Brzoza2 5827 #6226 Napisano 21 Lipca 2020 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15772 #6227 Napisano 21 Lipca 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 502 #6228 Napisano 21 Lipca 2020 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10751 #6229 Napisano 21 Lipca 2020 Pomarańczowy kolor nadaje zegarkowi czegoś takiego...nie wiem jak to nazwać. Urokliwego, zajefajnego;)Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 502 #6230 Napisano 22 Lipca 2020 8 godzin temu, RagnarPL napisał: Pomarańczowy kolor nadaje zegarkowi czegoś takiego...nie wiem jak to nazwać. Urokliwego, zajefajnego;) Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Noo,plus te ostre indeksy i jest sztosik. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91013 #6231 Napisano 22 Lipca 2020 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #6232 Napisano 22 Lipca 2020 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 502 #6233 Napisano 22 Lipca 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10751 #6234 Napisano 22 Lipca 2020 Richard w spodniach od wuja Seiko Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91013 #6235 Napisano 22 Lipca 2020 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44530 #6236 Napisano 22 Lipca 2020 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10751 #6237 Napisano 22 Lipca 2020 Panowie potrzbuje opinii przy wyborze zegarka, zastanawiam się między Seiko Samurajem a Zelosem Swordfish. Jaka jest Wasza opinia lub doświadczenia z tymi zegarkami?Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4077 #6238 Napisano 23 Lipca 2020 Bez doświadczenia akurat z tymi modelami, ale jak dla mnie wizualnie Zelos byłby lepszym wyborem... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74675 #6239 Napisano 23 Lipca 2020 10 godzin temu, RagnarPL napisał: Panowie potrzbuje opinii przy wyborze zegarka, zastanawiam się między Seiko Samurajem a Zelosem Swordfish. Jaka jest Wasza opinia lub doświadczenia z tymi zegarkami? Wczoraj Ci się syn urodził. A w zasadzie to żona go urodziła. 😁 Raczej bym się spodziewał, że będziesz teraz wybierał damski zegarek na prezent a nie męski nurek 😲 Jak chcesz żyć (w małżeństwie) długo i szczęśliwie, to zanim przejdziesz do Samuraja i Swordfisha zaopatrz się lepiej w jeden z poniższych "drobiazgów" dla żony: - zegarek damski - pierścionek - łańcuszek - bransoleta - kolczyki Jak już będziesz miał to załatwione i jak już jej w ten sposób podziękujesz za potomka, to wtedy przejdź do divera 😉 Chyba, że już to załatwiłeś i niepotrzebnie się rozpisuję 😁 P.S. Swordfisha można jeszcze kupić? Chyba tylko z drugiej ręki. Samuraj z niebieską gofrowaną tarczą bardzo mi się podoba, ale chyba wybrałbym Zelosa. W większości wersji kolorystycznych podoba mi się bardziej od Samuraja a do tego ma szafirowe szkiełko i bransoletę z wkręcanymi pinami i pełnymi endlinkami. Poza tym w przypadku diverów, jakoś podobają mi się microbrandy i ich różnorodność. W końcu diver to taki "fun-watch". Natomiast uczciwie przyznaję: Samuraja oglądałem tylko parę razy w sklepie, a Zelosa w życiu w rękach nie miałem. Praktycznych doświadczeń z użytkowania tych dwóch zegarków nie mam. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #6240 Napisano 23 Lipca 2020 17 godzin temu, Jaspel napisał: Bardzo fajne combo, czuc retro-future 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10751 #6241 Napisano 23 Lipca 2020 Wczoraj Ci się syn urodził. A w zasadzie to żona go urodziła. Raczej bym się spodziewał, że będziesz teraz wybierał damski zegarek na prezent a nie męski nurek Jak chcesz żyć (w małżeństwie) długo i szczęśliwie, to zanim przejdziesz do Samuraja i Swordfisha zaopatrz się lepiej w jeden z poniższych "drobiazgów" dla żony: - zegarek damski - pierścionek - łańcuszek - bransoleta - kolczyki Jak już będziesz miał to załatwione i jak już jej w ten sposób podziękujesz za potomka, to wtedy przejdź do divera Chyba, że już to załatwiłeś i niepotrzebnie się rozpisuję P.S. Swordfisha można jeszcze kupić? Chyba tylko z drugiej ręki. Samuraj z niebieską gofrowaną tarczą bardzo mi się podoba, ale chyba wybrałbym Zelosa. W większości wersji kolorystycznych podoba mi się bardziej od Samuraja a do tego ma szafirowe szkiełko i bransoletę z wkręcanymi pinami i pełnymi endlinkami. Poza tym w przypadku diverów, jakoś podobają mi się microbrandy i ich różnorodność. W końcu diver to taki "fun-watch". Natomiast uczciwie przyznaję: Samuraja oglądałem tylko parę razy w sklepie, a Zelosa w życiu w rękach nie miałem. Praktycznych doświadczeń z użytkowania tych dwóch zegarków nie mam. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 43018 #6242 Napisano 23 Lipca 2020 Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał: Dobrze napisane i sprawdzone pewnie empirycznie😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74675 #6243 Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, paul221 napisał: Dobrze napisane i sprawdzone pewnie empirycznie😀 No właśnie niestety sprawdzone empirycznie. 😪 Bo najlepiej się potem pamięta własne potknięcia. Dlatego więc uczmy się na cudzych błędach. 😂 Edytowane 23 Lipca 2020 przez Perpetuum Mobile 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91013 #6244 Napisano 23 Lipca 2020 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #6245 Napisano 23 Lipca 2020 Zapraszam do oddawania głosów w konkursie fotograficznym. Decydujące starcie! Kilka fajnych nurków i u nas się znajdzie Wystarczy kliknąć baner, aby przenieść się do strony konkursu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #6246 Napisano 23 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4206 #6247 Napisano 24 Lipca 2020 2 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91013 #6248 Napisano 24 Lipca 2020 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 51067 #6249 Napisano 25 Lipca 2020 ;] 5 👉📸 All Rights Reserved® Diver's🤿⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91013 #6250 Napisano 25 Lipca 2020 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach