Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jaroslaw Jerry Esowy

co zamiast cyfrowego G Shocka

Rekomendowane odpowiedzi

Poniewaz cyfrowo analogowe G mnie nie przekonuja w budzecie do 400 pln znalazem serie shock od timexa i zastanawiam sie nad tym - ktory?

7a64db7cb28165e8793176e1c4d0f28a.jpg15d8b57af0c1a4f2a206bca07e343826.jpgf4f3f2a8123916540e45c1669f890ab7.jpg a tak swieci czego brak mi w G Shockach

091e40fc610985fcf685662435a7b359.jpg

Bedze Pan zadowolony? Zegarki mowki na fwarancji w cenie 200- 250 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie zastanawiam.

Wyglad ok (choc ten zewn. pierscien wyglada mi na plastikowy).

Tyle ze wszyscy twierdza, ze co g-shock to g-shock (przynajmniej w sensie trwalosci).

Tez sie zastanawiam.

Wyglad ok (choc ten zewn. pierscien wyglada mi na plastikowy).

Tyle ze wszyscy twierdza, ze co g-shock to g-shock (przynajmniej w sensie trwalosci).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T Atomicus, mi się podoba, że tak się mocno zastanawiasz. Jak coś kupisz to na pewno będzie to przemyślany zakup. Ja tam wprawdzie uważam, że G-Shock to G-Shock, ale przyznam sie, że Timexa nigdy nie miałem. I organoleptycznie nic w temacie Timexow nie jestem w stanie potwierdzić ani zaprzeczyć. Za to design wielu modeli mają super, jak jest z trwałością nie mam pojęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem w rękach pierwszego z lewej, zupełnie przyzwoity.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.