Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LukasS

Tissot v Atlantic v Roamer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość feleksc

BRAWO G-MAN ale mu napisales!!!hahahahaha VIVA G-SHOCK-i :D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

Tissot v Atlantic v Roamer pobity przez G-shock-a !!!! :D:D:D acha Q&Q nie kupisz w kiosku,a moze g-shocki tez tam widziales?to juz wiem czemu ci sie nie podobają :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość G-MAN

Kolego LukaS powiem ci ze na każde z twoich pytań odpowiedziałem

NIEEEEEEEEEE! :twisted:

Powiedziałeś:

Być może jest to prawda. Każdy zegarek jeżeli pokazuje prawidłowo czas, nie psuje się i podoba się właścicielowi to jest "dobry". Ale chodzi jeszcze o markę.

Aco CASIO G-SHOCK to nie jest marka!!! :twisted:

I bez problemu da się go założyć do garnituru! :twisted:

jeśli jest tak jak mówił feleksc to ja tez wiem czemu ci się nie podobają

(hahahahaha :D:D:D:D ) . zareagowałeś w tej sytuacji jak mój kolega który znalazł samego rolexa! :shock: ciekawi mnie jak on zareaguje gdy się dowie o nim prawdy hahahha :D

Tissotvatlanticvroamer pobity przez G-SHOCK'A i tak jest będzie i musi być!! vivaaaaaaaaaa G-SHOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tissotvatlanticvroamer pobity przez G-SHOCK'A i tak jest będzie i musi być!! vivaaaaaaaaaa G-SHOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MasterFan miałeś rację z tym loooooz'em. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość G-MAN

No chyba tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

no to dobrze lukasS ze sie wyluzowałes tylko jeszcze ci brakuje tych fajnych modnych spodenek z krokiem w kolanach,ale niech ci bedzie tak trzymaj :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość G-MAN
no to dobrze lukasS ze sie wyluzowałes tylko jeszcze ci brakuje tych fajnych modnych spodenek z krokiem w kolanach,ale niech ci bedzie tak trzymaj :D:D:D

Od tego się zaczyna! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem te cuda (Tissot, Roamer, Atlantic)

I jedno jest pewne, w "teście na urodę" zwyzcięzca jest bezapelacyjny:

...a jest nim... ATLANTIC.

Jestem zachwycony pięknem tego zegarka. (internetowe zdjęcia kłamią)

Więc mimo, że większość z Was twierdzi, że Atlantic jest "najgorszą" firmą z tych, które brałam pod uwagę, to ja zdecyduje się właśnie na niego.

Tylko coś będzie trzeba zrobić z paskiem. Jest za duży. (ale chudy jestem :D ) Nie wiem czy wystarczy dorobienie kolejnej dziurki, czy konieczne będzie jakieś jego skrócenie :D

Więc odliczam dni, do momentu gdy będę go miał. :D

aha: i świetna jest ta "bondowska" OMEGA- 7700zł. - co tam :D

to cudo też dziś widziałem:

17260ef3633d9741274cf9d835e90f53_od.jpg

...a pomyśleć, że pare tygodni temu kompletnie mnie nie obchodziło jaki się ma zegarek, ale to się zmieniło od obejrzenia pewnego programu w TVN24 :D

p.s.

G-MAN: wiadziałem nawet dziś G-SHOCKI, ale powstrzymam się od komentarza, aby Cię nie ranić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Więc mimo, że większość z Was twierdzi, że Atlantic jest "najgorszą" firmą z tych, które brałam pod uwagę, to ja zdecyduje się właśnie na niego.

No i to mi się podoba - decyzja z jajami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samodzielna decyzja - i bdb!!! Przynajmniej nie będziesz miał do nikogo z nas ewentualnych pretensji :wink: :wink: :D Gratulacje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a te nowe zdjęcia to a propos tego co napisał ML:

Zdaje się, że Lukas przechodzi typową drogę: od aktualnych możliwości, do możliwości przyszłych Powodzenia.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ukrywam, że trochę w głowie namieszał mi jeszcze ten:

05.jpg

"na żywo" także wygląda bosko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Longines nie wymaga komentarza, klasyka i prostota piękna zarazem :!:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Longines nie wymaga komentarza, klasyka i prostota piękna zarazem :!:

Marcin

No właśnie. A porównaj go wizualnie z tym Roamerem powyżej.

Klony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...zdecydowanie TISSOT!!!

Pozdrawiam

Jarosław Urbanowicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oglądałem te cuda (Tissot, Roamer, Atlantic)

I jedno jest pewne, w "teście na urodę" zwyzcięzca jest bezapelacyjny:

...a jest nim... ATLANTIC.

Jestem zachwycony pięknem tego zegarka. (internetowe zdjęcia kłamią)

He, mowilem - zadecyduje test nadgarstkowy :!:

Swietny wybor, gratuluje :D

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

O widzę, że pojechałeś też z IWC. Właśnie ten zegarek mam dzisiaj na łapie. Jest to mój pierwszy zegarek mechaniczny więc mam do niego szczególne podejście. Wcześniej miałem kwarcowego Frederique Constant i sprzedałem go na Allegro za około 500 zł. Nie wszystko więc stracone, może jednak kupisz czasomierz ten, który podoba się Tobie najbardziej. Lepiej z zakupem zegarków się nie spieszyć, chyba, ze już coś do tego momentu nabyłeś. Jeżeli jednak zdecydujesz się ma zakup z drugiej ręki, to zwróć uwagę na certyfikat autentyczności, bo każdy oryginalny czasomierz FC jest w taki certyfikat wyposażany. Zegarek powinien też posiadać pełną dokumentację.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To widzę, że mamy podobny gust:)

Ale na tym podobieństwa się kończą. Gdybym ja miał na ręce IWC to bałbym się z nim z domu wyjść, żeby mi ręki nie ucięli.

Poza tym nic bym nie robił tylko sprawdzał czy on wciąż jest, czy się nie odpiął, czy nie spadł, czy nie ukradli itp. (ech... koszmar takie życie :D )

Mariusz nie masz takich nawyków? Poważnie pytam.

Nie, nic jeszcze nie kupiłem.

Musi być nowy. Wolę coś gorszej jakości, ale nowe, niż coś lepszego, ale używane (taki mam charakter).

OK. Ogłaszam dogrywkę. Do drugiej tury przechodzą:

50340-21_953.jpg

oraz

05.jpg

...ale Wy i tak mi już nie pomożecie, muszę sam zdecydować.

Atlantic jest piękny, ale boję się, że jak wejdę do sklepu i zobaczę dokładnie tego Roamera, to wszystko mi się namiesza:(

(on mi przypomina tego Longines'a)

ceny: A: 500, R: 570

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To ja zaproponuję inne rozwiązanie - Maurice Lacroix z drugiej ręki :?:, a napisałeś, że zegarek ma być nowy. Też tak mam, ale można próbować negocjować cenę. Mnie udało się trochę na IWC wynegocjować dzieki czemu zaoszczędziłem parę złociszy.

Gdybym ja miał na ręce IWC to bałbym się z nim z domu wyjść, żeby mi ręki nie ucięli.

Poza tym nic bym nie robił tylko sprawdzał czy on wciąż jest, czy się nie odpiął, czy nie spadł, czy nie ukradli itp. (ech... koszmar takie życie :D )

Mariusz nie masz takich nawyków? Poważnie pytam.

:D Aż tak źle to nie jest, chociaż trzeba uważać. Niestety, nie tak dawno miałem dość niemiłą sytuację, bo jakiś skur.... (musiałem wykropkować) chciał mi "skroić" ten zegarek. Nieźle się musiałem wtedy zagotować, bo kolesiowi połamałem nos. Oczywiście z moim IWC jest wszystko w porządku. Co zrobić, takie czasy, że na meneli trzeba uważać.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock:

Mariusz, czyżby Twój emblemat nie był przypadkowy :?: :twisted:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Co mam Ci Marcin odpowiedzieć. Ty byś inaczej postąpił będąc na moimi miejscu :?:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.