Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojciech1500

No tak, ale nie aż tyle  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś nie zauważył to jest dział zegarków radzieckich, więc zacznij czytać. Zamieść swoje ogłoszenie w dziale sprzedam na  bazarku, .... widząc po ilości postów trochę czasu Ci to zajmie.

zaraz poprawie dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ałmaza.

Kupię Ałmaza.

Najlepiej w miarę w sensownym stanie.

Najlepiej od razu poproszę o zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Matko... co to się dzieje na tym świecie, że za wysłużonego wostoka trzeba juz stówkę placić..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma wartość sentymentalną:P

cena podlega negocjacji;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sekundnik to kuda paszoł tawariszcz ??

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest dolny sekundnik. działa nawet. na zdjęciu chyba wskazówka go trochę zasłoniła. Dla zainteresowanych mogę podesłać dodatkowe zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię poljot lub sedonda na 3017.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest dolny sekundnik. działa nawet. na zdjęciu chyba wskazówka go trochę zasłoniła. Dla zainteresowanych mogę podesłać dodatkowe zdjęcia.

Wybacz staremu czlowiekowi :) bez lupy już nie widze za wiele he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, niestety nadszedł dzień, kiedy nawet mojemu zegarmistrzowi drgnęła ręką i po tarczy, tzn. tarcza jest ale zarysowana, była w stanie db+/bdb-. Szuka więc dla mnie nowej, ale może któryś z Was posiada na zbyciu tarczę do Sławy kostki takiej jak ta w stanie db+/bdb-, wskazówka sekundowa też potrzebna. W razie czego piszcie proszę na pw. Z góry dziękuję za wsparcie.

post-58041-0-37152700-1384371786_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję wskazówek (całego kompletu) do zegarka Striela Chronograf... Ktokolwiek ma na stanie, albo posiada info kto może mieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywitał,
1 post powinienem napisać w 'przedstawiamy się' ale...wyjdę na człowieka interesownego ;) no cóż :P
Czy ma ktoś do sprzedania tarczę do Wostoka jak na tej aukcji: http://allegro.pl/zegarek-meski-wostok-18-jewels-i3703725952.html (mam nadzieję, że nikt nie obrazi się za wklejenie jego aukcji), bo nie widzi mi się licytowanie całego zegarka tylko po to żeby wyjąć tarczę :/. Z góry dziękuję.
Pozdrowił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Szukam beczki i półbeczki do mołni 15 kamieniowej. Dodatkowo jakby ktoś wiedział gdzie kupić nową koronkę i wskazówki. Mołnia jest naręczna więc wskazówki mają długość 1 cm, 1,5 cm i ta mała 0,5 cm (już wstawiona) ale mogła by być ciut większa. Będę wdzięczny za info gdzie u nas można coś takiego dostać bo ze stanów nie za bardzo potrafię zamówić.

3ecbd9b4.jpg

27e27e79.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj Nightdreama, kto kupił od niego kilkaset wskazówek, może zechce coś sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam:) Sprzedam zegarek Zim garniturowiec, naprawdę ładny stan. Więcej zdjęć podeślę na maila jak dostanę PW od ewentualnych zainteresowanych. Cena: 65 złotych (w tym już cena wysyłki)

l13h.jpg

uaze.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Wymienię budziki na zegarek naręczny (radziecki). Mam ich pełno (sewani, jantar, witjaz itp). Wszystkie na chodzie. Jeśli będzie zainteresowanie zrobie szczegółowe zdjęcia. Możliwe dopłaty z mojej strony na zegarek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Sputnika niestety nie mam. Natomiast jeśli cię interesuje, jest Kama rokująca nadzieję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.