Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Nurasy - fan club :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy, to świeci!

gallery_65341_3705_911873.jpg

Edytowane przez MasterMind

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie jak nigdy mi się nurki nie podobały , tak teraz przeważają w mojej kolekcji , chyba do niektórych zegarków trzeba dorosnąć .

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

U mnie nieco odwrotnie, nurki to priorytet od początku, z czasem się uzupełniłem o coś bardziej lądowego  :)

PS mam tego Seiko Kinetic Tuna. Lubię go. 

Edytowane przez Marak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Widzę, że Kolega wcześnie weekend rozpoczyna :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że Kolega wcześnie weekend rozpoczyna :-)

Dziś w pracy, wigilię odrabiamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Dziś w pracy, wigilię odrabiamy :)

A, to jasna sprawa :-) Z takiego powodu to i w sobotę można się wybrać do pracy. To spokojnego dnia życzę Marcinie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, to jasna sprawa :-) Z takiego powodu to i w sobotę można się wybrać do pracy. To spokojnego dnia życzę Marcinie :-)

Dzięki i Tobie również udanego weekendu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PrezesPolski

Nurasek, dziś przyleciał z King Kongu,

7c3fc71284602709med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nurasek, dziś przyleciał z King Kongu,

Ładny, prawie oryginalny :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PrezesPolski

Z oryginalnością jest, jak się okazało, problem, brak kurzu i precyzyjność montażu wykluczają Seiko, pozostaje nadzieja, że będzie niepunktualny :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli?

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli?

Co to za ref. no.? :) OK, już wiem :)

Edytowane przez PiotrX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za ref. no.? :) OK, już wiem :)

Seikowym znawcą nie jestem, na mini żółwia wygląda. Co miałeś na myśli pisząc, że jest nieoryginalny?

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seikowym znawcą nie jestem, na mini żółwia wygląda. Co miałeś na myśli pisząc, że jest nieoryginalny?

Dałem du.y, na żółwiach nie znam się i się rozpędziłem, zmylił mnie ten okular, przepraszam że coś insynuowałem  :)

Nie napisałem że jest nieoryginalny, a prawie oryginalny, a to duuuża różnica :P

Edytowane przez PiotrX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem du.y, na żółwiach nie znam się i się rozpędziłem, zmylił mnie ten okular, przepraszam że coś insynuowałem  :)

Nie napisałem że jest nieoryginalny, a prawie oryginalny, a to duuuża różnica :P

No dałeś mi do myślenia... A propos, jak ktoś napisze o Tobie w kontekście tut. bazarku, że jesteś prawie uczciwy to będzie to dla Ciebie duuuuża różnica?  B)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dałeś mi do myślenia... A propos, jak ktoś napisze o Tobie w kontekście tut. bazarku, że jesteś prawie uczciwy to będzie to dla Ciebie duuuuża różnica?  B)  

Pewnie że to różnica, chciałem rozwinąć to, pawie, ale będzie to klepanie o niczym, prawie robi duuuuża różnice i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi