unadarek 3339 #11651 Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 20 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Sprawa wygląda tak: całą noc leżał pod lampką - rano brak oznak życia. Szanowna Koleżanka przed wyjściem do pracy położyła przy oknie. Jak wróci i dalej będzie martwy, to znaczy, że zgon i trzeba oddawać? Czy jest jakaś procedura wybudzania, czy powinien sam powstać z martwych po dostaniu światła przez kilkanaście godzin? wybudzić się powinienem już po godzinie według mnie albo i szybciej Edytowane 17 Grudnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11652 Napisano 17 Grudnia 2021 Na fotach z allegro był żywy, więc albo foty stare, albo potrzebuje jeszcze trochę czasu. U mnie dziś stal. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11653 Napisano 17 Grudnia 2021 29 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Na fotach z allegro był żywy, więc albo foty stare, albo potrzebuje jeszcze trochę czasu. U mnie dziś stał. Nie żebym łapał Patryku za słówka, ale co dzisiaj Ci robił? 😂🤣🙃😆 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11654 Napisano 17 Grudnia 2021 30 minut temu, MShR napisał(-a): Nie żebym łapał Patryku za słówka, ale co dzisiaj Ci robił? 😂🤣🙃😆 toż Kolega opisał dokładnie stan..... zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #11655 Napisano 17 Grudnia 2021 @p.r.p. Jestem po rozmowach ze sprzedającym - przed sprzedażą miał 2 sztuki, które trochę ożywił, żeby strzelić foty (leżakowały długo w pudłach). Potrzebuje czasu. Nie wiem jak ze słońcem w Paprykarzowni dzisiaj ale będzie cały dzień przy oknie i jak małżonka wróci, to się obaczy… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11656 Napisano 17 Grudnia 2021 Nie żebym łapał Patryku za słówka, ale co dzisiaj Ci robił? 🤣🙃Hahaha! Dopiero zauważyłem.. Durny słownik. 🤣 Poprawiam. [mention=92229]p.r.p.[/mention] Jestem po rozmowach ze sprzedającym - przed sprzedażą miał 2 sztuki, które trochę ożywił, żeby strzelić foty (leżakowały długo w pudłach). Potrzebuje czasu. Nie wiem jak ze słońcem w Paprykarzowni dzisiaj ale będzie cały dzień przy oknie i jak małżonka wróci, to się obaczy…Paweł, ty go lepiej nawet na pochmurne niebo, ale na zewnątrz, a nie na parapet wystaw. Szybciej się naładuje. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #11657 Napisano 17 Grudnia 2021 52 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Hahaha! Dopiero zauważyłem.. Durny słownik. 🤣 Poprawiam. Paweł, ty go lepiej nawet na pochmurne niebo, ale na zewnątrz, a nie na parapet wystaw. Szybciej się naładuje. Jakbym go miał przy sobie teraz w Portugalii, to naładowałby się w 5 minut 🌞 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #11658 Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Sprawa wygląda tak: całą noc leżał pod lampką - rano brak oznak życia. Szanowna Koleżanka przed wyjściem do pracy położyła przy oknie. Jak wróci i dalej będzie martwy, to znaczy, że zgon i trzeba oddawać? Czy jest jakaś procedura wybudzania, czy powinien sam powstać z martwych po dostaniu światła przez kilkanaście godzin? Kiedyś kolega oddał mi G9300 do naładowania na moim parapecie, fakt, migało mu CHR - ale obudził sie dopiero po dwóch dobach z hakiem. Nie miał aktywnego PS. I mówie o naturalnym letnim Słońcu, a nie sztucznym świetle Takze ja osobiśćie, dałbym mu jeszcze czas Według tego, co zaobserwowałem przy w/w G9300, powinien obudzić się sam. 4 godziny temu, grzechu87 napisał(-a): Jest działkowiec. Tylko paski z 5k założyć teraz. Czy w tej wersji U... wyświetlanie czasu zmienia się w 'ósemki' przy tym samym kącie patrzenia, co w starej wersji GW5000 ?? Edytowane 17 Grudnia 2021 przez -mrovka- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #11659 Napisano 17 Grudnia 2021 3 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): Kiedyś kolega oddał mi G9300 do naładowania na moim parapecie, fakt, migało mu CHR - ale obudził sie dopiero po dwóch dobach z hakiem. I mówie o naturalnym letnim Słońcu, a nie sztucznym świetle Takze ja osobiśćie, dałbym mu jeszcze czas Spoko, właśnie widziałem, że cały czas śpi. Córka wyniosła go na taras - ale światło i tak marne. Czekamy… 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11660 Napisano 17 Grudnia 2021 22 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): Kiedyś kolega oddał mi G9300 do naładowania na moim parapecie, fakt, migało mu CHR - ale obudził sie dopiero po dwóch dobach z hakiem. Nie miał aktywnego PS. I mówie o naturalnym letnim Słońcu, a nie sztucznym świetle Takze ja osobiśćie, dałbym mu jeszcze czas Według tego, co zaobserwowałem przy w/w G9300, powinien obudzić się sam. Czy w tej wersji U... wyświetlanie czasu zmienia się w 'ósemki' przy tym samym kącie patrzenia, co w starej wersji GW5000 ?? Tak ale później i nie tak bardzo jak w 5k. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #11661 Napisano 17 Grudnia 2021 46 minut temu, grzechu87 napisał(-a): Tak ale później i nie tak bardzo jak w 5k. Oooo..miłe zaskoczenie Jak zanjdziesz możliwość i czas - to można prosić o jakąś fotke porównawczą ? Spoko, bez pośpiechu, nie musi być dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11662 Napisano 17 Grudnia 2021 2 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Spoko, właśnie widziałem, że cały czas śpi. Córka wyniosła go na taras - ale światło i tak marne. Czekamy… bo jest zima i zapadł w sen zimowy na wiosnę się obudzi i będzie jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11663 Napisano 18 Grudnia 2021 Po zmianach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11664 Napisano 18 Grudnia 2021 49 minut temu, grzechu87 napisał(-a): Po zmianach No i elegancko. 👍 Planowałem to samo zrobić - pisałem czas temu, ale bezel z dodatkowo żółtymi napisami i czarny z zewnątrz a żółty w środku pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11665 Napisano 18 Grudnia 2021 6 minut temu, p.r.p. napisał(-a): No i elegancko. 👍 Planowałem to samo zrobić - pisałem czas temu, ale bezel z dodatkowo żółtymi napisami i czarny z zewnątrz a żółty w środku pasek. Bezel będzie 5030 bo już siedzi w paczkomacie. A pasek z jakiego modelu jest czarno żółty? Bo nic jeszcze nie przesądzone, lecz jednak wolę kajdany ale kto wie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11666 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) 53 minuty temu, grzechu87 napisał(-a): Bezel będzie 5030 bo już siedzi w paczkomacie. A pasek z jakiego modelu jest czarno żółty? Bo nic jeszcze nie przesądzone, lecz jednak wolę kajdany ale kto wie GW-M5610BY-1JF Ja planowałem taki właśnie mod. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez p.r.p. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11667 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) 27 minut temu, p.r.p. napisał(-a): GW-M5610BY-1JF Ja planowałem taki właśnie mod. Bezel z 5035? Czy ori z b5600bc-1? Paski z BY są do złapania gdzieś? Na razie jest bardziej biały, ale Twój mod petarda. Jeżeli bym paski znalazł może i bym się skusił. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11668 Napisano 18 Grudnia 2021 ... Twój mod petarda.. Ale niestety realizacja już nie moja, bo mi 5600bc taki jeden diabeł sprzed nosa kliknął. 🤣 Ale trafi się z czasem trafi. A wtedy będzie jak wyżej. Bezel od BC. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11669 Napisano 18 Grudnia 2021 5 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Ale niestety realizacja już nie moja, bo mi 5600bc taki jeden diabeł sprzed nosa kliknął. 🤣 Ale trafi się z czasem trafi. A wtedy będzie jak wyżej. Bezel od BC. Zawsze można kupić BC-1B jak ma być na pasku i LCD podmienić, zwłaszcza że mod wymagał by wymiany szkła przy samym BC aby ramka była czarna. Więc albo szkło albo lcd do podmianki. A teraz po wyspie z alle powinno się tanio kupić nowgo BC-1B na pasku bo dużo ludzi kupowało dla samego kajdana. Tak mi się wydaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11670 Napisano 18 Grudnia 2021 43 minuty temu, grzechu87 napisał(-a): Zawsze można kupić BC-1B jak ma być na pasku i LCD podmienić, zwłaszcza że mod wymagał by wymiany szkła przy samym BC aby ramka była czarna. Więc albo szkło albo lcd do podmianki. A teraz po wyspie z alle powinno się tanio kupić nowgo BC-1B na pasku bo dużo ludzi kupowało dla samego kajdana. Tak mi się wydaje Wiem, wiem, nawet tak by było najtaniej, wymienić samo lcd. Tylko póki co nigdzie go nie ma.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11671 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @p.r.p. a te paski z żółtym podbiciem to można gdzieś kupić? Edytowane 19 Grudnia 2021 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11672 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Czy 5610u w ciuchach bb może znośnie wyglądać? Pomijając palcówki które się szybko zrobią Edytowane 19 Grudnia 2021 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #11673 Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Ożył… 🥳 Ciekawe, czy w takiej sytuacji złapie synchro z radia? Edytowane 20 Grudnia 2021 przez Louis Cypher 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11674 Napisano 20 Grudnia 2021 16 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Ożył… 🥳 Ciekawe, czy w takiej sytuacji złapie synchro z radia? Jak jest na on i nie sparowane i ustawione na Niemcy to tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11675 Napisano 20 Grudnia 2021 18 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Ożył… 🥳 Ciekawe, czy w takiej sytuacji złapie synchro z radia? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach