neuro 3 #176 Napisano 25 Września 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #177 Napisano 27 Września 2007 Parę tygodni powstrzymywałem się, zeby tu nie zajrzeć...i coś mnie pokusiło :twisted: Niestety trza będzie odstawić alkohol i dziewki wszeteczne na bok.... by zebrać na samuraja :? ..trudno. Parę pytań nasunęło mi się (nie studiowałem samuraja dotychczas):1. Niektóre modele jak np. Piotrka z pierwszej strony (nawiasem mówiąc - wszystkie Wasze fotki i samuraje są kapitalne...ale to zdjęcie mnie powaliło wprost - szacun! dla Piotrka jak zwykle..) mają ochronę koronki ale większość nie - czyli to są inne modele...tak?Dużo jest modeli w samuraju? Czy ma to związek z materiałem...niektóre są stalowe...te z ochronką chyba tytanowe...tak? Mają różne ceny?2.Ten cały pokemon z ebaya - w jaki sposób można mu płacić? Można przelewem czy tylko paypal (złodziejskie przewalutowanie mają)Pytam tu bo pokemon nie odpowiada na maile....(nie ma akurat samurajów, albo ja nie mogę znaleźć...)3.Czy pokemon wkłada zaniżone rachunki (na życzenie) plus opisuje paczkę jako gift? czy trzeba liczyć się z vatem i cłem? 4.Czy całkowity koszt shippingu zamyka się w 22$ jak podaje kol.pokemon na aukcjach? Za każdą pomoc z góry dziękuję,pozdr,shakal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #178 Napisano 27 Września 2007 Z ochronką są tytanowe, bez - stalowe. Tytanowe różnią się też wskazówkami, wagą oczywiście (prawie 1/2 stalowego) i ceną - sa nieco droższe. Modeli seryjnych jest 5 - dwa stalowe (czarny / biały) i trzy tytanowe (czarny, granat, pomarańcz). No chyba że coś sie zmieniło :)Poza tym są różne limitowane edycje (żółty, ninja). Co do pokemona, to niech sie wypowiedzą inni 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24287 #179 Napisano 27 Września 2007 Co do pokemona, to zajrzyj do watków na ten temat, bylo to bardzo dokladnie opisane - wpisz pokemonyu w wyszukiwarkę. Poza limitowanymi, jest 5 wersji samuraja, 2 stalowe, czarna, biala + 3 tytanowe, niebieska, czarna i pomarańczowa - one wlasnie mają ochronę koronki. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #180 Napisano 27 Września 2007 Tytanowe różnią się też wskazówkami, wagą oczywiście (prawie 1/2 stalowego) i ceną - sa nieco droższe. tytanowe roznia sie wszystkim, bo to inne zegarki - od mechanizmu i materialu koperty, przez tarcze, wskazowki, wzornictwo wkladu bezela, ksztalt i wyglad ogniw bransolety, do wezszych uszu, ostrzejszych krawedzi i innej gramatury i kierunku szczotkowania na kopercie. w tytanowym uszy maja lekko wklesle boki, a w stalowym sa idealnie plaskie. stalowe i tytanowe maja zblizone wzronictwo, ale w detalach roznia sie dokladnie pod kazdym wzgledem (mam 2 ss i 2 ti - mam porownanie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #181 Napisano 27 Września 2007 2.Ten cały pokemon z ebaya - w jaki sposób można mu płacić? Można przelewem czy tylko paypal (złodziejskie przewalutowanie mają)Pytam tu bo pokemon nie odpowiada na maile....(nie ma akurat samurajów, albo ja nie mogę znaleźć...)3.Czy pokemon wkłada zaniżone rachunki (na życzenie) plus opisuje paczkę jako gift? czy trzeba liczyć się z vatem i cłem? 4.Czy całkowity koszt shippingu zamyka się w 22$ jak podaje kol.pokemon na aukcjach?2. Przecież wszystkie dostępne formy płatności opisane są na aukcji :idea: 3. Zaniża wartość i opisuje jako prezent. 4. Zamyka się w 22$, oczywiście jeśli kupujesz jeden zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #182 Napisano 27 Września 2007 (..)2. Przecież wszystkie dostępne formy płatności opisane są na aukcji :idea: Ja pytałem o "negocjacje" indywidualne, pozaopisowe :wink: Dzięki wszystkim za pomoc! pozdr,shakal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #183 Napisano 27 Września 2007 ...a cóż tam można jeszcze negocjować co do formy płatności :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #184 Napisano 27 Września 2007 Tessio - się bierzesz i czepiasz :wink: Wszelkie formy pozaprocesowe zawsze są miło widziane w formie powiedzmy na to: "...ja tam wysłałem mu pięcset dolców w kopercie i było oki..." ect. :mrgreen: Ale dość już o tym.... pozdr,shakal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24287 #185 Napisano 27 Września 2007 Nie oftopować w moim temacie :wink: Samuraj dziś sfotografowany: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #186 Napisano 27 Września 2007 Fillipe, mam wątpliwości co do oryginalności tego zegarka. Jak na moje oko to jest jakichś składak, pasówka może nawet... a nie Samuraj. :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #187 Napisano 27 Września 2007 Repilka...? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #188 Napisano 28 Września 2007 Panowie, Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to samodział nieudolnie wzorowany na samuraju :wink: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #189 Napisano 28 Września 2007 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #190 Napisano 21 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #191 Napisano 26 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #192 Napisano 26 Października 2007 Temat: 'pokaz samuraja': 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #193 Napisano 31 Października 2007 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #194 Napisano 31 Października 2007 ale nimi trzęsie ten rotomat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otik 0 #195 Napisano 4 Listopada 2007 A mój już w drodze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #196 Napisano 9 Listopada 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7GARFIELD7 0 #197 Napisano 12 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #198 Napisano 13 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #199 Napisano 24 Listopada 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #200 Napisano 24 Listopada 2007 błękit w tytanowym w rzeczywistości też jest taki jasny czy to tylko zdjęcie tak wyszło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach