PiterM 780 #1 Napisano 25 Maja 2007 Ostatnio zwiedzałem sobie Museum Of War w jednym z bardziej południowych krajów i nagle mój Panerai zaczął się wyrywać w stronę wielkiego cygara zwieńczonego wiatraczkami. Szczególnie, ża akurat wisiał na ammo-strapie (BigB WWII ammo-strap z wyprutym dla kogoś GPFem i wszytą od nowa moją klamerką). Baaaardzo się mojemu luminorkowi spodobała ta "podstawka" 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2 Napisano 25 Maja 2007 Pasuje, faktycznie jak w domu. Piękne zdjęcia. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 353 #3 Napisano 26 Maja 2007 Powrót do korzeni... :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4 Napisano 26 Maja 2007 super klimat i świetne zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonic 1 #5 Napisano 26 Maja 2007 Ach ten Panerai.......moje marzenie :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #6 Napisano 26 Maja 2007 Taak - Luminor tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #7 Napisano 26 Maja 2007 O zegarku juz sie nieraz wypowiadalem - fantastyczny. A zdjec i obcowania w takim miejscu pozazdrościc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #8 Napisano 27 Maja 2007 Fajna sceneria 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #9 Napisano 3 Czerwca 2007 Piękne towarzystwo. Gratuluję zdjęć. O zegarku nie wspomnę, jak kiedyś takiego spotkam to.... Eh mam takie głupie myśli, że aż strach pisać. :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach