Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam koperty do dużej lodówki, pozłacanej, w przyzwoitym stanie. Albo jakiegoś trupa byle z ładną kopertą.

Zegarki radzieckie - dobre i tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam koperty lub plastikowego ringu do poljota diver 

gallery_60023_1763_105903.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie jak powinno wyglądać oryginalne szkiełko do Poljota 55g (np. zdjęcie z profilu  :) ). Drugie pytanie z tych raczej retorycznych : szukam oryginalnego szkiełka do cieńkiego poljota 23 kam de luxa/łucza 23 "de luxa"/ sekondy de lux (mam nadzieję, że wymiar wszystkich jest taki sam).

Pozdrawiam

Takie oto szkiełka są oryginały do 55g, stare zapasy jeszcze ;)

post-77386-0-31135700-1469552827_thumb.jpg

post-77386-0-55616100-1469552839_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie oto szkiełka są oryginały do 55g, stare zapasy jeszcze ;)

Wezmę jedno ;)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie w przyszly poniedzialek przylatuje do ojczyzny i bende mial do sprzedania taki zestawik.

Molnia z ciemno bordowa tarcza,na czesci albo naprawy (balans do wymiany).

Poljot budzik to samo (chyba wlos).

Nastepny Poljot w dobrym stanie,dzialajacy ale chyba wskazowki nie oryginalne.

W&CM dziala ale podczas nakrecania sprezyna robi pstryk (nie wiem jak to okreslic).

Slava BRIZ automat na dobrym chodzie,tarcza na godzinie jedenastej ma odprysk.

Chrono SEKONDA.Po lekkim potrzasnieciu rusza i chodzi jakas minue (i mala i duza sekunda).Koperta i dekiel raczej do wymiany,tarcza i wskazowki w bardzo dobrym stanie.

Do zestawu dodam Amfibie ARABKE do odratowania,ma zardzewiale wskazowki i troche tej rdzy jest na tarczy ale mysle ze do doczyszczenia,zegarek chodzi ale czesto sie zatrzymuje.(Zostawil bym ja sobie ale juz taka mam w kolekcji)

Cena za wszystkie dla forumowiczow 350zl bez mozliwosci negocjacji.

Wolal bym odbior osobisty.W poniedzialek okolo godz.19 00 jestem na Okeciu,albo dzien pozniej Bialystok.

Nadal aktualne.Pierwszenstwo dla odbioru osobistego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez..... :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przypomnę sie.

Marzy mi się aby sprawić sobie na ten jak ważny jubileusz (40) szturmańskiego lub jakieś inne chrono na 3133. Zlitujcie się !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 33 tez kupie  wiadomość fotki ceny pw 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sprzedaż idzie kilka bransoletek, leżą i się kurzą, gdyż nie lubię. Każda w cenie 20 PLN już z wysyłką oprócz srebrnej - 50 PLN z wysyłką. Jeżeli ktoś ma inne propozycje zapraszam na PW :)

post-81866-0-29202600-1469559171_thumb.jpg

post-81866-0-25299800-1469559204_thumb.jpg

Aha, ostatnia jest rozłączona, nie posiadam teleskopu 16mm.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć kupię beczkę, amfibię beczkę taką z łopatami najchętniej i nie sektorówkę. Takie życzenia

Wymacane na szybie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przypomnę sie.

Marzy mi się aby sprawić sobie na ten jak ważny jubileusz (40) szturmańskiego lub jakieś inne chrono na 3133. Zlitujcie się !

Ciężko wyrwać coś ostatnio. Ceny poszybowały w górę i jak się coś pojawi to znika szybko. Ja swojego poljota 3133 kupiłem za 650 zł jakiś miesiąc temu i jestem zadowolony. Ustaw alerty googla, może ustrzelisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne porządki. Fioletowy / granatowy Łucz czyszczony, smarowany i regulowany jakieś 3 miesiące temu, nie noszony po tym czasie. Koperta przyzwoita bez przetarć, ale z minimalnymi wżerami, tarcza również - jedynie przetarcie farby nad 5tą. Przyzwoity chód, nowe szkło (bez rys, trochę paprochów pod szkłem), ale dosyć wysokie. Sprzedaję bez paska.

Cena 80 zł z wliczoną przesyłką poleconą priorytetową.

DSC_0236.jpg
DSC_0239.jpg
DSC_0240.jpg

Obcenka Poljota Automata :)

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/13244-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99-oddam/page-730?do=findComment&comment=1782420

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten ze Szczecina to blisko mnie jakbyco:) :) mogę wspomóc obejrzeniem :) sprawdzić czy wszystko działa. Ale ktoś mi kiedyś powiedział że z te koperty szybko gubią powłokę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek jest na naszym bazarku sprzedający kifraniu - zegarek kiedyś był mój

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne dwa szukają nowego właściciela :)

1. Rzadka uszata Rakieta. Po czyszczeniu, smarowaniu i regulacji ok tygodnia temu. Tarcza całkiem ładna, ale ma ciemniejsze kropki - widoczne na zdjęciach. Koperta z widocznymi przetarciami na całości, ale wszystko w oryginalne, nowe szkło.

REALIZACJA

DSC_0241.jpg
DSC_0242.jpg
DSC_0243.jpg
DSC_0244.jpg

2. Kolejny dosyć rzadki. Tym razem Łucz 23 kamienie. Koperta AU10 z wżerami i przetarciami złocenia. Zegarek odebrany z czyszczenia i regulacji kilka dni temu. Oryginalne płaskie szkło. Tarcza posiada widoczne odbarwienia po lewej i prawej stronie, dodatkowo rysę na wysokości godz. 3

REALIZACJA

DSC_0245.jpg
DSC_0246.jpg
DSC_0247.jpg

Ewentualnych zainteresowanych zapraszam na PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slava lodówka i Poljot stadion

Cześć szukam szkiełka do zegarków jak wyżej wymienionych. Można kontaktować się ze mną pod numerem telefonu 604264844 pzdr!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię RAKIETĘ BIG ZERO lub zamienię się . Proponuję amfę beczkę oraz poljot budzik złocony... Pozdrawiam :) Wolę jednak pakupić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.