynek polski, ale pod indywidualne zamówienie nie powinno być problemu z zamówieniem takiego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, chcę sobie kupić do pracy 5600, ale wybór jest zdecydowanie za duży, żeby się na coś zdecydować;

Gdzie mógłbym kupić 5600bb? A najlepiej 5610bb?

Szukałem, ale wszędzie sold out

Jak nie znajdę, to chyba kupię zwykłego (5600e), ale nie wiem, czy warto dopłacać do solar + RC (5610e).

z tego rakutena zamawiał już ktoś coś?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, chcę sobie kupić do pracy 5600, ale wybór jest zdecydowanie za duży, żeby się na coś zdecydować;

Gdzie mógłbym kupić 5600bb? A najlepiej 5610bb?

Szukałem, ale wszędzie sold out

Jak nie znajdę, to chyba kupię zwykłego (5600e), ale nie wiem, czy warto dopłacać do solar + RC (5610e).

z tego rakutena zamawiał już ktoś coś?

Pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6669628065

http://www.czaszegarkow.pl/casio-g-shock-ekran-lcd-zywica-z-tworzywa-sztucznego-p-289399.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi