Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

uniknąć zwłaszcza jeśli chodzi o nowych kolegów i unikniemy nieporozumień.

Edit

Nadal twierdzę że 50 postów upoważniających do sprzedaży na bazarku nie jest żadnym wymogiem regulaminowym dającym bezpieczeństwo transakcji.

niestety forum nie zapewnia bezpieczeństwa transakcji bo nie do tego jest stworzone. Jeżeli ktoś się obawia to zawsze można się umówić na wystawienia na allegro, odbiór przez znajomego, zaprzyjaźnionego i pewnego forumowicza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sorki za OT ale sami trochę prowokujemy takie sytuacje jak z tym Buranem.

Chcę tylko zwrócić uwagę że stwierdzenia typu "kupę :) kasy to zależy dla kogo. Buran w stanie nos myślę że więcej niż 0.5k nie jest wart " dla większości z nas są jasne i ja rozumie przez to że NOS z papierami i pudełkiem może być wart dla kogoś nawet do 500zł

Może owszem. Ale ten prezentowany IMO nie jest NOS i jego wartość jest dużo niższa.

Niemniej jednak kolega posiadacz myśli że drugi kolega sprawił mu prezent za kilka tysięcy i niestety szybko się rozczarowuje. Za tego Burana na pw cena jaką usłyszałem to było minimum 400zł . Nie dyskutowałem, podziękowałem. Teraz jest już 350zł W pewnym sensie pisząc pw z pytaniem o cenę też daję pewnego rodzaju odpowiedź w sądażu.

Starajmy się tego uniknąć zwłaszcza jeśli chodzi o nowych kolegów i unikniemy nieporozumień.

Edit

Nadal twierdzę że 50 postów upoważniających do sprzedaży na bazarku nie jest żadnym wymogiem regulaminowym dającym bezpieczeństwo transakcji.

Bardzo dziękuję...

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana tematu ;)

Kupię amfibię- najchętniej beczkę lub ośmiokątną.

EDYTA: oczywiście wyłącznie "сделано в СССР" -_-

DRUGA EDYTA: Daktarin- jeśli nie sprzedasz tej amfy z brązowa tarczą- to ja chętnie ja wezmę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny model. Zegarek nazywa się Mołnia. Wyprodukowany w latach 50-tych. Pokaż zdjęcie mechanizmu. Jest na nim wybita dokładna data produkcji. Kwartał i rok. Mechanizm to klasyka - 3602. Bardzo dobry i solidny. W Twoim zegarku zapewne jeszcze z tych ładnie zdobionych :)

Jeśli Cie nikt nie poratuje, to chyba najlepiej szukać jakiegoś złomka na allegro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buran zostaje ze mną. Nie sprzedaję go.

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie zamienię takie oto slavki (zakupione na forum dawno temu, nieużywane stały na ekspozytorze ale z moich obserwacji wynika, że na dokłądnym chodzie). Najchętniej na jakąś rakietkę lub wostoczka lub co kto ma ciekawego - szczegóły na PW poproszę.

Edit: poszły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek326 bardzo ładna ta molnia . gratuluje . Jeśli go oddasz do zegarmistrza na pewno od razu wstawi nowe pleksi . A co do renowacji to wiadomo ze każda taka operacja to nieodwracalny proces po którym zegarek będzie wyglądał jak nowy ale nie jak oryginał. Lepiej zostawić tak jak jest bo kieszonka wygląda bardzo dobrze. Samo wymycie koperty i wymiana pleksi potrafi zdziałać cuda.

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Treevillem, jak ją dopieścisz to jej nie poznasz. Piękna Mołnia, gratuluję, zresztą sam szukam takiej w dobrym stanie i w przystępnej cenie. Zresztą to chyba jedyna radziecka kieszonka, którą chciałbym mieć, a na pewno nr 1 na mojej liście ;), jeszcze raz gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny model. Zegarek nazywa się Mołnia. Wyprodukowany w latach 50-tych. Pokaż zdjęcie mechanizmu. Jest na nim wybita dokładna data produkcji. Kwartał i rok. Mechanizm to klasyka - 3602. Bardzo dobry i solidny. W Twoim zegarku zapewne jeszcze z tych ładnie zdobionych :)

Jeśli Cie nikt nie poratuje, to chyba najlepiej szukać jakiegoś złomka na allegro...

Myslisz że 3602? Nie 3601?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię Komandirskiego lub Amfibie w dobrym stanie : ) . rozpatrzę wszystkie propozycję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję doprowadzić do stanu używalności trzy Poljoty dlatego moja prośba jest takaże gdyby ktoś posiadał i chciał wymienić na bilety NBP to poszukuję:

1 szkło do ufo

2 szkło do stadiona

3 wskazówki do 55g

post-47356-0-62325900-1365777339_thumb.jpg

Zdjęcie z sieci.

Wszystkich zasobnych w powyzsze elementy zapraszam na pw

ufo.bmp

untitled.bmp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rk7000 możesz mieć rację, co do tej Mołni. Zważywszy na wiek zegarka może być 3601 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupie sprawny mechanizm do Kamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki_man - pierwsza slava to składak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A toś mnie teraz ucieszył :( bo od szacownej osoby wtedy nabyłem. Co z tą sławką nie tak?

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dni tygodnia napisane cyrylicą, a napisy na tarczy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję Rakiety Big Zero. Jeśli ktoś ma i chciałby sprzedać, to niech napisze do mnie z ofertą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Mam możliwość załatwienia oryginalnych rosyjskich pozłacanych bransolet zegarkowych. Sam takie użytkuję i jestem bardzo zadowolony (mój zegarmistrz wyprzedaje stare zapasy), czy byłby ktoś chętny? Jutro dodam przykładowe zdjęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-57308-0-30100400-1365829537_thumb.jpegKupię taką rakietę z samolotem na 12:) it's beautiful

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.