Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Waldzior

Casio Vintage

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pomyślałem, że warto je pokazać w osobnej galerii.

PSX_20150929_164741.jpg

PSX_20160523_194825.jpg

PSX_20160523_193936.jpg

PSX_20160523_194500.jpg

PSX_20160627_160553.jpg

PSX_20160627_160731.jpg

PSX_20160819_161051.jpg

PSX_20160819_161153.jpg

PSX_20160819_161519.jpg

PSX_20160819_161345.jpg

PSX_20160819_161255.jpg

PSX_20160819_161550.jpg

PSX_20160819_161424.jpg

PSX_20160819_161222.jpg

PSX_20160819_161123.jpg

PSX_20160720_205018.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna kolekcja, graty. Patrząc na te cudeńka wracają czasy młodości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyznam że jestem pod dużym wrażeniem, gratulację ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentarzy oraz od dodawania w tym temacie swoich zdjęć. :)

Dziękuję.

Przepraszam, ale musiałem.

Edit.

Więc napiszę :)

Twoja kolekcja robi mega wrażenie. Śledzę Twoje wpisy i widziałem te zegarki, zdjęcia oczywiście genialne.

Twoja wiedza na temat Casio równie wielka, i wiem co mówię bo nie raz mi pomogłeś ;)

Gratuluję zegarków i super zdjęć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale musiałem.

Skoro już musiałeś to może coś byś napisał konstruktywnego :)

Edyta: Dziękuję :) polecam się na przyszłość.

Dzięki Panowie. Cieszę się, że się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy nabytek do kolekcji.

PSX_20170321_204111.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Mieści się do pudełka? ;)

Fajny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne zdjęcia przypominają się stare czasy aż łezka w oku się kręci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez PistolPete
      Sprzedam zegarek Omega Constallation 34mm- ref. 168.005  poprawiony ref. :-)
      Poszukiwana i ceniona wersja popularnej Connie z tarczą „PiePan” oraz uchami typu „DogLegs”, w znakomitym stanie i po serwisie.

Zegarek nabyłem pod koniec 2025 roku w jednym z bardziej renomowanych sklepów z zegarkami w Wiedniu. Certyfikat sklepu, potwierdzający pełną oryginalność zegarka, jest załączony. 
      Wedle moje wiedzy, po numerze seryjnym, zegarek pochodzi z 1966 roku. 

Sprzedawany jest sam zegarek, brak pudelka i dokumentów.

W zeszłym roku Omega przeszeła pełen profesjonalny serwis w Wiedniu.
      Stan zegarka, wizualny oraz mechaniczny, oceniam na doskonały. 7-8/10, biorąc pod uwagę wiek zegarka. 7-8 a nie pełne 8 ze względu na małą wgniotę na endlinku bransolety (koło górnego lewego ucha). Zegarek nie wymaga wkładu finansowego.Omega nie jest przepolerowana a wszystkie powierzchnie i krawędzie są znakomicie zachowane.
      Oryginalna bransoleta starcza na nieco ponad 19,5cm nadgarstek.

Cena:  8900PLN, wysyłka z Austrii w cenie.
      Istnieje (dość ograniczona ale jakaś jest) możliwość odbioru zegarka z Polski.

Z tego co sprawdziłem to jedna z lepszych ofert na rynku.
      Jestem jednak otwarty na rozsądne propozycje poparte właściwymi argumentami. Zapraszam do kontaktu.

• Przez Z_bych
      1. CASIO GW-7900 czerwony - używany gwarancja
      Stan 7/10 - patrz opis i zdjęcia (moje, nieretuszowane)
      Cena 550 zł + wysyłka

Nieosiągalny już w sklepach a i trudny do znalezienia z drugiej ręki czerwoniutki Casio GW7900. 
      Zegarek przeszedł delikatny lifting -  na czerwonym pasku zostały dodane żółte akcenty. Dzięki temu zegarek nabrał indywidualnego charakteru. 
      Model znany z lubiany, dlatego tylko informacje technicze i opis stanu:
      Specyfikacja:
      Model: GW-7900 Marka: G-SHOCK Gwarancja: 12 miesięcy Szkiełko: mineralne Szerokość koperty: 50.0mm Grubość koperty: 17.7mm Wodoszczelność: 200 metrów Mechanizm: kwarcowy, solarny Materiał koperty: tworzywo Kształt koperty: okrągły Kolor tarczy: szary Materiał paska: tworzywo Kolor paska i koperty: czerwony Funkcje:
      podświetlenie typu Illuminator diodą LED, czas światowy (dwuzakresowa synchronizacja falami radiowymi z wzorcowym zegarem atomowym), wskaźnik faz księżyca, graf pływów morskich, datownik, kalendarz automatyczny, 5 alarmów z możliwością drzemki, s toper, timer, wodoszczelność klasy 200m, zasilanie baterii ogniwem słonecznym, wskaźnik poziomu zużycia baterii, możliwość wyłączenia dźwięku przycisków. Stan: zegarek używany z niewielkimi, normalnymi śladami używania, mechanicznie w stanie idealnym

2. CASIO G-SHOCK GW6900 używany gwarancja
      Stan 7/10 - patrz opis i zdjęcia (moje, nieretuszowane)
      Cena 650 zł + wysyłka

Klasyczne już i prawie vintage Casio z serii G-Shock. Model GW-6900 mający wszystko, co powinien mieć G-Shock na dodatek ustawiany falami radiowymi, więc zawsze punktualny. 
      Zegarek w super kolorze  Lamborghini Green dokładnie Verde Mettalic z palety Lamborghini. Wyświetlacz został także profesjonalnie zabarwiony, dzięki czemu to naprawdę wyjątkowy i bardzo ciekawy egzemplarz. Zegarek jest z idealnym stanie mechanicznym, wszystkie funkcje działają idealnie. Zegarek jest też w bardzo dobrym stanie wizualnym, nosi naprawdę minimalne ślady noszenia.
      Specyfikacja:
      Producent: Casio – Japonia Model: G-Shock GW6900 Szerokość koperty: 50,0 mm  Długość koperty (lug to lug): 53 mm  Grubość koperty: 17 mm  Kształt koperty: okrągły  Materiał koperty i paska: tworzywo sztuczne Mechanizm: Moduł 3179 - japoński kwarcowy Szkiełko: mineralne Wodoszczelność: 20 atmosfer (200m) Funkcje:  Alarm Stoper Datownik GMT (druga strefa czasowa) Podświetlenie Solar (zasilanie energią słoneczną) Sterowany falami radiowymi System antywstrząsowy G-SHOCK Timer Wieczny kalendarz Wielofunkcyjny wyświetlacz Gwarancja: 12 miesięcy  

• Przez Antk
      Witam, znalazłem w domu taki zegarek marki Cyma. Nie jest on aktualnie w najlepszej kondycji i stąd moje pytanie, czy jest sens go naprawiać?

• Przez SLAWEK 01
      Poszukiwany wałek naciągu FL1153 do Favre Leuba Geneve Automatic. 
      Może ktoś posiada lub ewentualnie wie gdzie można kupić najlepiej w PL?
      Proszę o kontakt na priv.
    • Przez Klincz
      Nie wiem, czy to okazja, bo to nie moja półka budżetowa (1699 zyla z możliwością negocjacji), ale tu na forum takiego nie widziałem.
      Może zainteresuje któregoś z Kolegów:

Linka do ogłoszenia na OLX:

https://www.olx.pl/d/oferta/casio-mudmaster-g-shock-CID87-ID12Dafw.html
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.