clusca 4903 #11576 Napisano 27 Listopada 2021 8 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Marcin, daj mi znać jak sam coś znajdziesz.. Może przy kupnie dwóch sztuk wyjdzie taniej. Tym czasem u mnie zamiana paska i bransy w poniższych dwóch modelach. Pierwszemu na pewno wyszło to na dobre, tj pasi. A drugiemu to tak ee.. Patryk, naprawdę musiałeś? Chciałem tylko jednego GBX-a i mam, niebieskiego, bo najbardziej mi się podoba. Teraz będę musiał kupić i czarnego, bo na tej bransie wygląda świetnie. BTW, nie wiedziałem, że te paski są zamienne, super 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11577 Napisano 27 Listopada 2021 3 godziny temu, clusca napisał(-a): Patryk, naprawdę musiałeś? Chciałem tylko jednego GBX-a i mam, niebieskiego, bo najbardziej mi się podoba. Teraz będę musiał kupić i czarnego, bo na tej bransie wygląda świetnie. BTW, nie wiedziałem, że te paski są zamienne, super Ale chyba nie zauważyłeś, że bransa jest za wąska dla niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11578 Napisano 27 Listopada 2021 No nie zwróciłem uwagi. Patryk @p.r.p., pasuje 1:1, czy raczej "na słowo honoru"? Chociaż w sumie pasek od GBX da się założyć do kostki, więc mocowanie powinno być takie samo. Możesz wrzucić jakieś większe zdjęcia/zbliżenia, obrazujące jak to wygląda dokładnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11579 Napisano 28 Listopada 2021 No nie zwróciłem uwagi. Patryk [mention=92229]p.r.p.[/mention], pasuje 1:1, czy raczej "na słowo honoru"? Chociaż w sumie pasek od GBX da się założyć do kostki, więc mocowanie powinno być takie samo. Możesz wrzucić jakieś większe zdjęcia/zbliżenia, obrazujące jak to wygląda dokładnie?Ja już swój przerzuciłem z powrotem na pasek, więc wkleję zdjęcia z netu (z WUS między innymi). Tak jak Marcin pisze, minimalnie mogłaby być szersza do tego zegara. I to nie tylko przy samym mocowaniu, ale ogólnie, na całej długości. Bo jak wiadomo gbx-100 jest jednak większy niż standardowa kostka, i nie wygląda to za bardzo symetrycznie, itp. Aczkolwiek dla mnie różnica jest tak pomijalna, i praktycznie niezauważalna, że chyba za jakiś czas i tak wrzucę na stałe na bransę tego gbx. Poniżej na zdjęciach widać, jak leży na zwykłym pasku, jak również porównanie z GW-5000, gdzie bezel też przecież odrobinę wystaje. Nie tyle co gbx, ale jednak też. A jakoś nikomu to nie przeszkadza. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11580 Napisano 28 Listopada 2021 Pozostając w temacie kwadratuff.. Dziś na ręku tytan. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11581 Napisano 28 Listopada 2021 Niedzielny obiad zobowiązuje 👏🙃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konr@d 156 #11582 Napisano 29 Listopada 2021 Dzisiaj klasyczny, czarny... po prostu piękny 👌 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11583 Napisano 29 Listopada 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11584 Napisano 1 Grudnia 2021 Bransoleta do GBX-a przyjechała 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11585 Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, clusca napisał(-a): Bransoleta do GBX-a przyjechała chyba coś Ci do niej doczepili jeszcze Edytowane 1 Grudnia 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11586 Napisano 1 Grudnia 2021 W gratisie dodali zegarek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11587 Napisano 1 Grudnia 2021 Ten model kupuje się głównie dla bransolety, wsadza na pasek I goni dalej 😅 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14513 #11588 Napisano 1 Grudnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11589 Napisano 1 Grudnia 2021 Ten model kupuje się głównie dla bransolety, wsadza na pasek I goni dalej Niby tak, bo tak ludzie robią. 🤣 Ale ja bym go sobie zostawił tylko dla takiego moda. Uważam, że wygląda lux.Foto z netu. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11590 Napisano 1 Grudnia 2021 52 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Niby tak, bo tak ludzie robią. 🤣 Ale ja bym go sobie zostawił tylko dla takiego moda. Uważam, że wygląda lux. Foto z netu. a c oz nim jest nie tak że tak go wypychacie BT ma Solar ma czego do życia więcej trzeba ma więcej niż niejeden tu prezentowany a na bransolecie nie najgorzej wygląda - oczywiście są ładniejsze ale ten też jest spoko -zdradzicie tajemnicy takiej niechęci do niego ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11591 Napisano 1 Grudnia 2021 Nie ma pozytywowego wyświetlacza 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11592 Napisano 1 Grudnia 2021 1 minutę temu, clusca napisał(-a): Nie ma pozytywowego wyświetlacza aaaaaa. no tak ..... ale ten u Patryka powyżej - to też negatyw bo jednak fajnie wygląda na zdjęciu - no ale jak nie maja to po co pytam pewnie tak fajnie zdjęcie zrobione - ale to faktycznie lipa -ja tez nie lubię negatywów STANOWCZO MÓWIMY NEGATYWOM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11593 Napisano 1 Grudnia 2021 aaaaaa. no tak ..... ale ten u Patryka powyżej - to też negatyw bo jednak fajnie wygląda na zdjęciu - no ale jak nie maja to po co pytam pewnie tak fajnie zdjęcie zrobione - ale to faktycznie lipa -ja tez nie lubię negatywów STANOWCZO MÓWIMY NEGATYWOM Ten z mojego zdjęcia to przeróbka powyższego negatywa, na pozytyw (zapewne lcd wzięte od wersji GW-B5600BC). Plus inny bezel i pasek z żółtymi elementami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11594 Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, p.r.p. napisał(-a): Ten z mojego zdjęcia to przeróbka powyższego negatywa, na pozytyw (zapewne lcd wzięte od wersji GW-B5600BC). Plus inny bezel i pasek z żółtymi elementami. a właśnie chciałem napisać czy da sie inny wyświetlacz włożyć lub obrócić filtr - to masz rodzynka Edytowane 1 Grudnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11595 Napisano 3 Grudnia 2021 W tym sezonie Chińczycy proponują większe przyciski Chyba nie załapali idei schowanych przycisków w kostkach. Paskudztwo. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11596 Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Sol napisał(-a): W tym sezonie Chińczycy proponują większe przyciski Chyba nie załapali idei schowanych przycisków w kostkach. Paskudztwo. też wprowadzą coraz nowsze wersje hihihii jest popyt jest produkcja powinni jeszcze tv dorzucić Edytowane 3 Grudnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154978 #11597 Napisano 3 Grudnia 2021 ❄️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11598 Napisano 4 Grudnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11599 Napisano 4 Grudnia 2021 I co, nikt z forum nie kupił Dajmosa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11600 Napisano 4 Grudnia 2021 I co, nikt z forum nie kupił Dajmosa ?Szczerze Marcin, na WUSie już się tyle zdjęć Dajmosa naoglądałem, że czuję się jakbym już go miał i zdążył sprzedać.. 🤣 Przeszło mi zupełnie. Dziś NS 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach