Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Malutkie porządki robię i zbieram na akcesoria motocyklowe... i do wzięcia jest milusia Pobiedka z pierwszego kwartału 57 roku...

gallery_26467_715_63135.jpg

EDIT: nieaktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dalej poszukuję szkła do Slavy "lodówki". Pisałem do gościa allegro, z linku który podaliście ale też już nie ma. Może ktoś ma zegarmistrza który takie szkło posiada i może mi kupić pokrywam koszty zakupu i przesyłki.

Nadal aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię części do 3017 chrono. A przynajmniej kupił bym gdyby jakieś były jeszcze na świecie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Sprzedam za 50zł - stan bardzo dobry (ale bez metki już), dwa razy noszony, ale bez śladów

c78ddb7ebbd1b817med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam pilnie w stanie bardzo dobrym poniższej Rakiety. Bardzo proszę o wszelkie info na priv, szukam już dłuższy czas i jakoś nie mogę natrafić na taki egzemplarz.

http://allegro.pl/sn...3011214024.html

To takie proste wystarczy trochę chęci http://allegro.pl/rakieta-duzy-ladny-rusek-i3027702929.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To takie proste wystarczy trochę chęci http://allegro.pl/ra...3027702929.html

Widziałem tą Rakietę szukam jednak czegoś w lepszym stanie. Tu za taki stan wizualny cena jednak jest wygórowana. Nie sztuką przepłacić a kupić fajny stan w rozsądnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, wyluzujcie trochę. Wszystko pilnie kupić chcecie?! ja pilnie na wczoraj poproszę 20 Oceanów! tworzenie kolekcji nie polega na zebraniu perełek w 2 dni, tylko trwa to LATA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisał " szukam pilnie" więc niekoniecznie chodzi tu o tworzenie kolekcji .Podzielam twoje zdanie ze kolekcje tworzy się latami, lecz tu powód mógł być inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np. szukam pilnie kirowskiego niebieskiego kraba w bardzo dobrym stanie na prezent dla bliskiej mi osoby. :)

Tak, wiem, że na all są aktualnie dwa, ale jeden ma nieoryginalną sekundę, a drugi koronkę.

Jak widać, są pilne poszukiwania. A kolekcję rzeczywiście warto tworzyć latami, bo jak wiadomo, ważniejsze jest gonić króliczka niż go złapać... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a takiego kierowskiego kraba niebieskiego mam NOS do sprzedania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu potrzebuję pilnie zegarka który można założyć pod garnitur bo zbliża się nieuchronnie pewna okazja....a że zawsze mi się ta Rakieta z rzymskimi indeksami wydawała fajna stąd moje zapytanie.

Ale może ma ktoś jeszcze coś innego co nadawałoby się do takiego ubioru w cenie nieprzekraczalnej 150 zł. A może jeśli nie to jakieś podpowiedzi poparte przykładami.

Przeglądam allegro ale mam już mętlik w głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś z Kolegów miał wskazówkę/wskazówki do kirowa te w kształcie strzałki (stoliczne, rodina itp.) to bardzo chętnie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś z Kolegów miał wskazówkę/wskazówki do kirowa te w kształcie strzałki (stoliczne, rodina itp.) to bardzo chętnie kupię.

szkoda ze nie ma fotki ja mam z zielonym fosforem ale bez sekundy

post-52154-0-47298100-1360950261_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze nie ma fotki ja mam z zielonym fosforem ale bez sekundy

Niedokładnie się wyraziłem, niestety szukam tylko sekundnika (a pisząc wskazówki myślałem o paru sztukach tych sekundników - żółtych strzałek z czerwonym grotem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś miał na zbyciu to chętnie kupie złotą kopertę typu krab, wraz z koronką, w jak najlepszym stanie. Podziękuję również za jakiekolwiek "tropy" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś z kolegów ma na sprzedaż werk Rodiny z kompletną sekcją automatu? Bardzo chętnie nabyłbym taki mechanizm. (i tak przy okazji może ma ktoś ten wspominany wcześniej kirowski sekundnik ze strzałką?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma może ktoś złoconą kopertę do pobiedy z centralną sekundą 33mm szerokości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam ciekawych Raket, chętnie oddam za nie inne moje zegarki.

zdjecie.jpg

Wymienie na: całe, tarcze, mechanizmy, zainteresowani na PW lub: [email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nie sprzedały mi się na alledrogo dwie Rakiety, także obniżam ceny, kto chętny proszę o PW.

1. Rakieta automat http://allegro.pl/rakieta-automatic-2627-h-piekna-i3020338393.html cena 100 zł

2. Rakieta World Time http://allegro.pl/rakieta-world-time-unikat-i3020283457.html cena 100 zł

W cenie zawarta jest wysyłka listem poleconym priorytetowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Witam, kupię radziecki/rosyjski zegarek z naciągiem automatycznym w cenie DO 50ZŁ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.