Dyziek 10 #1 Napisano 4 Stycznia 2016 Kilka z spaceru 1. 2. 3. 4. EDC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2960 #2 Napisano 4 Stycznia 2016 Nie jestem fanem G-Shocków, ale ten jest ładny. Niezłe zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5335 #3 Napisano 5 Stycznia 2016 Bardzo fajne zdjęcia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #4 Napisano 6 Stycznia 2016 Zdjęcia super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #5 Napisano 6 Stycznia 2016 Fajne zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 78921 #6 Napisano 6 Stycznia 2016 Super fotki. Jeszcze pokaż jak świecą diody i luma 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyziek 10 #7 Napisano 7 Stycznia 2016 Super fotki. Jeszcze pokaż jak świecą diody i luma Ogarnę w weekend:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnamelDial 20 #8 Napisano 7 Stycznia 2016 Bardzo ładny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg661 34 #9 Napisano 7 Stycznia 2016 G shocki z wskazówkami i wyświetlaczem to najlepszy wybór. Super fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #10 Napisano 7 Stycznia 2016 G shocki z wskazówkami i wyświetlaczem to najlepszy wybór. Super fotki.Co do pierwszej części wypowiedzi to bym się subiektywnie nie zgodził. Z drugą częścią wypowiedzi zgadzam się w pełni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyziek 10 #11 Napisano 8 Stycznia 2016 Sama luma świeci jakoś tak:)1. 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 78921 #12 Napisano 8 Stycznia 2016 Super foty I jeszcze podświetlenie daj 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #13 Napisano 8 Stycznia 2016 Dyziek super fotki, ciekawie łączysz swoją pasję z super sprzętem, a może by tak dodać coś "powietrznego" do muda? Dałbyś rade czy na "co dzień" nie masz takiej możliwości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyziek 10 #14 Napisano 8 Stycznia 2016 Podświetlenie jakoś tak, ciężko focic i jednocześnie wciskać podświetlanie Ogarnę lepsze jak znajdę chwilkę. I dokładam Majkk moja pasja to lotnictwo i wszystko co z nim związane (avatar może mylić tzn latam ale nie na jet-ach), foto i wiele innych więc staram się łączyć jak tylko mogę Ale coś wymyślę żeby oderwać go od ziemi ale niestety na wiosnę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spart85 5 #15 Napisano 8 Stycznia 2016 Bardzo dobre zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #16 Napisano 8 Stycznia 2016 Majkk moja pasja to lotnictwo i wszystko co z nim związane (avatar może mylić tzn latam ale nie na jet-ach), foto i wiele innych więc staram się łączyć jak tylko mogę Ale coś wymyślę żeby oderwać go od ziemi ale niestety na wiosnę.Wiem wiem, trochę Cię "podejrzałem" i właśnie o lotnictwo mi chodzi. Czekamy z niecierpliwością ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #17 Napisano 8 Stycznia 2016 Majkk moja pasja to lotnictwo i wszystko co z nim związane (avatar może mylić tzn latam ale nie na jet-ach), foto i wiele innych więc staram się łączyć jak tylko mogę Ale coś wymyślę żeby oderwać go od ziemi ale niestety na wiosnę.To czekamy na foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyziek 10 #18 Napisano 15 Stycznia 2016 Zegarkowo-nożowo:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnamelDial 20 #19 Napisano 15 Stycznia 2016 Super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #20 Napisano 17 Stycznia 2016 Dobre zdjęcia. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Choota 1 #21 Napisano 17 Stycznia 2016 Te zdjęcia niszczą czache 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyziek 10 #22 Napisano 21 Stycznia 2016 Zima w pełni:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #23 Napisano 21 Stycznia 2016 Coraz lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #24 Napisano 21 Stycznia 2016 Jak prosto z ręki to zaraz zaparuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25 Napisano 21 Stycznia 2016 Dyziek, ładnie, bardzo. tomaliusz, dobre zegarki nie parują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach