Adi 4707 #26 Napisano 17 Maja 2007 Hah to cieszę się, że nie jestem jedyny. Jeszcze kilka dni temu pisałem, że Samurai mi sie nie podoba i wcale bym go nie chciał mieć. Ostatnio jednak trochę tych fotek było, między innymi rewelacyjne zrobione przez Ciebie i zaczęło mi się zdanie powoli zmieniać... Dzięki!Ja zrobiłem coś czego zwykle robić się nie powinno (a jednak często to robimy) i kupiłem zegarek nigdy wcześniej nie widząc go na żywo. Jednak Samurai ma to do siebie, że zaufanie nagradza możnościa spoglądania na niego do woli maniak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #27 Napisano 17 Maja 2007 Ja również zapodałem Sama w ciemno i tak jak napisał wczesniej Filip gęba po zobaczeniu sama się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7206 #28 Napisano 17 Maja 2007 SAMURAJ jest GIT a SAMURAJ + RHINO = BAJER :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #29 Napisano 17 Maja 2007 Taka informacja nie "galeryjna" ale z radościa ją oznajmię. Mój Samurai od niedzieli do dzisiaj zrobił w sumie + 6 sekund! lepiej niż Zenek i Cytryna - to 1,5 s na dobe do przodu. Trochę sie to pewnie zmieni po dotarciu, ale to koloejny powód do zadowolenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #30 Napisano 18 Maja 2007 no i wiem to będzie biały samuraj ........z tym czarnym pasem wygląda naprawdę nieźle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #31 Napisano 22 Maja 2007 no i wiem to będzie biały samuraj ........z tym czarnym pasem wygląda naprawdę nieźle Dzięki. Planuje też coś o podobnych rozmiarach, może ciut cieńszy np Liberty w kolorze niebarwionej skóry.Kurcze - co tu dużo mówić Samuraj chyba tylko na różowym pasku z futerka wygladałby żle I to nie na pewno :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #32 Napisano 9 Czerwca 2007 Z kufelkiem mu do twarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #33 Napisano 24 Czerwca 2007 Seiko z trunkami komponuje sie nieźle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #34 Napisano 25 Czerwca 2007 Mrova pach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laguna 3 #35 Napisano 8 Października 2007 Witam,czy to zegarek z tej firmy, czy można taniej http://www.allegro.pl/item254177199_seiko_...wa_wysylka.htmlPozdrawiam, dawno żaden zegarek nie zrobił na mnie takiego wrażenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #36 Napisano 9 Października 2007 Samurai po 850 złotych? Masakra! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #37 Napisano 9 Października 2007 Świetny, gratuluję! Divery Seiko cos w sobie maja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #38 Napisano 9 Października 2007 Mrova pach nie dretwieja Ci czasem rece od takiego zaciskania paska? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #39 Napisano 9 Października 2007 Witam,czy to zegarek z tej firmy, czy można taniej http://www.allegro.pl/item254177199_seiko_...wa_wysylka.htmlPozdrawiam, dawno żaden zegarek nie zrobił na mnie takiego wrażenia... Zawsze można, a nawet trzeba negocjować. Dzięki Puzel Krzyśku - to tylko tak wyglada Pasek jest w wersji dłuzszej, ale początkowa sztywność powodowała, ze wygląda na zaciśnięty mocno. Tak jednak nie jest i nawet komfortowo się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #40 Napisano 14 Października 2007 Wprawdzie są w innym temacie, ale w temace samuraiowym nie miałem w miarę porządnych fotek luminescencji, więc dokładam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #41 Napisano 25 Czerwca 2008 jeszcze kilka "świecidełek" z mega ziarnem - (małpka ma tylko tryb auto ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomas54 92 #42 Napisano 23 Listopada 2011 pasuje mu ten pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach