Tsuki 0 #76 Napisano 3 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #77 Napisano 3 Czerwca 2007 W morde jeża...Jak zrobie kiedyś taki pasek to proszę wtedy zwracać się do mnie jedynie per Mistrzu Gratulacje-jest świetny!:shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #78 Napisano 10 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #79 Napisano 10 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #80 Napisano 10 Czerwca 2007 Tsuki, świetny masz ten pasek. Zegarek zresztą też... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #81 Napisano 12 Czerwca 2007 Samuraje kuszą coraz bardziej... chyba czas szybko zakończyć sesję na uczelni i przeprowadzić rozsądne polowanie na ebay'u 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #82 Napisano 22 Czerwca 2007 Mam już od trzech dni i jestem z niego niesamowicie zadowolony Na początku mojej obecności na forum mi się nie podobał, potem się do niego przekonałem ale miałem wątpliwości czy nie będzie za duży , za to teraz wiem, że rzadko będę się z nim rozstawał. Ten zegarek jest rewelacyjny! Na ręce leży i idealnie, chociaż musiałem skrócić bransoletę o 6 ogniw :oops: Dziękuję wszystkim, którzy pokazywali swojego Samuraia bo to głównie dzięki Wam dołączyłem do grona zadowolonych posiadaczy 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #83 Napisano 23 Czerwca 2007 Niech Ci służy jak najlepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #84 Napisano 25 Czerwca 2007 Od kilku minut mój- na razie na obrazku http://i17.ebayimg.com/02/i/000/a2/9d/4d00_2.JPG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #85 Napisano 25 Czerwca 2007 gratuluję - ostatnio w klubie panuje chyba moda na "białe". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #86 Napisano 25 Czerwca 2007 no Pawelll - śliczny. Teraz paseczek Cię czeka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #87 Napisano 25 Czerwca 2007 A nawet trzy. Myślę o czarnym z białą nicią, brązowym (jak wyżej) i parcianym (jasnobrązowym?) nadającym się do wody. Czas nagli bo 15.07 jadę (płynę ) na kajaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24329 #88 Napisano 25 Czerwca 2007 Ja tam zrobiłem pomarańczowo-czarno-stalowoużywanego : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #89 Napisano 25 Czerwca 2007 fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #90 Napisano 25 Czerwca 2007 WOW! Ja chcę takie wskazówki w swoim Samuraiu 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #91 Napisano 25 Czerwca 2007 Jestem pod wrażeniem. Ten bezel ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #92 Napisano 25 Czerwca 2007 eye_lip czy to ten z ta powloka na kopercie ktorego ogladalem na spotkaniu? nie wiedzialem ze to Ty :oops: wstaw prosze wiecej fotek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24329 #93 Napisano 25 Czerwca 2007 Nie mam za dużo fotek bo nie robiłem mu jeszcze sesji, to tylko takie mam szybkie:I z brydnymi paluchyma, po produkcji bezela:Rafał, a ja nie pamiętam, żebym Ci go pokazywał :roll: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #94 Napisano 26 Czerwca 2007 Prawie jak DNA - Titanic - tylko ciekawszy 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #95 Napisano 26 Czerwca 2007 Nooo. Brawo. Jesli zrobie głębsza ryskę - to coś mojemu pozamieniam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #96 Napisano 26 Czerwca 2007 No świetny :shock: mam pytanko skąd można wziąć taki wskazówki :?: 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24329 #97 Napisano 26 Czerwca 2007 Z Singapuru.Mam jeszcze inny komplet - niedługo będzie można zdobyć w konkursie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #98 Napisano 26 Czerwca 2007 aha a można adres sklepu 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24329 #99 Napisano 26 Czerwca 2007 Poczekaj, może wygrasz w konkursie 8) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #100 Napisano 26 Czerwca 2007 Ten samuraj po tuningu jest świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach