Gość Noodles #1301 Napisano 29 Listopada 2020 Ten fajny też Nie mogę kliknąć, muszę się opanować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #1302 Napisano 29 Listopada 2020 eeeee ... to samopoczucie powinno być jak u 12 latka - i skarbonkę Nowa założyć jeszcze tyle zegareczków do kupienia a życie takie krótkie .... Odlotowy ten Tissot - pozazdrościć - LACO ULM 42 PILOT ? tego ? Augsburg, 42 mmPSW ub miesiącu jeszcze Tissot heritage Petite Seconde, więc... A koniec roku tuż tuż Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1303 Napisano 29 Listopada 2020 12 minut temu, Hogg napisał: W ub miesiącu jeszcze Tissot heritage Petite Seconde, więc... A koniec roku tuż tuż widzę proste i solidne - fajne a dla urozmaicenia może coś kupić jeszcze z tarczami aby było trochę klikania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1304 Napisano 29 Listopada 2020 34 minuty temu, Noodles napisał: Ten fajny też Super jest, tylko ten "day" trochę razi MZ. Mogliby sam dzień miesiąca zostawić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1305 Napisano 29 Listopada 2020 Karol jest? Opłacało się czekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #1306 Napisano 29 Listopada 2020 Kupiłeś? Świetny jest Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1307 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) Si Zastanawiałem się nad tym ubogim stalowym za 558 zeta ale 44 mm. mnie odstraszał a tu masz nagle ... za 1/4 ceny pierwowzór Edytowane 29 Listopada 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1308 Napisano 29 Listopada 2020 Pewnie nie będą trafiać w indeksy za tą cenę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1309 Napisano 29 Listopada 2020 Teraz, clusca napisał: Pewnie nie będą trafiać w indeksy za tą cenę Lepiej się przyznaj że kliknąłeś i tak długo zajęła Ci odpowiedź w temacie bo zazwyczaj odpowiadasz błyskawicznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1310 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) Kliknąłem z WS. Ale kliknąłem wcześniej też z DCLeake. Teraz będę miał dwa na raz, przynajmniej wirtualnie Edytowane 29 Listopada 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1311 Napisano 29 Listopada 2020 Ciekawe czy przejdzie, pewnie tak ale coś im się wysypało bo ta cena wyjściowa, zarówno na bransie i na pasku wcześniej była już po kodzie rabatowym a teraz od tego odlicza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1312 Napisano 29 Listopada 2020 Sądzę, że tak. Sami na podstronie z zegarkiem sugerują, że cena z kodem wynosi 1290 PLN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17815 #1313 Napisano 29 Listopada 2020 Już jestem prawie na etapie kliknięcia ... I nie mogę się zdecydować czy brać niebieskiego czy czarnego. Tak wiem, najlepiej od razu dwa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1314 Napisano 29 Listopada 2020 4 minuty temu, beriam napisał: Już jestem prawie na etapie kliknięcia ... I nie mogę się zdecydować czy brać niebieskiego czy czarnego. Tak wiem, najlepiej od razu dwa O którym mowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1315 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) Jestem jestem Tomek, ale nie narzekam. Mam swojego na łapie i mi dobrze. Pal licho te 170 PLN. Jak miałem wiedzieć 😇 Edytowane 29 Listopada 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1316 Napisano 29 Listopada 2020 21 minut temu, beriam napisał: Tak wiem, najlepiej od razu dwa dla pewności bym dorzucił trzeciego a nuż dwa się nie spodobają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1317 Napisano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, unadarek napisał: dla pewności bym dorzucił trzeciego a nuż dwa się nie spodobają Pany! Które??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1318 Napisano 29 Listopada 2020 7 minut temu, tomaliusz napisał: Pany! Które??? Jak już robić żniwa przy przecenach to kosić i kosić ... :) Opamiętanie przyjdzie dopiera za parę dni wiec .... cieszyć się chwilą promocji Citizenów i na ile pozwala świnka skarbonka opróżniać carpe diem !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17815 #1319 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) 51 minut temu, tomaliusz napisał: O którym mowa? Takie dylematy Kolor kolorem, czy sens dla bransolety dopłacać różnice ? Edytowane 29 Listopada 2020 przez beriam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1320 Napisano 29 Listopada 2020 9 minut temu, beriam napisał: Takie dylematy pierwszy albo drugi ja bym wziął pierwszego (czarnuszka) !!! albo rzucaj moneta i zostaw to losowi reszka - pierwszy orzeł drugi - a jak stanie na krawędzi to kup oba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #1321 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) Ciekaw jestem finału tej zabawy Edit: Jest faktycznie jak tutaj piszecie. Sprawa dzieje się na polskim Watchshopie. Zapomnieli sobie wykluczyć te zegarki z kodu BF250... Nie ma co ubolewać, ale należy pogratulować sprytu Edytowane 29 Listopada 2020 przez ncx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17815 #1322 Napisano 29 Listopada 2020 2 minuty temu, unadarek napisał: pierwszy albo drugi ja bym wziął pierwszego (czarnuszka) !!! albo rzucaj moneta i zostaw to losowi reszka - pierwszy orzeł drugi - a jak stanie na krawędzi to kup oba Zakładałem odpowiedz w tym stylu Warto dopłacać do bransy? Ludzie piszą w internetach, ze bransoleta nie należy do wygodnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1323 Napisano 29 Listopada 2020 Teraz, beriam napisał: Zakładałem odpowiedz w tym stylu Warto dopłacać do bransy? Ludzie piszą w internetach, ze bransoleta nie należy do wygodnych. Widzę problem z tą bransą. Nie ma wgl mikroregulacji ani pół ogniw. Więc loteria albo będzie pasować albo nie, bo chodzenie z na stałe wysuniętym rozszerzeniem raczej nie będzie komfortowe ani specjalnie dobrze wyglądające... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1324 Napisano 29 Listopada 2020 @ncx Musisz patrzeć na polskiej stronie. Ale rzeczywiście coś może być na rzeczy, bo na innych wersjach językowych ten zegarek jest wyłączony z promocji. @beriam Jaka by nie była, to uważam, że warto. Bransolety tytanowej nie kupisz sobie ot tak w sklepie, nawet za dwie stówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1325 Napisano 29 Listopada 2020 2 minuty temu, Noodles napisał: Widzę problem z tą bransą. Nie ma wgl mikroregulacji ani pół ogniw. Więc loteria albo będzie pasować albo nie, bo chodzenie z na stałe wysuniętym rozszerzeniem raczej nie będzie komfortowe ani specjalnie dobrze wyglądające... Racja - ale zawsze można zmienić na pasek - łatwiej w tą stronę niż z paska na bransoletę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach