shizofremia 505 #851 Napisano 19 Lipca 2024 Ja sie zastanawiam między GPW 1000 a 2000 🤔 Ale ładniejszy GPW 1000 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 47920 #852 Napisano 22 Lipca 2024 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8667 #853 Napisano 22 Lipca 2024 Dzisiaj chyba dzień GPW😃 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 47920 #854 Napisano 22 Lipca 2024 Dzisiaj chyba dzień GPW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 505 #855 Napisano 16 Sierpnia 2024 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8667 #856 Napisano 4 Września 2024 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8667 #857 Napisano 25 Lutego 2025 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10132 #858 Napisano 20 Grudnia 2025 GPW-1000T-1A. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13040 #859 Napisano 8 Lutego 9 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 5495 #860 Napisano 11 Lutego (edytowane) Nieaktualne 🙂 Nie ma ktoś może w planach pozbyć się swojego GPW-1000 ? oglądam i oglądam i może bym się przymierzył. Ostatnio był na OłX ładny w moich niebieskich ulubionych barwach ale za nim się obejrzałem zbił cenę i zniknął Dajcie jakieś fotki swoich zegareczków zobaczymy o czym mowa i na co można patrzeć. Dzięki! Edytowane 15 Kwietnia przez G-szok 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 47920 #861 Napisano 26 Lutego 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 5495 #862 Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Nowy w klubie 🙂 jeszcze wschodem pachnie 😉 Edytowane 14 Kwietnia przez G-szok 7 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 47920 #863 Napisano 15 Kwietnia Nowy w klubie jeszcze wschodem pachnie Szczere gratulacje - za zegarek i konsekwencję w dążeniu do celu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 5495 #864 Napisano 15 Kwietnia 1 hour ago, alpaczino said: Szczere gratulacje - za zegarek i konsekwencję w dążeniu do celu. Dziękuję. Mocno się zmotywowałem zmianą i musiałem też sporo sprzedać aby kupić nowe - co jakkolwiek brzmi śmiesznie, nie było łatwo oddać. Strachu też co nie miara bo nigdy nie wiesz czy cegła nie przyjdzie 🙂 ale warte to było, a najlepsze jeszcze w drodze 😉 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 5495 #865 Napisano Czwartek o 07:16 Rodzinka się powiększa 🙂 6 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 47920 #866 Napisano Czwartek o 13:28 Rodzinka się powiększa Gratulacje. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 5495 #867 Napisano Piątek o 09:47 (edytowane) 21 hours ago, alpaczino said: Gratulacje. Dzięki choć muszę przyznać, że zdecydowałem na ten moment, że złoty nie zostanie - kupiłem go w opisie stan bardzo dobry, ale przyjechał idealny, w komplecie ze wszystkimi dokumentami, ulotką, zawieszka, dwoma pudełkami itd, a sam zegarek jeszcze z foliami na szlufce, deklu, bez najmniejszego śladu. Jest nienoszony i w perfekcyjnym sklepowym stanie. Pudełko wewnątrz i poduszka ma jakieś ślady - zadrapanie tylko. Dla mnie niestety oznacza to, że nie będe go chciał nosić, bo będzie mi szkoda ... dziwne wiem ale może ktoś będzie chciał wrzucić go na lata do kolekcji też dalej. Wychodzę z założenia że trzeba się dzielić, dużo zegarków naprawiłem, odnowiłem i dały komuś radość w dobrej cenie. Stąd on będzie wystawiony na sprzedaż, nie mam serca i nie lubię martwić się nosząc zegarek, że coś gdzieś zadrapałem. A taki model teraz w stanie nowym to już rzadkość. Zrobię sobie kilka zdjęć jeszcze, ale decyzję raczej nie zmienię i nie zostanie. Czarny jest używany zostaje do noszenia tylko z paska musze sciagnac ta dziwna warstwe ktora popekala na gorze, polubiłem się generalnie z GPW modelami, a ten mimo tego złota kipiącego, nosiłbym chętnie, robi to absurdalne wrażenie w połączeniu z rozmiarem zegarka. A kupiłem też mtg którego chciałem długo, GW-A1100 o którego istnieniu nie wiedziałem, ale trafiłem na ofertę i kupiłem przypadkiem - długa historia 🙂 także jest co nosić. Edytowane Piątek o 10:59 przez G-szok 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach