fansei 38 #276 Napisano 9 Kwietnia 2008 Odpoczynek z kolegą pilotem :wink: 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #277 Napisano 17 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borut 0 #278 Napisano 18 Kwietnia 2008 Panowie Czy Samuraj nadaje się do garnituru ? Czy to kompletna klapa w tym wydaniu ( dysonans... ) ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #279 Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie chodzę w garniturze więc moja opinia może być subiektywna , ale uważam że jednym z wielu atutów samuraja jest jego " uniwersalność " :wink: Samuraj wśród zegarków to taka stara 911 Porsche - czy wsiądziesz w garniturze czy w niebieskich " dżinach " i koszulce polo , zawsze będziesz dobrze wyglądał :smile: 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #280 Napisano 19 Kwietnia 2008 A ja mam kilka eleganckich zegarków ale do garnituru najczęściej zakładam samuraja i nikt mi jeszcze nie zwrócił uwagi choć moi znajomi są bezpośredni :mrgreen: Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pablo12 #281 Napisano 30 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #282 Napisano 30 Kwietnia 2008 Wszyscy maja MaMbe...mam i Ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #283 Napisano 30 Kwietnia 2008 Mam i ja. Uległszy pokusie skutecznie podsycanej przez forum zakupiłem u pokemona po wyczytaniu porad na forum i pm. Dziękuje wszystki którzy pomogli.Kilka pytań, tylko nie zlinczujcie mnie za nieprzeszukiwanie forum.Do czego jest bezel i podziałka na nim?Jak sie go nakręca, ustawia datę - jakaś instrukcja obsługi gdzie znaleźć?Paski gdzie kupujecie - silikony, gumy i skóry?Inne porady dot eksploatacji?Porady dotyczące zmiany paska, skracania bransolety? 1- bezel sluzy nurkom do wyznacznaia sobie czasu na dekompresje przy wynurzaniu.2- zegarek jest automatyczny, wiec nakreca sie sam; date ustawia sie poprzez odkrecenie koronki, a nastepnei delikatne przestawienie jej w pozycje 1 (trzeba to zrobic z duzym wyczuciem), czas ustawiasz kornoka w pozycji 23- paskow Ci u nas dostatek - i w sklepach, i na forum w dziale oferuje, i w necie.4- eksploatuj z uwaga, milosci ai radoscia 5- z zabeigami przy wymianie paska proponowla bym udac sie do zegarmistrza, podobnie ze skracaniem bransolety Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #284 Napisano 30 Kwietnia 2008 :twisted: MADE IN JAPAN :twisted: Drugi w rodzinie , następny będzie chyba " pomarańczowy wojownik z tytanowym mieczem " :wink: 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #285 Napisano 16 Maja 2008 Coś przycichło w temacie :cry: Trzeba chyba rozruszać towarzystwo :razz: Przypominam temat : Pokaż Samuraja ! Czyli szable w dłoń i pstrykać fotki ! 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #286 Napisano 17 Maja 2008 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #287 Napisano 17 Maja 2008 Świetna fotka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #288 Napisano 2 Czerwca 2008 Pochwalę się Dzisiaj do mnie dotarł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #289 Napisano 2 Czerwca 2008 Pochwalę się Dzisiaj do mnie dotarł Obrazek Jak to mówią to jest " funkiel nówka nie śmigany " ? Z daleka przyfrunął ? Pozdrawiam 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #290 Napisano 2 Czerwca 2008 To nowa sztuka.Kupiony w sklepie Higuchi-Inc (rewelacyjna obsługa i błyskawiczna wysyłka) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #291 Napisano 3 Czerwca 2008 To witamy w klubie " pozytywnie zarażonych " :wink: Pozdrawiam 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #292 Napisano 4 Czerwca 2008 dziś na gumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #293 Napisano 10 Czerwca 2008 Wczoraj bawiłem się w sesję zdjęciową Samuraja, pokażę, co mi wyszło. Jestem oczarowany Seiko. Jest dokładny, masywny i świetnie układa się na ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #294 Napisano 11 Czerwca 2008 Zdjęcia tak fajne,że pozwoliłem sobie jedno z nich ustawic jako tapete w kompie,tym samym omega ocean planet wylądowała w koszu. pozdr. 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #295 Napisano 13 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MARCIN--Ibiza #296 Napisano 16 Czerwca 2008 :mrgreen: http://img179.imageshack.us/my.php?image=x043hz0.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #297 Napisano 17 Czerwca 2008 POwitołWiecie co? Diabli by was... Zalogowałem się na forum jedynie po to, żeby pokazać pasek który sobie zrobiłem "przy okazji" i klamerkę którą właśnie strugam... A skończy się chyba na szukaniu wolnych środków na zakup samuraja... Bladź... Co mnie w sumie dziwi, bo nie poważam wielkich, pretensjonalnych, mechanicznych (ergo: niedokładnych) zegarków.Dzięki Piękny zegarek. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #298 Napisano 17 Czerwca 2008 porcelain też sobie tak wmawiałem przed kupnem Samuraja - nie poskutkowało Teraz nie chcę go zdejmować z ręki, nawet na chwilę. Zdjęcia z soboty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #299 Napisano 19 Czerwca 2008 Rodzina Samurajów się powiększa - od dzisiaj u mnie kolejny wojownik Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #300 Napisano 19 Czerwca 2008 A mozna sie dowiedzieć,gdzie i za ile nabyłes tą pomarańczkę? pozdrawiam 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach