Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murcins

Casio 6 na 9 czyli (seria 69xx)

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna kolekcja.

Raczej bym nie nosił ale miło by było popatrzeć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie kolorowe zegarki się nosi czy tylko kolekcjonuje? :) Brat mi ostatnio powiedział, że do mnie nie pasuje mój GA-100 czarny, chyba w domyśle chodziło mu o to, że za mało poważny jak na mnie...dziwne, ja się czuję młodo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tylko po to żeby dodać troche kolorków na półce :) ewentualnie w lecie na plaże możnaby jakiegoś pomarańczowego ubrać :) ale tak na codzień to średnio to widze osobiście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd ich nabrałeś tyle, jeśli można zapytać? Wpadły wszystkie na raz czy kolekcjonowałaś jeden po drugim?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat całość się trafiła ale większość poszła na zamianę za gx-y ,w ogóle to się powoli wyzbywam wszystkich innych modeli G , zostaje narazie tylko gw9400 od Ciebie i same gx56.Rangeman do użytku ,kingi na półeczke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :) tego z plamami, ale zamówiłem mu już nowe ubranko kolorowe , zawsze chciałem gw9400 3er ale będzie inny póki co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było od forum zacząć, to taniej bym Ci go oddał ale trudno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przyszedł kwadrat, no to dzisiaj dla odmiany Pan Listonosz przytaszczył okrąglaka :D

post-33253-0-17281800-1447876688_thumb.jpg

W weekend przejdzie małe spa i trzeba będzie małe co nieco zamówić jeszcze do niego ;)

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś w krainie czasu masz bezel za 20PLN i pasek za 22PLN plus 9PLN wysyłka, do mnie już taki komplecik jedzie, jutro pewnie będzie.  ;)

A tak przy okazji to za ile go w końcu wyrwałeś jeśli to nie tajemnica?

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mogę się przyznać, to ten za "63" :D kosztował "troszkę" więcej niestety, ale i tak mniej niż połowa nowego.

Jak coś w krainie czasu masz bezel za 20PLN i pasek za 22PLN plus 9PLN wysyłka, do mnie już taki komplecik jedzie, jutro pewnie będzie.  ;)

A tak przy okazji to za ile go w końcu wyrwałeś jeśli to nie tajemnica?

Dzięki za info. Pasek zamówiłem właśnie w ZIBI ;( zobaczymy ile trzeba będzie czekać, bo jeśli 2 miesiące (jak do DW) to kupię w krainie.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ładnie ja za swojego dałem też mniej niż połowę za nowego.   ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mogę się przyznać, to ten za "63" :D kosztował "troszkę" więcej niestety, ale i tak mniej niż połowa nowego.

Dzięki za info. Pasek zamówiłem właśnie w ZIBI ;( zobaczymy ile trzeba będzie czekać, bo jeśli 2 miesiące (jak do DW) to kupię w krainie.

Ja dałem 200 :) Na pasek czekałem w zibi miesiąc

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to kwestia fotki ale jakiś cienki ten bullbar się wydaje. <_<

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przyszło nowe ubranko.. Czerń to jednak czerń, niema co  :)

xHJ2ST5.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Guzik też wymieniałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd guzik brałeś, ZIBI?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi