Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam

Zamienie lub sprzedam

Na chodzie, ale spieszy:

Poljot Sputnik (bez paska)

Sprawny, ale śpieszy (10-15 minut na dobę [nie sprawdzałem dokładnie, dzisiaj zobaczę to dopiszę]). Czyli do lekkiej regulacji.

Zamienie! Najbardziej podobają mi się "garniturowce", ale każdą propozycję rozważę.

Zegareczek jest w naprawdę fajnym stanie, zdjęcia są w makro, więc uwydatnia się każda wada.

Tarcza lekko zabrudzona, widoczne napisy.

Koperta jest w niezłym stanie - z odległości "spradzania godziny" te ubytki nie są widoczne.

Podobno oryginalne wskazówki.

Koronka chyba nie jest oryginalna!

ZDJĘCIA:

9501759.jpg

9501766.jpg

9501779.jpg

9501781.jpg

EDIT: Na allegro, ma inną wskazówkę i oryginalną koronkę, czyli mój ma chyba nieoryginalny sekundnik!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam

Zamienie lub sprzedam

Na chodzie, ale spieszy:

Poljot Sputnik (bez paska)

Sprawny, ale śpieszy (10-15 minut na dobę [nie sprawdzałem dokładnie, dzisiaj zobaczę to dopiszę]). Czyli do lekkiej regulacji.

Zamienie! Najbardziej podobają mi się "garniturowce", ale każdą propozycję rozważę.

Zegareczek jest w naprawdę fajnym stanie, zdjęcia są w makro, więc uwydatnia się każda wada.

Tarcza lekko zabrudzona, widoczne napisy.

Koperta jest w niezłym stanie - z odległości "spradzania godziny" te ubytki nie są widoczne.

Podobno oryginalne wskazówki.

Koronka chyba nie jest oryginalna!

ZDJĘCIA:

9501759.jpg

9501766.jpg

9501779.jpg

9501781.jpg

EDIT: Na allegro, ma inną wskazówkę i oryginalną koronkę, czyli mój ma chyba nieoryginalny sekundnik!!

Nie widać zdjęć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łucze Bialorus / nie sprawne ( nie chce mi się sprawdzać )... cena z wysyłką po 19 zł. kolejna sztuka 15

post-41508-0-83953300-1388945315_thumb.jpg

plastikowy vostok ( nie sprawny , wyłamanie przy teleskopie - do naprawny) z wysyłką 25 zł.

post-41508-0-51480000-1388945534_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię Poljota 55g w rozsądnej cenie czyli do maks.150 zł, w ładnym stanie wizualnym (oczywiście zdaję sobie sprawę że w tej cenie NOS nie kupię). Uwaga sprawa jest pilna, zegarek ma być prezentem dla osoby która sobie takowego upatrzyła, tak więc oferta jest ważna do końca jutrzejszego dnia tj. 6 stycznia. Po tym czasie będę zmuszony zdecydować się na inny zegarek.

Może ktoś ma akurat na zbyciu, jakby co proszę pisać na priv. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam tarczy do tego sikora, oferty na priv.

post-61730-0-98369000-1388958101.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię starego Sputnika na chodzie. Najlepiej z taką tarczą: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/47/68/83/3847688355 i w dobrym stanie.

Szkoda, że nie zauważyłem twojego ogłoszenia wcześniej RLW :/

Hej, mój Sputnik chyba nie spełniał Twoich wymagań. (koperta zmęczona życiem, tarcza zabrudzona, koronka nie oryginalna, sekundnik tez choć ciekawi mnie z jakiego zegarka pochodzi). Za to zegarek chodzi punktualnie :D. Jak będę u rodziny to odwiedzę takiego starego zegarmistrza w rozpadającym się baraku co ma całe szuflady starych zegarków jak będzie miał Sputnika to go odkupię i wrzucę na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mój Sputnik chyba nie spełniał Twoich wymagań. (koperta zmęczona życiem, tarcza zabrudzona, koronka nie oryginalna, sekundnik tez choć ciekawi mnie z jakiego zegarka pochodzi). Za to zegarek chodzi punktualnie :D. Jak będę u rodziny to odwiedzę takiego starego zegarmistrza w rozpadającym się baraku co ma całe szuflady starych zegarków jak będzie miał Sputnika to go odkupię i wrzucę na forum.

Kupiłem przed chwilą Sputniczka od innego użytkownika, ale kolejnym nie pogardzę.

Będę czekał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię rakietę automat. Stan obojętny, byle mechanizm działał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Czyżbyś jednak wtopił z tym automatem z allegro? Będę się rozglądać, ale nie bez przyczyny robią podróbki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekam jeszcze i zobaczę jak przyjdzie, ale już zaczynam szukać w razie czego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedam Łucza, z Allegro, na chodzie, ale nie sprawdzałam dokładności

Zdjęcia

kupiłam za 91 zł, nie wiem ile jest wart, przyjmę propozycje cenowe :) Sprzedaję, bo jakos mi nie leży kolor tarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, wiem, ale jak napiszę,że 90 z wysyłką to może mnie wyśmiejecie, ze za dużo? to ok, 90 zł z wysyłką, mozliwe negocjacje na priv :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniam sposób ekspozycji mojej kolekcji. Z systemu stojaczkowego przechodzę na system wisząco-gablotowy. Z tego względu mam do sprzedania sporo plastikowych stojaczków. Sprzedaję je w kompletach po 20 sztuk. Takich kompletów mam 8 i jeden komplet sprzedaję w cenie 12 zł.
Mam też dużo nowych pasków skórzanych (16 i 18 mm, czarne i brązowe).

stojak.JPG

EDIT:

wysyłka 9zł (poczta Polska lub Paczkomat)

Z paskami się wstrzymuję kilka dni póki ich nie policzę, a będzie ich chyba ze 300.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam zegarek wostok komandirski i pobiedę z lat 50tych. Ceny bardzo atrakcyjne- komandir 120, pobieda- 35. Zainteresowani proszeni o wiadomość na PW. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Sprzedam zegarek wostok komandirski i pobiedę z lat 50tych. Ceny bardzo atrakcyjne- komandir 120, pobieda- 35. Zainteresowani proszeni o wiadomość na PW. 

Właśnie takiego komandira poszukuje, ale z niebieskim ringiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię pilnie wskazowkę godzinową lub cały komplet do takiej pobiedy:

post-60883-0-34356500-1389205807_thumb.jpeg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że oferta nieaktualna, bo fotek nie widzę? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby Ci to ładnie powiedzieć.. :)

Kolega nie był łaskawy zamieścić zdjęć :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To skąd D@dik wiedział o którego komandira chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba była ironia.

Bo tamten post tego Poznaniaczka, w takiej formule, to murowany kandydat na najgłupszy post miesiąca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.