Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość fankaDaktarina

Casio Tour

Rekomendowane odpowiedzi

Jak coś to mam używkę dokładnie takiego modelu z hydromodem, nowa bateria.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki sam model. Chociaż mam nadzieję, że się jednak znajdzie zguba. :unsure:

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do samych przesyłek to po prostu pech. Fundacja Gerlach na Cw daje do testowania zegarki. Teraz juz chyba 5 zegarek. W rękach go ma 50-60 osób i jeszcze razu nie zginął.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, zgadza się ale tam, nie wiem czy przy wszystkich zegarkach tak było ale jest w regulaminie wymagane aby wysyłać przesyłkę ubezpieczoną a to zmienia postać rzeczy bo takie przesyłki nie giną  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko mało kto to robi wiem co dostaję i co wysyłam :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ubezpieczałem, tak jak było wymagane  :)

Jakby zginął to Kto by pokrywał koszty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ubezpieczałem, tak jak było wymagane :)

Jakby zginął to Kto by pokrywał koszty?

Ten kto wyslal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten kto wyslal

No właśnie  :)

A tutaj takiego wymogu nie było, na następną podróż może warto o tym pomyśleć i zmienić regulamin zabawy?

Jest nas 20 osób i może nie mówię za wszystkich ale imo nie powinieneś sam pokrywać kosztów nowego zegarka skoro nie było takiego wymogu wysyłki.

Może złożymy się po te 10-15 zł. na nowe casio, przypominam że to na szczytny cel  :)

Tylko w takim wypadku już tylko wysyłka ubezpieczona na np. 400 zł. i wtedy jak Ktoś wyśle bez ubezpieczenia to pokrywa sam koszty zaginionej przesyłki  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za zbiórka na kolejny tak jak pisał Tomek.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Również jestem za zbiórką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także :)

Mogło trafić na każdego

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez jestem za zbiórka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Ponieważ czas odpowiedzi na reklamację się zbliża to proponuję żeby G-shockowcy poszukali gdzie najlepiej w dobrej cenie kupić ten model. Może jednak niech będzie chociaż w innej wersji kolorystycznej? Proponuję, żeby zakupu dokonał Lawnowerman i jako adres wysyłki podał od razu następną osobę. A my robimy w takim razie zrzutę na konto - szczegóły na PW jak będzie znana cena końcowa nowego.

Oczywiście zakup dopiero po odpowiedzi na reklamację. Jakieś wnioski/skargi/ zażalenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Brak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pełni popieram

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał negatyw. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

A może jakieś kolory mniej kontrowersyjne? ;) zegarek ma iść po niej na licytację, więc dobrze by było, by kolor nie zawężał zbytnio grona zainteresowanych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuję GW-6900 skoro mamy już się składać.

Dzięki temu podczas licytacji uzyskamy większą sumę niż za DW-6900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie głupi pomysł. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sam model który przepadł jest w Wałbrzyskiej galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Tylko, że ten miał super wyświetlacz, a GW będzie miało normalny szary/nudny i tak na prawdę należało by go puścić od początku w obieg  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem zdania że powinien to być ten sam model.. Kontynuowanie całej akcji, tak aby koniec końców całość była spójna. Inaczej początkowy zamysł oraz działania wszystkich osób które do tej pory wzięły udział w tej zabawie po części tracą sens i cała akcja powinna lecieć od nowa. 

Załóżmy że po tym jak mi zaginęła paczka też podjęli byśmy decyzje o zakupie nowego, całkowicie innego modelu, zmieniając poniekąd dotychczasowy obraz całej akcji. Zabawa trwała by dalej aż do teraz gdzie paczka zginęła po raz kolejny i co, wspólnie znów ustalilibyśmy że kupujemy ponownie inny model? Tak?

To tylko takie moje teoretyzowanie ale warto się może zastanowić co zrobimy jeśli paczka zginie kolejny raz naprawdę.. Co wtedy zrobimy.? Kupimy, jeszcze inny model CASIO, tym razem trzeci? 

Moim zdaniem lepiej trzymać się ustalonego planu niż robić taki "miszmasz" ale to tylko moje zdanie i tak na prawdę większość powinna zadecydować.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to już nie może zginąć, tylko wyraźnie trzeba zaznaczyć w regulaminie wysyłkę tylko z ubezpieczeniem  :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.