arturzbsk 4062 #201 Napisano 7 Kwietnia 2017 Mój nuras. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #202 Napisano 7 Kwietnia 2017 Zdjęcie klasa 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #203 Napisano 7 Kwietnia 2017 Zegarek też 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #204 Napisano 7 Kwietnia 2017 Czasem nowy pasek robi nowy zegarek. Lubie to. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #205 Napisano 7 Kwietnia 2017 To prawda . Zdjęcie rewelacja ! Zegar tez . A u mnie taki troche naciągany nuras , jednakże 200m i zakręcana koronka jest 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4062 #206 Napisano 7 Kwietnia 2017 Zdjęcie klasa Zegarek też Dzięki ! Jakoś tak wyszło, robione telefonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picy 2904 #207 Napisano 7 Kwietnia 2017 Czasem nowy pasek robi nowy zegarek. Lubie to. To prawdaJa dzisiaj nowe wdzianko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #208 Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) A taka trójka nurkowa sie w kupę zebrała! Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez szwed 1 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #209 Napisano 7 Kwietnia 2017 A taka trójka nurkowa sie w kupę zebrała! IMG_5379.JPG Oj , jak ja cię nie lubię ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #210 Napisano 7 Kwietnia 2017 Oj , jak ja cię nie lubię ! Juz kiedyś ktoś mi tak pisał! Czas sie pozbyć Zegarkow! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manio 2 #211 Napisano 7 Kwietnia 2017 Niezłe to wdzianko, pasuje jak ulał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #212 Napisano 7 Kwietnia 2017 Jeśli chcesz sie tylko pozbyć ( nie sprzedać ), wezmę ten ciężar na swoje barki A co mi tam , niech mnie nie lubią ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #213 Napisano 7 Kwietnia 2017 Jeśli chcesz sie tylko pozbyć ( nie sprzedać ), wezmę ten ciężar na swoje barki A co mi tam , niech mnie nie lubią ! Dobra podeśle pozniej prv co i jak! Bo one ciąża jak kula u nogi! I tylko dylematy który dzisiaj! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #214 Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) szwedTrójka przepiękna aż dech w piersiach zapiera. A jak Aerospace? Nic się nie chwalisz,dotarł?Sławek mam nadzieje że jednego odstąpisz? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #215 Napisano 7 Kwietnia 2017 szwedTrójka przepiękna aż dech w piersiach zapiera. A jak Aerospace? Nic się nie chwalisz,dotarł?Sent from my iPhone using TapatalkDzięki!Lubię te gadziny!A Breitling pewnie w niedziele bedzie ale on potrzebuje troche miłości bo to nie nowka jak twój! Wiec narazie chwalić sie nie ma czym! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manio 2 #216 Napisano 7 Kwietnia 2017 A taka trójka nurkowa sie w kupę zebrała! IMG_5379.JPG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #217 Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki!Lubię te gadziny!A Breitling pewnie w niedziele bedzie ale on potrzebuje troche miłości bo to nie nowka jak twój! Wiec narazie chwalić sie nie ma czym! Bardzo jestem ciekaw twojej opinii,ja narazie dojrzewam do zegarków Vintage a starsze modele Breitlinga uwielbiam Na starszego Aerospace mam chrapkę też Więc jak dojdzie to proszę pochwał się Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acetabular 3 #218 Napisano 7 Kwietnia 2017 A taka trójka nurkowa sie w kupę zebrała! IMG_5379.JPGO w mordę! Coś pięknego! Gratulacje! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #219 Napisano 7 Kwietnia 2017 PiotszwedTrójka przepiękna aż dech w piersiach zapiera. A jak Aerospace? Nic się nie chwalisz,dotarł?Sławek mam nadzieje że jednego odstąpisz?Sent from my iPhone using TapatalkNie przejmuj sie Odpalę ci jednego po znajomosci 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4021 #220 Napisano 7 Kwietnia 2017 Dziś przyjechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #221 Napisano 7 Kwietnia 2017 PiotNie przejmuj sie Odpalę ci jednego po znajomosci Cieszę się że Cię poznałem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manio 2 #222 Napisano 7 Kwietnia 2017 Fajna trójca . Który wygodniejszy Seamaster czy Submariner? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #223 Napisano 7 Kwietnia 2017 Bardzo jestem ciekaw twojej opinii,ja narazie dojrzewam do zegarków Vintage a starsze modele Breitlinga uwielbiam Na starszego Aerospace mam chrapkę też Więc jak dojdzie to proszę pochwał się Sent from my iPhone using TapatalkMój ma ukośne cyferki! I jak bedzie juz gotowy to sie pochwale! O w mordę! Coś pięknego! Gratulacje!Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki! Fajna trójca . Który wygodniejszy Seamaster czy Submariner?Dzięki!Submarinery! Bez porownania wygodniejsze! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #224 Napisano 7 Kwietnia 2017 szeed Do niedzieli jeszcze trochę czasu jest więc jest szansa że gotów będę mazik77Tudorek świetny następny klasa zegar w Twojej kolekcji Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4021 #225 Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzieki, postanowiłem wrócić do tego modelu i nie żałuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach