Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

pierwszy raz w życiu coś wygrałam ! ( drodzy koledzy, proszę się nie złościć na mnie, juz nie zaśmiecam, piszę PW) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, nie 15, ale dosyć ciepło :)

edit:

wrócę na forum za jakieś 30 minut, zobaczę czy ktoś zgadł.

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 :)

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwszy raz w życiu coś wygrałam ! ( drodzy koledzy, proszę się nie złościć na mnie, juz nie zaśmiecam, piszę PW) :)

W końcu święta idą :) gratuluję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13  :D

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz na priv zapytanie z propozycją

Przepraszam jak naruszyłem regulamin ale nie czytałem jestem tu nowy.Żeczywiście forum to nie aukcje,myślę że jak podam mejla do siebie to nie złamię regulaminu i nie wyałtujecie mnie.Atak po za tym to loguje się przez [email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam 20. I koleżance gratuluje wygranej, pierwsza odpowiedz i od razu poprawna - to się nazywa kobieca intuicja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik bogdan57 wskazał poprawną liczbę, gratuluje, na PW ustalimy co z wysyłką :)

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam jak naruszyłem regulamin ale nie czytałem jestem tu nowy.Żeczywiście forum to nie aukcje,myślę że jak podam mejla do siebie to nie złamię regulaminu i nie wyałtujecie mnie.Atak po za tym to loguje się przez [email protected]

Dalej postępujesz wbrew regulaminowi, zasada jest prosta : Podajesz cenę zegarka i tyle , a nie robisz aukcji mailowej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna Mołnia, werk ze szlifami, 4kw. 1955 r.

Kilka dni temu odebrany z przeglądu zegarmistrzowskiego; koperta bez przetarć, tarcza ładna choć mikrocentki charakterystyczne dla tego modelu ma. Wskazówki piękne.

120 zł z przesyłką PP

cuq5.jpg
xw0k.jpg
unpb.jpg
sh23.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O.K Moja cena to250zł

I teraz wszystko jasne . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam za 15zł + wysyłka.

exvo.jpguehy.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję wałka z koronką (w możliwie dobrym stanie) do Mołni 3602 18 kamieni . W załączeniu zdjęcie ilustracyjne mechanizmu z internetu. Pozdrawiam

post-44579-0-69938600-1386338044_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, może ktos chciałby w kkontekście zegarków radzieckich taki proporczyk z Wołodia np. jako tło do fotek...., wymieniłbym za jakis stary zegarek na chodzie do codziennego noszenia może być trochę zmęczony zyciem.....

Pozdr.

post-29239-0-98976000-1386358420_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

jakie wymiary?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię Poljota na mech. 3133  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie wymiary?

38x24 cm bez frędzeli.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię zegarki radzieckie! Szukam Poljota de luxe, Wostoka Komandirski, Anfibia, oraz innych radzieckich zegarków. Jestem stosunkowo nowy w temacie i nie do końca znam się na zegarkach. Chciałbym, aby zegarek miał biały lub złoty cyferblat, brązowy lub czarny skórzany pasek, złotą lub chromowaną kopertę i aby koperta była cieniutka i delikatna (Coś w stylu Poljot de luxe, lub Atlantic Worldmaster). Idealnym zegarkiem, który spełnia moje kryteria jest Poljot de luxe. Ma być to elegancki zegarek "na niedzielę", do koszuli i garnituru. Szukam również zegarka Wostok Komandirski, lub Amfibia.. Przeznaczeniem zegarka będzie noszenie go do sportowych dresów, pływania w basenie i uprawiania sportów. Zegarki mogą nadawać się do małych, lub kosmetycznych napraw. Szukam zegarka "w jednym kawałku", który będzie kompletny. Jeśli ktoś zna inne zegarki spełniające te kryteria, proszę pisać  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do pływania w basenie proponuję kąpielówki nie zegarek , bo może być chryja . :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do pływania w basenie proponuję kąpielówki nie zegarek , bo może być chryja . :rolleyes:

:lol: Dobre 

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.