Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie...

Chętnie kupiłbym jakiegoś ruska z czarną ew. ciemną tarczą,w stanie ogólnie dobrym-do noszenia :( .średnica około 40 mm.

może Wostok jakiś :?:

macie cosik?

Jakiś Wostok z czarną tarczą (bdb stan)

http://www.allegro.pl/item249095158_piekny...townikiem_.html

tja....ale rzymskie cyfry... :( ...

poza tym..wolałbym unikac allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Cześć

Wymienię się coś na Sportiwnego (może być wrak, czy sama płyta), ale ze stop sekundą (z tym "pręcikiem" przy balasnie).

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wars i Sława. Wars działa, ale zatrzymuje się, Sława pośrodku na chodzie, stan bdb, niewielkie zadrapania na szkiełku, Sława automat nie działa. Sprzedam lub zamienię:

155b0a6ac8ed86ed.jpg

61caf6b7b54c83e0.jpg

e0042a58c809d4a4.jpg

[/img]

cena za trzy 60 zł lub wymienię na jakiś ładny pasek albo może komandira? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Warsiątko same nie sprzedałbys? albo zamienil na moze jakas branzolete? bo paskow nowych za duzo nie mam (chyba ze nowka skorzany niebieski gruby, 18mm?). mozemy sie umowic i podjade do Ciebie, bo w sumie mam niedaleko :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzychu, sprzedałbym bo po to go tu umieściłem :( . Niebieski, powiadasz hmm :roll: , musiałbym zobaczyć. Bransolety, też by mnie interesowały jakaś 18 lub 20. Nie ma problemu możemy sie gdzieś spotkać, i pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to odloz Warsika i przechodzimy na PM 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A ile chciałbyś za kazdą sławę? Za co chciałbyś się wymienic.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadziałem już na pm, i ogłaszam wszem że ponieważ plan sprzedania wszystkich trzech naraz sie nie powiódł, plan B zakłada 35 pln za obie Sławy plus ewentualne koszty wysyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A ie za środkową?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym je jakos tak obie naraz :roll: . Z tą środkową Sławą to koszty własne 20 dychy plus niewielki narzut 5 zeta - 25 pln plus te nieszczesne koszty wysyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Chciałbym je jakos tak obie naraz :roll: . Z tą środkową Sławą to koszty własne 20 dychy plus niewielki narzut 5 zeta - 25 pln plus te nieszczesne koszty wysyłki.

Nie przesadzasz? Za 2 chciałeś 35 zł? Co to jest ten narzut?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za ten " narzut" taki zart miał byc. Sława posrodku była droższa bo jej stan jest bdb (zegarek jest sprawny, bez oznak używania poza dwoma niewielkimi zarysowaniami na szkiełku), ostatni z zegarków jest niesprawny, i troszkę pracy trzeba by było w niego włożyć. Sława z rzymskimi jest juz nieaktualna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Przepraszam za ten " narzut" taki zart miał byc. Sława posrodku była droższa bo jej stan jest bdb (zegarek jest sprawny, bez oznak używania poza dwoma niewielkimi zarysowaniami na szkiełku), ostatni z zegarków jest niesprawny, i troszkę pracy trzeba by było w niego włożyć. Sława z rzymskimi jest juz nieaktualna.

Ta sława z podwójnym kalendarzem jest niesprawna?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie, prawdopodobnie problem jest we włosie, chyba wypięty..., nie potrafie tego okreslić. Po wyciagnięciu koronki wskazówki mozna spokojnie ustawić, datownik tez da się ustawic. Poza tym koperta jest troszkę przetarta, a na cyferblacie plama przy datowniku, no i trochę rys na szkiełku.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym wymienić tego Poljota, w całkiem niezłym stanie jak widzicie. Interesuje mnie: coś Polskiego, Poljot "ufo", kwadratowa, czarna, chyba Slava (Ojciec taka miał i gdzieś zapodział - zrobiłbym mu niespodziankę).

Jeśli przesadzam z oczekiwaniami - dajcie znać, nie będę sie wygłupiał :)

post-2489-0-85723700-1330697448.jpg

Wymiana nie dotyczy paska, jest ogólnie wychachmęcony i brudnawy -głupio by mi było komuś go wysyłać :oops:

Edit: Załadowałem zdjecie, ale chyba tylko dla zasady. Znalazł się chętny z Ufo, więc jak wszystk opojdzie ok, oferta będzie nieaktualna.

NIEKATUALNE

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A jak wygląda ten Poljot "ufo"? Czy to kirowski ze sputnikiem? JAk coś z polskich mam Zodiaka :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Niestety nie, prawdopodobnie problem jest we włosie, chyba wypięty..., nie potrafie tego okreslić. Po wyciagnięciu koronki wskazówki mozna spokojnie ustawić, datownik tez da się ustawic. Poza tym koperta jest troszkę przetarta, a na cyferblacie plama przy datowniku, no i trochę rys na szkiełku.

Pozdro.

Ile chciałbyś za to cudo lub na co wymienić?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.