GitBit 655 #126 Napisano 19 Listopada 2015 Moduł oraz przycisk wziąłem z GW-6900-9. Dzięki Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #127 Napisano 19 Listopada 2015 GitBit, nówka funfel nie śmigany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #128 Napisano 19 Listopada 2015 Dziś przyszło nowe ubranko.. Czerń to jednak czerń, niema co Ty jak coś przełożysz to jest efekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #129 Napisano 19 Listopada 2015 Brawo ja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #130 Napisano 20 Listopada 2015 Brawo Ty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #131 Napisano 20 Listopada 2015 Ja więcej okrąglaków nie mam a i temat jakoś nie pędzi to wrzucę z komentarzem ze zwykle 6900 byłyby dla mnie za małe chyba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #132 Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Jak Wam się widzi ta wersja kolorystyczna DW, a może go przebrać w żółte ubranko, tylko wtedy guzik musiałbym wymienić na czarny z białym G ? Zastanawiam się nad zakupem i sobie tak gdybam. Czy może tego u góry zostawić w tym co jest, a swojego GW przebrać w żółtko? Edytowane 29 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #133 Napisano 29 Listopada 2015 Ja bym nie zmieniał...wygląda nieźle ewentualnie do GW żółte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #134 Napisano 29 Listopada 2015 Czerwone kółko i znaczniki robią robotę i nawet te limonkowe napisy pasują do całości co nie Gdyby to był GW, to już bym go brał. A tak, to zastanawiam się czy, nie kupić może lepiej drugiego GW, o takiego: i jegoo przebrać w czerń, a mojego w żółtko?Kurcze, za dużo jest możliwych kombinacji, a żółty 6900 już chodzi za mną od dłuższego czasu - to wszystko przez GitBit'a 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #135 Napisano 29 Listopada 2015 Widzisz, zarażamy siebie nawzajem tu na forum W tym DW kompletnie ta jaskrawa zieleń mi nie podchodzi. Co do GW to śmiało można go wrzucić w żółte ubranko, biały myślę że wyglądałby nawet ciekawiej w żółtym niż ta podstawowa wersja która masz ale to już niuanse są w postaci czarnego przycisku z fioletowym G i limonkowego napisu MULTI BAND 6 zamiast czerwonego. Na Twoim miejscu brałbym białasa bo jest w sumie w dobrej cenie. ps: pytałeś w Zibi o ten czarny przycisk z białym G jest on do zdobycia w ogóle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #136 Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Tak przycisk zamówiłem - od wersji GW-6900BC-1 - czas oczekiwania 4 tygodnie (czyli standard), ale dziwne, bo u p. Joasi nie było problemu, a u p. Kasi trzeba czekać ponad 2 miesiące Z guzikiem z fioletowym G też się właśnie zastanawiałem, czy go zostawić, czy przerzucić do mojego standardowego 69, opcji jest dużo. Ale chyba faktycznie lepiej mieć dwa GW i móc przerzucać rzeczy między sobą niż GW i DW, choć ten negatyw bardzo mi się podoba, bo aktualnie nie mam na stanie żadnego G w negatywie. Edytowane 29 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #137 Napisano 29 Listopada 2015 Ile taka przyjemność jeśli można wiedzieć? G w tym przycisku który zamówiłeś nie jest białe wiesz o tym? Najważniejsze że przycisk czarny bo to dużo zmienia, jak dla mnie o wiele lepiej wygada niż z tym szarym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #138 Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) 6, albo 10 zł, bo pytałem o dwie wersje kolorystyczne i nie pamiętam który ile. Faktycznie, masz rację, to nie jest białe G, no to ładnie mnie wkręciła Pani Edytowane 29 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #139 Napisano 29 Listopada 2015 eee, no to znośnie więcej za przesyłkę wyjdzie tylko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #140 Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) eee, no to znośnie więcej za przesyłkę wyjdzie tylko Zamawiałem więcej rzeczy, więc za przesyłkę raz zapłacę Właśnie wysłałem sprostowanie zamówienia do ZIBI, a specjalnie wysyłałem zdjęcie przycisku o jaki kolor mi chodzi i w jakim modelu np. występuje: GW-6900-9er.I w potwierdzeniu zamówienia dostałem info, że zamówili do: GW-6900BC-1 A myślałem, że wiedzą co robią, więc nie sprawdziłem nawet, dzięki Maciek, że zwróciłeś uwagę. Edytowane 29 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #141 Napisano 1 Grudnia 2015 Co ja mam napisać... Polubiliśmy się kurde no Kwadraty poszły w odstawkę na razie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #142 Napisano 1 Grudnia 2015 6900 na bransolecie wygląda nieźle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #143 Napisano 1 Grudnia 2015 U mnie ten model na bransolecie budzi mieszane uczucia ale to właścicielowi ma się rzecz jasna podobać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #144 Napisano 1 Grudnia 2015 No też mi się coś nie widzi,takie trochę dziecko z wodogłowiem ale właściciel zadowolony i tak ma być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #145 Napisano 1 Grudnia 2015 No też mi się coś nie widzi,takie trochę dziecko z wodogłowiem ale właściciel zadowolony i tak ma być HEHE dobre jak sobie wyobrażę to może masz racje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #146 Napisano 1 Grudnia 2015 Dziecko z wodogłowiem dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #147 Napisano 1 Grudnia 2015 A powiem Wam szczerze, że też miałem taki plan wrzucić 6900 na bransę. Wprawdzie zamówiłem ją do kwadrata, ale chyba jednak częściej będzie gościć u mnie okrąglak Mnie się podoba i to bardzo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #148 Napisano 1 Grudnia 2015 Ja mam dwie bransolety i chyba o jedna za mało jeszcze.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11703 #149 Napisano 1 Grudnia 2015 Zobaczę jak będzie na żywo, ale pewnie też się skończy na dwóch. A takim zagorzałym przeciwnikiem plastikowych brans byłem na początku, pomyślałby kto 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #150 Napisano 1 Grudnia 2015 Mnie też się podoba 69 na tej bransie Co prawda jakby miała 22 mm. pewnie wyglądałaby jeszcze lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach