loituma 286 #1776 Napisano 6 Listopada 2017 Piękne Delbanki, piękne Skoro dziś juniorek to niech idzie ze mną do roboty. Wziąłem się w końcu za liście, tylko pomagier mi trochę działa w poprzek 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1777 Napisano 7 Listopada 2017 Hej hej! Ósma rano i nikt jeszcze nie rozpoczął dnia delbanowego?? Ja muszę już lecieć więc pokazuję: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1778 Napisano 7 Listopada 2017 To u mnie dzisiaj z innej beczki, ale też Delbanowej. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 139 #1779 Napisano 7 Listopada 2017 Tarcza odnawiana, albo świetnie zachowana. Sam nie wiem. ale zegarek prima sort. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 227 #1780 Napisano 7 Listopada 2017 Dzisiaj taka na 17 kamieniach z dolną sekundą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 224 #1781 Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) "Jakie to lata"? Wyprodukowany współcześnie przez fabrykę w Szanghaju, mechanizm 8120 pochodzący z lat 50/60, wykonany wspołcześnie, według informacji na stronie sprzdawcy: "luźna stylizacja zegarka z tamtych czasów". Czyli nie jest to reedycja jakiegoś konkretnego modelu z tamtych lat. "To akurat zaleta Wadą może być że nie jest to vintage, ale to nie do końca wada, wszak mogę go tanio kupić". W zasadzie może uchodzić za vintage, definicja tego słowa jest dość pojemna, albo stylizowaną replikę, reedycję właściwie, bo zegarek wytwarza ten sam producent. Na stronie do której link podałem jest dużo więcej interesujących reedycji i to takich wprost. No i niemal wszystko tanie jak guma do żucia. Edytowane 7 Listopada 2017 przez Euryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #1782 Napisano 7 Listopada 2017 Na aukcjach trafiają się w mniejszych pieniądzach magazynowe leżaki z szanghajskiej fabryki. Choć te reedycje dość urokliwe, muszę przyznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1783 Napisano 8 Listopada 2017 Dzisiaj tak. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1784 Napisano 8 Listopada 2017 Do Staszkowego kompletu 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 227 #1785 Napisano 8 Listopada 2017 Ja dzisiaj z innej beczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1786 Napisano 8 Listopada 2017 Piękny stan i inspiracja dla mnie na jutro. Na pewno nie taki sam, ale też z "firanką" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1787 Napisano 9 Listopada 2017 Plany były inne, ale dzisiaj na nadgarstku wylądowała taka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1788 Napisano 9 Listopada 2017 Jak słoneczko to słoneczko. Może przynajmniej za oknem wyjdzie. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #1789 Napisano 9 Listopada 2017 Atlantic ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5903 #1790 Napisano 9 Listopada 2017 Atlantic Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 227 #1791 Napisano 9 Listopada 2017 I jeszcze jeden automacik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #1792 Napisano 9 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1793 Napisano 9 Listopada 2017 I jeszcze jeden automacik W stanie prawie że idealnym. Chyba koperta ma tylko ślady użytkowania. Tylko pogratulować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1794 Napisano 10 Listopada 2017 Dzisiaj już dłużej czekać nie mogę, więc pokazuję kolejną Delbankę. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #1795 Napisano 10 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1796 Napisano 10 Listopada 2017 Bardzo ładne są te Atlantic'i. Pokazywałem niedawno w tym temacie bliźniaczą Delbanę 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #1797 Napisano 10 Listopada 2017 Co ciekawe kiedyś nie przepadałam za taką ilością napisów na tarczy. Teraz jednak doceniam np kursywę i taki swoisty klimat który dzisiaj trudno oddać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1798 Napisano 10 Listopada 2017 Czasy się zmieniają i gusta się zmieniają 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1799 Napisano 10 Listopada 2017 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 227 #1800 Napisano 10 Listopada 2017 Ja dzisiaj mam taką gładką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach