Slaw 480 #551 Napisano 8 Października 2017 Prawie nie noszony , ale bardzo lubiany 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejoker 302 #552 Napisano 8 Października 2017 Prawie nie noszony , ale bardzo lubiany A dlaczegóż to nie nosisz zegarka który bardzo lubisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #553 Napisano 8 Października 2017 A dlaczegóż to nie nosisz zegarka który bardzo lubisz? Przyczyna jest prosta .....chroniczny brak czasu i za duzo zegarkow 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4077 #554 Napisano 9 Października 2017 (edytowane) eee... chyba powinieneś celować w coś o pół rozmiaru mniejszego...Mi pasuje brałem pod uwagę coś mniejszego i nawet była przymiarka. Jednak wygrał Avenger. Edytowane 9 Października 2017 przez arturzbsk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #555 Napisano 9 Października 2017 Może po prostu perspektywa oszukuje, wydawało mi się, że jest deczko za duży i nieco wystaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91001 #556 Napisano 9 Października 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #557 Napisano 9 Października 2017 Już zdecydowałem co do kolorystyki Nereide "swiss made" - cobalto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91001 #558 Napisano 9 Października 2017 Jesteś całkowicie pewien...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #559 Napisano 9 Października 2017 Nie przez Ciebie nie jestem całkowicie pewien Ciągle rozważam także ten z czarna tarczą i z czerwoną wkładką bezela, bo takiego zestawienia kolorystycznego jeszcze w swojej skromnej kolekcji nie mam, a kolor niebieski/granatowy już mam. Wiem na pewno, że nie chcę czerni z czernią i zielonego, bo mam zielone Redentore i dobrze mi z nim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #560 Napisano 9 Października 2017 Ten z czerwoną wkładka wyglada bardzo si 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #561 Napisano 9 Października 2017 Właśnie... A ja już się z gąską witałem i wydało mi się, że COBALTO będzie si... Grazie mille Koledzy, za mój zgryz przy okazji wyboru wersji kolorystycznej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91001 #562 Napisano 9 Października 2017 Zupełnie prywatnie powiem, że nie przepadam za czarnym kolorem w nurkach. Może dlatego np. pożądany wszem i wobec Sub w klasycznym wydaniu nie jest nawet w Top 10 moich wymarzonych. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #563 Napisano 9 Października 2017 Ja z tej przyczyny w ogóle nie rozważam czarnego z czarnym... Jednak ta czarna z czerwoną wkładką kusi, bo to jednak bardzo fajne zestawienie kolorystyczne... No, ale na szczęście na ostateczny wybór mam jeszcze trochę czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #564 Napisano 10 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #565 Napisano 13 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #566 Napisano 13 Października 2017 (edytowane) ... Ten granatowy element na koronce to folia zabezpieczająca, czy wypełnienie koronki z tworzywa? Edytowane 13 Października 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #567 Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Thomas666- dobrze wygląda ten pasek, to płaszczka? Edytowane 13 Października 2017 przez Piotr Smoliński 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #568 Napisano 13 Października 2017 Tak, polerowana płaszczka z zatoki, rozmiar XL daje radę pomimo małego L2L zegarka i mojego wielkiego łapska. Jakościowo bez zastrzeżeń, polecam pasek z czystym sumieniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91001 #569 Napisano 13 Października 2017 Ten granatowy element na koronce to folia zabezpieczająca, czy wypełnienie koronki z tworzywa?Ani jedno, ani drugie. Światło tak dziwnie padło plus może filtr z komórki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #570 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Zegarek ogólnie fajny, ale ja osobiście nie trawię takich wkładek bezla, bo dla mnie wygląda jak zrobiona z kapsla od piwa . Creamiczne, szklane są świetne, metalowe bezle z wygrawerowanymi cyframi również mogą być, ale ten rodzaj powoduje, że niezależnie od uroku pozostałych elementów zegarka, nie jestem w stanie zaakceptować jego wyglądu. Na szczęście nie jest to częsta dolegliwość . Edytowane 20 Października 2017 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91001 #571 Napisano 19 Października 2017 Tak, myślę, że to nie jest częsta dolegliwość. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #572 Napisano 23 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7877 #573 Napisano 23 Października 2017 H2O Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #574 Napisano 2 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikkelo 8 #575 Napisano 2 Listopada 2017 (edytowane) Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDawno nie wrzucałem. W porannych korkach Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDoskonale się prezentuje. Jaki to model?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Listopada 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach