Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

CipherDog

.... JAK W SZWAJCARSKIM ZEGARKU ?

Rekomendowane odpowiedzi

A na koniec (co obiecuję) żeby wszyscy mieli jeszcze do kompletu stanowisko Eposa w tej sprawie - dokładnie napisze jaką otrzymałem odpowiedź na mój list.

Żeby nie robić całkiem prywatnej jak widzę szarpaniny.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie co ja mogę kombinować. gdyby przyszedł zegarek wadliwy, po prostu zostałby bez słowa naprawiony. Przyszedł zegarek ok, co widać na zdjęciach, to się pytam czego ty chcesz???

Nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Żeby było dobrze? Jest dobrze. Ja tu wady nie widzę.

Ty robisz z pierdoły problem życia i śmierci. Obrażasz ludzi, którym co najwyżej mógłbyś buty szczoteczką szorować.

Miałeś problem trzeba było zadzwonić, a nie publicznie obrażać ludzi, którym co najwyżej mógłbyś buty szczoteczką szorować.

Tym bardziej, że problem jest śmieszny o ile w ogóle jest.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu zamiast odpowiedzi na proste pytanie Ty coraz niższym lotem .... zajmujesz sie szczotkowaniem.

Szkoda, naprawdę szkoda

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się zastanów. Nazywasz ludzi w EPOSie , Tissocie flejtuchami etc., jeszcze dużymi literami. Odsyłasz zegarek. Patrzę na niego drugi dzień i wszystko jest ok. Są zdjęcia. Nie wymyśliłem tego. Chcesz zdjęcia z dzisiaj?

Wymyślasz historie o samo przestawianiu się wskazówek. Litości.

Czy wszystkie życiowe problemy rozwiązujesz publicznie?

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miałeś problem trzeba było zadzwonić, a nie publicznie obrażać ludzi, którym co najwyżej mógłbyś buty szczoteczką szorować.

Tym bardziej, że problem jest śmieszny o ile w ogóle jest.

Aha to teraz już tylko jak chwalimy sie to na forum a jak jest problem to lepiej telefon...

Tu wielu klubowiczów szczególnie tych młodszych chciałoby widzieć nie tylko jak wszystko jest zawsze super ale także tę druga stronę czyli na przykład reklamacje.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sam się zastanów. Nazywasz ludzi w EPOSie , Tissocie flejtuchami etc., jeszcze dużymi literami. Odsyłasz zegarek. Patrzę na niego drugi dzień i wszystko jest ok. Są zdjęcia. Nie wymyśliłem tego. Chcesz zdjęcia z dzisiaj?

Wymyślasz historie o samo przestawianiu się wskazówek. Litości.

Czy wszystkie życiowe problemy rozwiązujesz publicznie?

Nie, chcę zdjęcia dokładnie te które sam wkleiłem i które Ty oglądałeś.

Jeśli nic nie robiłeś to właśnie te chcę.

Cały ten szarpany idiotyczny wątek z dzisiaj Ty zacząłeś. A po co ??

Już pisałem że nie rozumiem jak Ty chcesz obronić Twoje racje - chyba tylko tymi niewyszukanymi docinkami w stylu szczotkowania nutów komuś z kim nigdy nie miałem nic wspólnego - zupełnie bez sensu.

I nie czepiaj sie tych moich flejtuchów bo to nie ma nic wspólnego ze stanem zegarka tylko z moja opinia na temat tej niedoróbki. Może i jest przesadna ale jak do teraz wciąż mi ja tylko potwierdzasz.

Bdziemy dalej sie zagryzać czy może masz inne propozycje.

Pwenie jak zwykle nie odpowiesz tylko napiszesz mi na przykład o tym że komuś pies zachorował albo coś innego na dowód swoich racji.

A może zwrot ...... ?? w końcu zegarek mam 3 tygodnie --- jest piękny i szkoda ale jeśli taka jest jego niepisana uroda i bedą mi sie różnie ustawiac te wskazówki raz tak a raz inaczej to cóz robić z takim czymś ?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ustawiac te wskazówki raz tak a raz inaczej to cóz robić z takim czymś ?
A niby jakim cudem.

Zacząłem watek, bo wczoraj otrzymałem zegarek w pełni sprawny od Ciebie i chciałem to pokazać tym którzy uważaja EPOSa za flejtucha.

Nie rozumiem po co pytasz co robimy, skoro dokładnie 12 godzin temu to ustaliliśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A niby jakim cudem

ano właśnie chodzi o tak zwane cudowne przejście z ustawień na moich zdjęciach do ustawień na Twoich zdjęciach.

Skoro nic nie było poprawiane to albo cud albo będzie mi tak sie robiło samo czego właśnie chcę uniknąć.

Dla ułatwienia dodam że te zdjęcia sa w tym wątku. Popatrz sam.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty dalej nie rozumiesz. W wątku, który założyłeś chodzi o niechlujstwo przy zakładaniu wskazówek. Tu nie ma nic do rzeczy, czy zegarek ma wadę, czy nie. To sprawdzi zegarmistrz i to uzgodniliśmy wczoraj.

Chodzi o to , czy problem , który u ciebie sie pojawił wynika z niechlujstwa w EPOSie. Jesli na moich zdjęciach zegarek ma dobrze ustawione wskazówki, to znaczy, ze tak zostały zalożone w EPOSie. Jeśli się przestawiają, jest to wina werku i nie ma to nic wspólnego z niechlujstwem osoby zakładającej wskazówki.

.... a ty dalej swoje ..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jesli na moich zdjęciach zegarek ma dobrze ustawione wskazówki, to znaczy, ze tak zostały zalożone w EPOSie.

Przepraszam bardzo ale jeśli na Twoich zdjęciach wskazówki sa dobrze założone to świadczy to tylko i wyłącznie o tym że robiłeś swoje zdjęcia wtedy gdy zegarek miał dobrze założone wskazówki.

Podobnie jest z moimi zdjęciami - robiłem je wtedy gdy wskazówki były źle założone.

A problem właśnie dotyczy tylko tego że dla Ciebie nie ma nic do zrobienia i zadajesz pytania - co mam zrobić skoro wszystko jest dobrze.

Zaś moje krytyczne podejście do firmy Epos za to że mam właśnie takie teraz problemy jest może i przesadne i to już dawno napisałem. Ale to nie zmienia nic w zegarku.

Nie chcę żebyś zmieniał zdania o Eposie

chcę żebyś naprawił mi zegarek i tylko o tym rozmawiamy.

zmień werk, zmień pasek, zmień co chcesz tylko napraw mi zegarek.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli wada zostanie stwierdzona, zostanie usunięta, to oczywiste.

Widzę, ze jednak dalej nie rozumiesz.... brak mi słów.

Czy na codzień też masz w zwyczaju obrażać ludzi bez powodu od tak i przechodzić do porządku dziennego jak gdyby nic.

Nie chcę żebyś zmieniał zdania o Eposie

Nie bądź śmieszny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przypominam sobie żebym Cię kiedykolwiek obrażał, na przykład mówił Ci komu i co możesz wyszorować albo używał podobnych zwrotów.

Ciebie tylko proszę o jedno - napraw mi zegarek

a co uważam za naprawienie masz bardzo dokładnie i kilkanaście razy tu już napisane.

Zawsze możesz odmówić i kazać mi wyszorować sobie buty więc przemyśl i zdecyduj sam.

Możesz także zatrzymać zegarek (coś mi każe wątpić) :wink:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cię kiedykolwiek obrażał
Nie rżnij głupa. Nie mnie tylko pracowników w EPOSIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cię kiedykolwiek obrażał
Nie rżnij głupa. Nie mnie tylko pracowników w EPOSIE

A może coś na zdenerwowanie ??

nie w Eposie tylko tu na forum i nie konkretnych pracowników tylko ogólnie a przede wszystkim nie Ciebie.

Co innego obrażać konkretna osobę a zupełnie co innego wyrażać opinię na temat tego że ktoś w firmie jest flejtuchem.

Drobna bardziej czy może mniej ale zawsze to różnica.

Ale trzeba być choć trochę bardziej dokładnym żeby to zauważyć.

No i jeszcze bardzo ważna sprawa - znowu zmieniasz temat i zapominasz o zegarku który trzeba naprawić.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
znowu zmieniasz temat i zapominasz o zegarku który trzeba naprawić.

Weź wybierz się na świerze powietrze. Nie rozumiesz tego co czytasz czy jak? Mam pisać drukowanymi literami??

skoro dokładnie 12 godzin temu to ustaliliśmy.

Poza tym forum publiczne to nie miejsce na takie informacje. Może ty jesteś az taki wylewny, ja nie.

Pocieszę cię :) Zegarek idzie idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pocieszyłeś mnie o ile to efekt naprawy ale jeśli idzie idealnie i nikt nie wie dlaczego skoro szedł nie idealnie a raczej kiepsko to słaba pociecha.

Więc proszę sprecyzuj co jest przyczyna idealnego ustawienia wskazówek.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ŻÓŁTODZIUB

Tak sobie czytam te Wasze agresywne wypociny i jedyne co mogę Wam polecić to:

spotkajcie się osobiście i wymieńcie poglądy. TIK TAK'owi proponuję zakupić gumowy młotek w celu skuteczniejszego wytłumaczenia sprawy. Natomiast Tobie belatrix1 z uporem maniaka będę proponował jednak świeże powietrze albo lecznie, no chyba że już się leczysz - to zmień lekarza bo ten Cię z pewnością oszukuje.

Podziwiam belatrix1 Twoją umiejętność robienia wideł z igły

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi sie sprawdzać ale to chyba Ty jesteś autorem pomysłu luzów w nowych zegarkach - luzów aż tak dużych że gołym okiem widać jak latają wskazówki.

No nic, nic nie mówię tylko uprzejmie zwracam Twoja uwage że temat jest aktualnie zupełnie inny i troche nie "wskoczyłeś".

Widzisz, ten zegarek ma idealnie ustawione wskazówki i nie ma takiej siły żeby sie to samoistnie zmieniło - tak teraz jest.

Ja sądzę że to jest wynikiem regulacji a sprzedawca twierdzi że tak już było bo on wyjął zegarek z pudełka i wszystko pięknie było ustawione idealnie.

Natomiast moje zdjęcia uważa chyba za fałszywe.

No i takie Twoje wypowiedzi są niewiele warte bo w zasadzie niczego konkretnego poza kiepskimi docinkami nie wnoszą.

Masz coś konkretnego do powiedzenia jako znawca ??

wiesz jak ustawić te wskazówki żeby były równiutko jeśli będą znowu źle ??

To proszę Cię bardzo, nie krępuj się i napisz szczegółowo jak to robić .

Bede wdzięczny.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to teraz może jakiś pojedynek? np. SEIKO VS. EPOS :wink:

czas to pieniądz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ho ho albo nawet ho ho ho :!:

Seiko to poważna sprawa i porządny zegarek. Właśnie kombinuje jak dostać takiego jednego z zieloną wskazówką sekundową - bardzo ładny taki skromny nurasek.

No ale z całym szacunkiem dla Seiko w pojedynku z Eposem nie ma szans najmniejszych. W każdej grupie cenowej Epos wystawi zawodnika nie do pokonania dla Seiko.

No, chyba że w kwarcach :lol:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ireneusz Paluszek
ho ho albo nawet ho ho ho :!:

Seiko to poważna sprawa i porządny zegarek. Właśnie kombinuje jak dostać takiego jednego z zieloną wskazówką sekundową - bardzo ładny taki skromny nurasek.

No ale z całym szacunkiem dla Seiko w pojedynku z Eposem nie ma szans najmniejszych. W każdej grupie cenowej Epos wystawi zawodnika nie do pokonania dla Seiko.

No, chyba że w kwarcach :)

proponuję zapodać Ci to wyzwanie tutaj => będzie merytorycznie i całkiem zaskakująco dla Ciebie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda potwora znajdzie swego amatora :lol:

Nie dotyczy wspomnianych marek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
proponuję zapodać Ci to wyzwanie .....

T nie mój pomysł z tym pojedynkiem Seiko vs Epos więc może raczej do darekhobby'ego

A odnośnie mojego zaskoczenia to rozumiem ze mówimy tu wyłącznie o zegarkach mechanicznych bez udziału elektroniki jak np seria Spring itp

Tak czy siak dziękuję za tę uwagę, poszperam w tej kwestii.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą w moim Eposie, przed chwilą wskazówki pokryły się idealnie. Bądź tu człowieku mądry... :roll:

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha ! wymiękam.... dotarłem do drugiej strony :) ale bijecie pianę :lol:

o północy to spać powinniście a nie sprawdzać wskazówki :lol:

pozdrawiam,

P.

p.s.

no offence! :lol:

Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.