Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość fankaDaktarina

Casio Tour

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz Nowak

Możecie odetchnąć z ulgą, paczka w końcu dotarła :) . Przed 23 została dostarczona do portierni i już jest u mnie. Żeby nie było że ściemniam przesyłam fote, a sam raczę się lizakiem zwycięstwa od GitBita (wiedzę że macie tam wytwórnie krówek ;)). Podziękowania za odnalezienie paczki także należą się GitBitowi bo to on obdzwonił pocztę, kurierów i ich szefów oraz załatwił podpis pod potwierdzeniem odbioru, który cholera wie skąd się tam wziął. Także wielkie dzięki! Nikt tego nie pisał, ale zdaję sobie sprawę, że niektórzy musieli mnie podejrzewać za zaginięcie przesyłki i że teraz kombinuję jak się z tego wywinąć. Na różnych ludzi można w internecie się natknąć i nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora, także tym bardziej się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło.

Teraz jeszcze pytanie ile mam czasu na zrobienie zdjęć, bo nie wiem czy się wyrobię przed weekendem, ale wiem, że już ponad tydzień jest przestoju więc jak coś to mogę na szybko pstryknąć cokolwiek i posłać zegarki już w piątek.

Super, że zegarek się odnalazł, a co do podejrzeń to napewno nikt Ciebie, o nic złego nie podejrzewał. Ja przynajmniej napewno nie i cieszę się bardzo, że zegarek jest już u Ciebie i w ogóle dzięki Wam za te wszystkie starania, żeby się odnalazł. Życzę udanych zdjęć. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamień z serca..  :)  Rób tam Panie foteczki na spokojnie, nie ma co się spieszyć to nie Toja wina że tak wyszło.

W kwestii wyjaśnienia.. Dowiedzieliśmy się wczoraj od tego szefuncia że ponoć w zeszłym tygodniu doręczyciel który dostarczał paczki miał wypadek. Samochód którym jechał trafił do warsztatu z tymi paczkami i tak sobie tam z nimi stał.  Wczoraj dopiero ten szef zadziałał i odebrał te paczki a było ich w sumie kilka.

Jedyne co jest zastanawiające to te podpisy na pokwitowaniach i status paczki że niby dostarczona ale już kij w to..

Grunt że paczucha się znalazła i cała akcja może trwać dalej.  :)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za każdą doręczoną paczkę na czas kurier pocztowy ma płacone, więc pewnie odpisał że odebrane aby system mu zaliczył status doręczenia a później po prostu je dostarczyć ^_^ 

... ale

Grunt że paczucha się znalazła i cała akcja może trwać dalej.  :)

+100  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dobre wieści z rana. Super! :) W podróży zawsze zdarzają się nieprzewidziane sytuacje, a ten G podróż ma długą. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że się znalazło. Widzę, że mój Rusek Komunista dostał pasek. Fajnie.

Może ktoś spróbuje go naprawić?

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak go nakrecałem to śpieszył się na potęgę.  Ale jakoś dzień przed wysyłką nakręciłem go na maksa i po kilunastu godzinach wygładało na to że idzie dokładnie z aktualnym czasem więc nie wiem może coś mu śie przestawiło albo ja coś źle zerknąłem. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Może włos był sklejony i się rozkleił po nakręceniu na maksimum. Smarowanie pewnie też by mu się przydało, bo swoje zdaje się odleżał w szufladzie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo, ale była akcja, nie? :D

Versus dawaj jakąś fotkę w stylu "Zaginiony w akcji" :D

A skan tego niby odbioru przesyłki też bym tu dołączył, jako zdjęcie dokumentujące zaginięcie.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie powinno być na poczcie, albo z listonoszem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sol aż tak kreatywny jak Ty to nie jestem więc nie wiem czy coś wymysle na zaginionego.. Ale mam inne pomysły. Zobaczymy jak wyjdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale emocje są w tym wątku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Dobrze, że jest :)  bo nowy to już by nie było to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia zrobione, więc jutro zegarki ruszają do kolegi Lawnowerman.

Jeszcze parę słów na temat samego zegarka. Zastanawia mnie po co on jest taki gruby. Nie posiada żadnych sensorów, a sam moduł też nie jest mocno rozbudowany. Jeśli chodzi wyłącznie o wygląd to ok, ale w takim razie przyciski też mogli większe zrobić bo jak dla mnie są nieproporcjonalnie małe. Na plus wychodzi duży i łatwo chodzący przycisk podświetlenia, jak i samo podświetlenie działające jakieś 2.5s. Tego brakuje w moim G-7710. A co do lustrzanego wyświetlacza to hmm.. jest inny. Ani zły, ani super fajny, po prostu inny  ;)

Czas na zdjęcia.

1. Dark Knight

post-84397-0-26989600-1453062397_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Po akademicku (Rusek piwa nie tyka :P)

post-84397-0-57865200-1453062622_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4. Superman też nosi G (ale nadgarstek to ma cieniutki  ;))

post-84397-0-15248700-1453062721_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Podoba mi się  Dark Knight  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super foty Versus !

Dark Knight i Po Akademicku wymiatają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Fajne fotki.

Ja jestem za różnicą pokoleń ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.