TomcioMiki 63052 #676 Napisano 24 Września 2023 Robi się 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #677 Napisano 24 Września 2023 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #678 Napisano 24 Września 2023 I gotowe 😁😁😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #679 Napisano 24 Września 2023 Następny w planach 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #680 Napisano 27 Września 2023 @TomcioMiki szybko to wam leci Widziałeś nowego Venator'a ? Ja cięgle zapełniam moje Tatoine - już myślałem że koniec, a ciągle coś nowego wpada do głowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #681 Napisano 28 Września 2023 (edytowane) 6 godzin temu, -mrovka- napisał(-a): @TomcioMiki szybko to wam leci Widziałeś nowego Venator'a ? Ja cięgle zapełniam moje Tatoine - już myślałem że koniec, a ciągle coś nowego wpada do głowy. A wiesz o tym że LEGO zaprzestaje produkcji wielu zestawów 🤔🤔🤔 muszę poszukać strony to dam linka https://faniklockow.pl/2023/09/15/lego-potwierdza-wycofanie-tych-zestawow-to-juz-ostatnia-szansa-na-zakup/ Edytowane 28 Września 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #682 Napisano 28 Września 2023 Taki też czeka na złożenie 🤗🤗🤗 https://fanklockow.pl/2023/09/27/wycofania-lego-eol-2023-informacje-biezace/ i jeszcze to 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #683 Napisano 28 Września 2023 @TomcioMiki aaaa..to teraz rozumie. Pewnie że wiem o tych zabiegach ze strony Lego. Widzę, że czytamy te same blogi No i przyznaje, że nie sądziłem, że po przeciwnej stronie kabla siedzi, Lego maniak z krwi i kości Mi chodzi mi po głowie diorama SW ze sceną pojedynku Luka z tatą, oraz Imperialna sonda szpiegowska Imperial Probe Droid. Jedno będzie już w przyszłym miesiącu, bo zrobię sam sobie prezent, a drugie będzie w listopadzie jako następny prezent 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #684 Napisano 28 Września 2023 23 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): @TomcioMiki aaaa..to teraz rozumie. Pewnie że wiem o tych zabiegach ze strony Lego. Widzę, że czytamy te same blogi No i przyznaje, że nie sądziłem, że po przeciwnej stronie kabla siedzi, Lego maniak z krwi i kości Mi chodzi mi po głowie diorama SW ze sceną pojedynku Luka z tatą, oraz Imperialna sonda szpiegowska Imperial Probe Droid. Jedno będzie już w przyszłym miesiącu, bo zrobię sam sobie prezent, a drugie będzie w listopadzie jako następny prezent O to chodzi 🤔🤔🤔 24 minuty temu, -mrovka- napisał(-a): @TomcioMiki aaaa..to teraz rozumie. Pewnie że wiem o tych zabiegach ze strony Lego. Widzę, że czytamy te same blogi No i przyznaje, że nie sądziłem, że po przeciwnej stronie kabla siedzi, Lego maniak z krwi i kości Mi chodzi mi po głowie diorama SW ze sceną pojedynku Luka z tatą, oraz Imperialna sonda szpiegowska Imperial Probe Droid. Jedno będzie już w przyszłym miesiącu, bo zrobię sam sobie prezent, a drugie będzie w listopadzie jako następny prezent Wiesz ja się ma 12latka i samemu wychowało się na Gwiezdnych wojnach to tak zostaję 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #685 Napisano 28 Września 2023 @TomcioMiki dokładnie chodzi o te dwa sety. Osobiście uważam, że diorama, ma w sobie kwintesencje sagi SW - no i co ważne, trzy ważne postacie A sonda dlatego ze to najmniejszy set USC jaki chyba wyszedł z Lego..no i mnie urzekła strasznie, bo pamiętam podczas oglądania filmu, że miałem strasznie wrogie nastawienie do niej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #686 Napisano 28 Września 2023 (edytowane) No i gotowe 🤗🤗🤗 Edytowane 28 Września 2023 przez TomcioMiki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5308 #687 Napisano 28 Września 2023 to tak trochę w klimacie Luke'owi tylko brak popcornu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREGG 31 #688 Napisano 29 Września 2023 W dniu 28.09.2023 o 10:36, -mrovka- napisał(-a): A sonda dlatego ze to najmniejszy set USC jaki chyba wyszedł z Lego Sonda to nie UCS, niemniej fajny zestaw Kupiłem sobie jak wychodził z produkcji, ale leży w pudełku bo ciągle coś innego wpadało do złożenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #689 Napisano 4 Października 2023 @GREGG zmyliła mnie ta plakietka ozdobna z informacjami technicznymi. Każdy UCS ma taką, no i z automatu podpiąłem ją od te zestawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREGG 31 #690 Napisano 4 Października 2023 Godzinę temu, -mrovka- napisał(-a): @GREGG zmyliła mnie ta plakietka ozdobna z informacjami technicznymi. Każdy UCS ma taką, no i z automatu podpiąłem ją od te zestawy. Teraz dają te plakietki do różnych zestawów, z zestawów jakie mam jest taka do BD1 (swoją drogą fajny zestaw, polecam ) i do Grogu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #691 Napisano 6 Października 2023 No i jest, pomalutku budujemy 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #692 Napisano 7 Października 2023 Jeszcze kabina 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #693 Napisano 7 Października 2023 I gotowe 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #694 Napisano 14 Grudnia 2023 Robilem dzisiaj porzadek w szafie. Troche sie nazbieralo... Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #695 Napisano 14 Grudnia 2023 2 godziny temu, Osy123 napisał(-a): Robilem dzisiaj porzadek w szafie. Troche sie nazbieralo... Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Pełne 🤔🤔🤔 U mnie młody dostanie do kompletu takiego 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #696 Napisano 14 Grudnia 2023 Pełne U mnie młody dostanie do kompletu takiego To bedzie kolejny w kolekcji. Super! Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6675 #697 Napisano 14 Grudnia 2023 Czas odkurzyć... Star warsy. 3 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63052 #698 Napisano 14 Grudnia 2023 5 minut temu, Mistrz17 napisał(-a): Czas odkurzyć... Star warsy. Takiego brakuje 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6675 #699 Napisano 14 Grudnia 2023 Brakuje sporo.... Ale faza nam przeszła chwilowo.... 1 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #700 Napisano 19 Grudnia 2023 Ostatnio mialem okazję zobaczyć takie eksponaty 4 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach